"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 941
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!    Coffee
Ах,какви сте поспалани всички в тази тема Mr. Green
ако не на нещо друго,то поне не можах да ви науча да ставате рано Mr. Green
Ами като си легнах в 2 през нощта,като как да стана в 6?    Shocked
Все още 4 часа сън не ми стига...   Mr. Green
Марси,и за си мислех ,че се забавляваме тук,но явно Брук-отбора много насериозно го взима ...и филма ,и Брук...Не знам дали се отъждествяват с нея,но .../с риск да се почувстват обидени,макар че не това е целта/ е най-малкото глупаво да приемаш тооолкова насериозно един филм и писането за него по форумите...та чак да си затормозяваш психиката със сърдене.
Ама то си е тяхна работа...де.
А и все си мисля,че се покриха,не за друго,ами защото от дълго време насам няма какво да напишат за Брук...пак се изявява като "прекрасна майка" , която май пак не знае в кого е влюбена и защо!

На мен ми е весело тук.И засега нямам намерение да "напускам".   Peace

# 136
Ами като си легнах в 2 през нощта,като как да стана в 6?    Shocked
Все още 4 часа сън не ми стига...   Mr. Green
Баба си ляга в 2 и става в 5.45. Crazy Значи би трябвало и на теб да ти стига Mr. Green

Цитат
не смятам да "напускам"
жалко Crazy е как ще напуснеш с четиричленен отбор,ще вземе да се разпадне Crazy

# 137
Фена,иска ти се!    smile3534

Е,моят син е на 20,значи съм на ......около 20 години далеч в бъдещето от понятието баба!    Mr. Green

А и като гледам,твоя отбор е сведен до 2-3 души,така ,че на какво отгоре завиждаш?    rotfImao     

# 138
Добро утро   food010
Днес има слънчице даже, чудесен ден ще бъде  smile3508
Вчера не се включих, но днес да си кажа: Абе таз мома дето сега задява Рики наборка на майка му бееее  Shocked
Не ми харесва никак, а уж е някаква съблазнителка  Rolling Eyes
СценариститИ освен, че са се надрусали, сигурно и на хапове са минали за десерт  Crazy
Джакита и аз не мога да я разбера  newsm78
Всеки ден различна жена тика в ръцете на синчето си (щото то милото е малко и неориентирано и не може само да реши  Crazy)
Наистина защо го караше да разваля сватбата, като сега пак Брукасита иска да му пробута  ooooh!
Тез жени да не са й играчки  Whistling

П.П. Не знам, защо другият отбор ни се разсърдиха чак толкова много Rolling Eyes
Вярно, че имаше спорове, но те обикновено не са на лична основа  Tired
Хайде, стига се сърдете, ами се включвайте да ни захапeте  Mr. Green

# 139
А и като гледам,твоя отбор е сведен до 2-3 души,така ,че на какво отгоре завиждаш?    rotfImao     
2-3,ама са останали най-качествените Mr. Green

# 140
Добро утро.Погледнах в темата още в 7.00 часа, но никой от рано снощи не е писал.
Не се учудвай, Форестър, почитателките на Брук са се оттеглили за не знам колко време. Аз така и не разбрах защо? Децата в детската градина правят така: едно като се разсърди, приятелчетата му също са сърдити. Заради Брук ли е? Нали това е само измислена героиня от измислен филм.  Значи наистина се идентифицирате с нея....Уж само се забавляваме... ooooh!

Така изглежда отстрани, колкото и да не си признават  Mr. Green

Честно на мен никой не ми липсва, темата е за ДиК и кой на кого парцалките е дал и взел, въобще не ме интересува  Peace

Днес баба Донка беше много грозна  Crazy С тая изрусена пършива косица и тез дебели черни вежди като някакъв орангутан се пулеше срещу Стефани  Mr. Green

# 141
Хаха, Донка плаши ФийбитУ със себе си  rotfImao
Щяла да заприлича на нея - явно има предвид стара и самотна (че и грозна  #Silly)

# 142
А и като гледам,твоя отбор е сведен до 2-3 души,така ,че на какво отгоре завиждаш?    rotfImao    
2-3,ама са останали най-качествените Mr. Green
Лелееее,е сега вече твоят отбор стръвно ще ти се обиди...   Joy Как ги нарече?Некачествени?

Даа,баба Донка можела да мисли....    Joy    разсъждавала...през самотните нощи!Ами че кой е луд да стои при такова чучело като нея...  А  Фийби,на 18 ,с такава страхотна визия,,ще останела сама...    rotfImbo
А и баба Донка е толкова плоска в акъла...дори невръстната и още наивна Фийби й усеща манипулациите.

А пък Мадам Джакита хич не е манипулаторка,ама хич...тя просто си е такава като характер...   Mr. Green  то си й е в кръвта на нея...!И с "толкова акъл" хич не се усеща ,че манипулира най-вече сина си...    Laughing

А Бриджит и Рик цял живот са живели в атмосфера на размяна на роднини от страна на Брук,така че защо да не смятат за нормално да се влюбват в сестра си,в брат си?
За тях явно е най-естественото нещо на света...важното е ,че нямали кръвна връзка...

Даа,добре ги възпита Брук...а сега не иска да й пречат на връзката..

# 143
  • somewhere near the sea
Фийби е нацупена, когато баща й търси контакти с нея. Иска да му каже мнението си за Брук. Казва му, че хората не одобряват неговата връзка, но тя го е подкрепила, защото е знаела, че с нея ще бъде щастлив. Защо и баща й да не направи това за нея? Защо постъпва като баба й? "Съжалявам, но Рик не е подходящ за теб"-отсича Ридж. Фийби става и излиза.
Ридж уверява майка си, че връзката между Рик и Фийби е приключила и нищо не може да прекъсне сватбата му с Брук. Фийби е ядосана, че Брук вече не поддържа връзка със сина си.
Рик и Ашли вечерят заедно.  1datingТой й разказва за драмата му с Форестър, но те с Фийби ще се справят. Казва й, че когато семейството му има проблеми, то се сплотява. Ашли също му казва да не се отказва от нещо, което обича.
Стефани намира Дона и Джаки и без позволение сяда на масата им. Успокоява Джаки, че е много вероятно Брук да остане свободна за Ник. Джаки казва на Дона, че Брук е идеалният партньор за Ник.Доста време клюкарстват , за да направят резюме на случилото се за изпусналите зрители. Чудят се как да "отворят" очите на Брук. Двете виждат Фийби да вдига  телефона и подозират, че говори с Рик. Дона не мисли, че Рик и Фийби ще имат кураж да продължат връзката си зад гърба на Ридж. "Ако направим така, че Рик и Фийби да се срещнат, Брук може да "прогледне" - умуват двете сплетници. Решават да ги подтикнат в "правилната" посока. След като Джаки излиза, Дона заговаря момичето и Фийби  казва, че няма да позволи на никого да говори, че нямат бъдеще с Рик. Дона използва момента и започва с вдъхновение да я "насуква". Баща й не искал да повярва, че е пораснала. Не трябва да се чувства по този начин, нещо повече- ако Брук е на нейното място, би се вбесила. "Не се примирявай"- върти манивелата Дона. Можело Фийби да не намери истинската си любов... "Рик е прекрасен, наистина ли искаш да ти се изплъзне? Не допускай някой да ти попречи"  ...и все от тоя сорт захарни приказки.
Джаки завежда Хоуп при Ник, той е радостен да я види, Тейлър е сконфузена, Джаки злорадства, защото вижда, че Тейлър иска да си тръгва.
Дона продължава - ако Ридж и Брук се обичат толкова много, нищо не би могло да попречи на любовта им, най-малко такава дреболия.
Дона успокоява Фийби, че тя няма да позволи нещо да попречи на истинската любов. Фийби обаче е скептично настроена относно подкрепата на Дона. Тя не може да разбере как отношенията й с Рик могат да повлияят на баща й и Брук. Фийби е все по-объркана.
Рик убеждава Ашли да приеме предложението за работа. Тя се колебае и се налага той дълго да я убеждава. Накрая  приема. Двамата излизат от кафе „Рус"  и отиват в „Инсомния” да пият кафе. Когато  пристигат там, вижда ги Фийби и е още по-изненадана да разбере , че са вечеряли в кафе ”Рус”. Опасенията й като че ли стават реалност. Джаки мечтае Рик и Фийби да дадат воля на чувствата си и така да спрат сватбата на Брук и Ридж.Фийби е нервна, казва му, че цяла вечер е търсила връзка с него. Тя казва на Рик, че не иска да пази дистанция с него. Започва да му говори с думите на Дона - кара го да престанат да играят тоя нелепа игра.
Дона се обажда на Джаки, за да я информира, че Фийби и Рик са заедно. В потвърждение, те се целуват.
Ник предупреждава Джаки да не се намесва в отношенията му с Тейлър. Довеждането на Хоуп го кара да осъзнае колко много му липсва. "А ако сватбата не се състои?"-пита Джаки вероломно.  smile3508
Дона успокоява Джаки, че нещата вървят по план.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 11:30 от Marsia

# 144

Като се замисля  само Аз и Мухчо-Пухчо пишем Crazy

Пухи не беше ли фен на Стефка  newsm78  Бъркам ли нещо или бях подведена?  Mr. Green

Краси, Брук е на принципа, колкото по-малко проблеми около нея, толкова по-хубаво.  В тая връзка, нея никога не я е касаело какви проблеми имат децата й, важното е тя да е добре. Ако беше обратното, нямаше да се залюби с единствените големи лЮбови на дъщеря си  ooooh!

# 145
 kaffeetrmker_2

Марси, страхотни преразкази правиш и с много хубави емотикони  Hug

Краси, отново с блестящи постове, които споделям напълно  Peace

Нена, не разбрах добре какво значи това:
Хайде, стига се сърдете, ами се включвайте да ни захапeте  newsm78
Липсват ти скандалите и обидите ли?
Защото на мен - не.
В темата е много спокойно и приятно  Sunglasses

# 146
Щастлива, имах предвид, че ми липсват добрите спорове.
Това за захапването беше майтапче, за да покажа, че нямам лоши чувства  Wink
Все пак е добре да се споделя и мнение, различно от нашето  Peace

Краси, и аз много се смях на това, че Донка била умна  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 147
Доната е голяма манипулаторка. Тази Ашли после ще се забърка с Ридж, нали? newsm78

# 148
  • somewhere near the sea
Тази Ашли после ще се забърка с Ридж, нали? newsm78
Да, след като Брук бие шута на Ридж и започне пак да подсмърча за Ник. После Стефани не била прорицател...Така хубаво си ги познава тя Thinking
Ние май постепенно настигаме епизодите в Норвегия, щастлива, нали? Съвсем скоро ни предстои инвитрото на Тейлър. Party

# 149
Тази Ашли после ще се забърка с Ридж, нали? newsm78
Да, след като Брук бие шута на Ридж.
Ние май постепенно настигаме епизодите в Норвегия, щастлива, нали? Съвсем скоро ни предстои инвитрото на Тейлър. Party

А Тейлър и Ник защо се разделят? След това каква е последователността на жените в живота на мамин НичУ - Бриджет, Кейти ... ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт