"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 924
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
А аз да питам докога тая грозотия Фийби ще ми дразни сетивата? Няма ли да заминава нанякъде?  Whistling

Чети в бяло преразказите на Щастлива и  ще разбереш  Peace Рик я убива  Crazy

# 526
  • somewhere near the sea
Може ли да попитам колко серий остават до края Confused Голям сериал голяма нещо ...
На този въпрос може да ти отговори някоя И създателите на сериала, де..., ако са вдъхновени.
Общо взето-докогато ги държат, т.е. гледат.
Снима се и в момента.
 Връщам се да дописвам. Забелязахте ли Брук как настръхна, когато Ридж доста вяло й каза, че няма да говорят за събирането им. Тя онемя от учудване, даже беше готова да спори-ама как няма да говорим?

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 14:55 от Marsia

# 527
А аз да питам докога тая грозотия Фийби ще ми дразни сетивата? Няма ли да заминава нанякъде?  Whistling

Ако намираш ФийбитУ сладко за грозотия, значи сетивата ти все раздразнени трябва да си ходят милинките като се има предвид, че тя и майка й са най-красивите жени в сериала  Naughty
Ако тя ти дарзни сетивата не ми се мисли Брукасита какво им причинява всеки ден  Mr. Green Sick

# 528

Е, неволно, де  Wink

# 529

Е, неволно, де  Wink

Волно, неволно, важното е "сетивата да не са раздразнени"  Mr. Green

# 530
  • somewhere over the rainbow

От де толкоз мозък в ЛА полиция? Те действат по интуиция  Mr. Green
И правилно действат, мен ако питате. Каквото и да стане в ЕлЕй, извършителят е Форестър, Мароне или Хектор Laughing

Не е трудно да си полицай там Laughing

# 531
Е не,ни мога повиче Sick
Таз Джука винаги е била обидно грозна и противна,самият й персонаж също,маниерите й,всичко,което излъчва-е едно голямо нищо и половина.За нищо не става.Безгранично гнусна.Обаче дето се завря в болницата да помогне на Ничо да се изпразни в бурканя,ето това беше гнусотията на гнустотиите,извращението на извращенията,думи нямам,повръща ми се вече от това карикатурно създание Sick Sick Sick
Че пък и като видя списанията взе та му рече,че и нейното тяло било като на тия от списанието.Ма я се погледни бе.С това необятно грубо главище с груби конски черти,безбрежни джуки и цици,които се целуват с пъпа й Sick Sick Sick
Да не говорим от кръста надоле каква дебелана е.
Тръгнала да изпразва Ничо в болницата.Лелееее малеееее.Дързост и гнусота Sick Sick
Да вземат да я назначат в болницата да изпразва всички мъже,които имат нужда в стаичката Sick Sick
То пък хем грозна,хем проста.................някакво безумие Sick
А аз да питам докога тая грозотия Фийби ще ми дразни сетивата? Няма ли да заминава нанякъде?  Whistling
Браво за мнението.Баш си е грозотия.Ама нали трябва да се метне на грозната си майка.
През октомври 2007 ще приключи земния й път за наше щастие Crazy Crazy

# 532
Ванко, много свежа снимка на Джаки си пуснал - от времето, когато е била естествена и лъчезарна.
И сега е хубава, де - доста е инвестирала във външния си вид, гримират я добре ... Simple Smile
Но като екранен образ нещо не ми е много запомнящ се и завършен  newsm78

# 533
  • somewhere near the sea
Добро утро. Ще вземем да изпаднем от класацията, хора, събудете се.

# 534
Добро да е!  newsm64  food010

Марси, коя е жената с очилата на снимката, втората отдясно наляво?

# 535
Пуууу Бруклата ква е невзрачна и на двете снимки Sick.......а Тейлър отново сияе Crazy

# 536
Пуууу Бруклата ква е невзрачна и на двете снимки Sick.......а Тейлър отново сияе Crazy

Като някакъв изтърсак е и никой не й обръща внимание  Mr. Green

# 537
Колко жалък е третостепенния персонаж на фона на Главната Героиня,нали Crazy

# 538
Колко жалък е третостепенния персонаж на фона на Главната Героиня,нали Crazy

Не знам, ама на мен ми се види, че Брукасита някак в тъча свита стои  Thinking
Как тъй аджАба едната ще е жалка на фона на другата, като твоята Брукасита милинката е толкоз встрани, че още малко ще излезе от кадър, без някой да усети липсата й  Mr. Green
Какъв фон, кви пет лева, тя направо се не види Joy

П.П. Май ще местят Дързостат в 19.50  newsm78

# 539
Колежко, Mr. Green дека чу че ще я местят в 19.50.Дано да е така.
Ама по-скоро може да е 18.50. ,че иначе надали ще паднат новините заради Дързостта Mr. Green

Освен тУЙ по-добре,че е у страни Брук на снимката,притряяло й е да се нареди до двата коня-рич и джуклата

Общи условия

Активация на акаунт