"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 917
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Въй,въй,въх,гльодам от 1 март Бнт с коренно различна програма,която не ми се нрави хич.
Вече няма да има повторения на Дързостта,а на нейно място сутрин започват да дават от 1 серия "Сен Тропе",въпреки че следобед си продължава от 150 серия ,които ще се повтарят нощем в 00.30.
Колко трогателно замислен план.

С "БНТ Море" избягайте от ориента!
ОТ 1-ви МАРТ ВСЕКИ ДЕЛНИЧЕН ДЕН
ГЛЕДАЙТЕ ПО "БНТ МОРЕ" ТРИ ТЕЛЕВИЗИОННИ СЕРИАЛА:

От 19.50 - "ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"

От 20.40 - "ОТДАДЕНОСТ"

От 23.00 - "СЕН ТРОПЕ"

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 17:46 от Forrester69

# 541
  • somewhere near the sea
Форестър,какво общо има БНТ море. Всички кабелни ли го хващат?В сайта на БНТ няма сведения за промяна на програмата на Канал 1
09.30   Здраве
10:00 Телепазарен прозорец
10:15  Дързост и красота - тв филм /2450 епизод/
11:00  Жените с Марта Вачкова - токшоу
11:45  Телепазарен прозорец
12:00  По света и у нас

# 542
offfffffffffff Sick
Аман от такива избирателни зачитания.
По-горната част от мнението ми касае точно БНТ,което всички гльодаме Naughty
Много интересно как заключи,че нямало "сведения за промяна на програмата" и "случайно" пускаш избрани моменти от програмата Naughty
Аз да съм казал някъде,че няма да го дават в 10.15? Naughty
Казал съм,че СУТРИН ВЕЧЕ НЯМА ДА ПОВТАРЯТ ДЪРЗОСТТА,че на негово място ще дават Сен Тропе и тн........това защо не си го отразила Naughty Naughty

А долната част от мнението е просто,за да кажа на Неннка,че новият час за Дързостта 19.50. касае Бнт море,а не баш БНТ  #2gunfire

# 543
  • Край ''синьосиньото синьо море''
К'во е  туй    БНТ-море и   от де  се  взе newsm78 Шъ   да  е нов   формат   за лапане  на  бюджетни пари...Щото ние   дето сме на морето не  сме заритали БНТ-то  толкоз    да ни  Уважава JoyДа  си ни дават сал  ''Дързостта''...и да не ни занимават с глупости(други).... Mr. Green

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 20:54 от susy

# 544
Че хич не е нов формат.Бнт има цели 6 канала от доста години.
Бнт1,Бнт сат,Бнт Север,Бнт Море,Бнт Пловдив,Бнт Пирин Naughty

# 545
Извинявайте, ама тва БНТ море сефте го чувам newsm78
Кой го излъчва и къде го хващат, знаете ли?
Щото аз мога да гледам предимно повторенията в 5,45, до сега, де!

# 546
Извинявайте, ама тва БНТ море сефте го чувам newsm78
Кой го излъчва и къде го хващат, знаете ли?
Щото аз мога да гледам предимно повторенията в 5,45, до сега, де!

Регионален телевизионен център Варна

# 547
Ето в сайта им пише къде се фаща на кой канал и тн.
http://more.bnt.bg/
Обаче много ми накефи тва

# 548
Ето в сайта им пише къде се фаща на кой канал и тн.
http://more.bnt.bg/
Обаче много ми накефи тва

Ми то от толкоз турски бози дето ни заливат от всякъде си е баш бягство от Ориента  Mr. Green

# 549
Верно,бе имало БНТ-море,жива да не бях ooooh!Туй е нещо дет' само около Спортна зала   във  Варна се  хваща Mr. Green...Ама   я си представете,че отпочнат сериала отначало Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЩото не разбрах,к'во точно ще повтарят newsm78 Mr. Green

# 550
Сузи, сигурна съм, че има много хора, които биха загледали сериала от първия епизод  Laughing
Ама аз не съм от тях  Laughing Много добре ми се отразява да гледам по един, максимум два епизода седмично - хем не си губя времето, хем все пак действието се е развило мъничко напред.
Утре планирам да гледам епизода да видя какво става  Mr. Green

# 551
Оле,Боже!!!Моят   живот със сигурност няма да ми стигне Joy Да се пробват по-младите Mr. Green

# 552
Верно,бе имало БНТ-море,жива да не бях ooooh!Туй е нещо дет' само около Спортна зала   във  Варна се  хваща Mr. Green...Ама   я си представете,че отпочнат сериала отначало Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЩото не разбрах,к'во точно ще повтарят newsm78 Mr. Green
И представи си,има го от 1973 година Mr. Green
Не се фаща само у спортната зала във Варна,пише,че и в Бургас се фаща,а също така и в Обзор,разбира се Mr. Green
Иначе ще повтарят сериите,които сега гледаме

# 553
  • somewhere near the sea
Рик се чуди дали Ашли се вижда с Ридж, за да го ядосва. Казва й, че част от него иска да се върне при нея, но тя настоява за пълна ангажираност. Рик се разкъсва между нея и Фийби.(чак пък да се разкъсва..., той няма чувства към Фийби, нищо, че й говори на малката разни работи)
Д-р Kimbrough казва на Бриджит, че оплодените яйцеклетки са готови за имплантиране
Ерик научава за случилото се с Шейн секунди преди да влезе полицаят.  newsm09
Лейтенант Бейкър намеква, че само двама души от събралите се тук биха могли да  убият Шейн и да  изхвърлят тялото му. Посочва имената на Ник и Ридж като заподозрени. Първият е предизвикателен и шумен, другия е съсредоточен и мълчалив. Полицаят им казва, че са намерени отпечатъци от Фийби, Ник и Ридж. Единствено Ридж гледа като ударен с оръдие. Налага се Фийби да обяснява какво е правил на яхтата посред нощ.
В черно-бяло полицаят нахвърля събитието с участието на Ник.
Тейлър получава обаждане за оплодените яйцеклетки. Влиза един от детективите с торбичка в ръка.Това е Ризата на Ник с монограм. Кръвта, открита по нея е на Шейн.
Лейтенант Бейкър  арестува Ник.
В полицията Ник моли Тейлър да продължи с процедурата инвитро. Тя е притеснена, но той я успокоява, че не е убил никого. После казва на Сторм, че има твърде много хора, които биха искали да го видят зад решетките.
Ридж е готов да поеме вината, но Стефани иска Ник да плати за всички престъпления, извършени срещу семейството им.
Ридж признава на майка си, че е излъгал за стрелбата срещу Гранд, за да защити Рик. Стефани още по-отчаяно е решена да защити Ридж.

# 554
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ! БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЕНИ!

В този ЛА май богатите почти не излизат от ареста или затвора! А  бедните сигурно са по улиците или в офисите  Crazy Лейтенант Бейкър днес отново се прояви като суперченге  ooooh! Crazy

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 15:32 от Dream Team

Общи условия

Активация на акаунт