"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 955
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Интересно кой кого ще зареже - Рик Фийбито или тя него?   newsm78 Защото май тя е по-влюбената сега?  newsm78

Дона пък какво се е заела да събира Ник и Брук? Не вярвам да си въобразява, че ако това стане, Ридж ще остане за нея.  Crazy Или се подмазва на Мама Джаки Ветропоказетелска - накъдето тя се врътне, натам и Донка.  ooooh!

Пухи не беше ли фен на Стефка  newsm78  Бъркам ли нещо или бях подведена?  Mr. Green

Само на един герой ли може да сме фенове?  newsm78
Стефка ме забавлява, но Брук ми харесва  Peace В никакъв случай не желая да съм Стефани, но няма да откажа да съм на мястото на Брук . Wink
Явно не съм достатъчно крайна в изказванията си, щом не се е разбрало точно чии фен съм.   Joy

# 151
Интересно кой кого ще зареже - Рик Фийбито или тя него?   newsm78 Защото май тя е по-влюбената сега?  newsm78

Дона пък какво се е заела да събира Ник и Брук? Не вярвам да си въобразява, че ако това стане, Ридж ще остане за нея.  Crazy Или се подмазва на Мама Джаки Ветропоказетелска - накъдето тя се врътне, натам и Донка.  ooooh!

Пухи не беше ли фен на Стефка  newsm78  Бъркам ли нещо или бях подведена?  Mr. Green

Само на един герой ли може да сме фенове?  newsm78
Стефка ме забавлява, но Брук ми харесва  Peace В никакъв случай не желая да съм Стефани, но няма да откажа да съм на мястото на Брук . Wink
Явно не съм достатъчно крайна в изказванията си, щом не се е разбрало точно чии фен съм.   Joy

После никой не се отъждествявал с героите  Crazy Wink

# 152
После никой не се отъждествявал с героите  Crazy Wink

Писах, че бих искала да съм на мястото на Брук, не че се отъждествявам с нея.  Naughty  Много съм различна и като външност (освен очите), и като характер, и като емоционалност за да се отъждествя с нея  Wink Laughing
А е вярно, че когато гледам или чета нещо винаги се вживявам, мъжът ми ме имитира много смешно  Crazy  hahaha Joy 

# 153
  • somewhere near the sea

Дона пък какво се е заела да събира Ник и Брук? Не вярвам да си въобразява, че ако това стане, Ридж ще остане за нея.  Crazy Или се подмазва на Мама Джаки Ветропоказетелска - накъдето тя се врътне, натам и Донка.  ooooh!

Стефка ме забавлява, но Брук ми харесва  Peace В никакъв случай не желая да съм Стефани, но няма да откажа да съм на мястото на Брук . Wink
Явно не съм достатъчно крайна в изказванията си, щом не се е разбрало точно чии фен съм.   Joy
Аз най-много харесвам къщите им(не модните),яхтите им, но и мен никой не ме е разбрал Wink  Joy
Що се отнася до Дона, тя е принципно "против", ама ей така за играта. Уж го прави заради сестра си, но се навира при Ридж; уж ненавижда Форестър, но няма нищо против да бъде  жена на дядо Форестър Party

Джаки също си пада по младата плът:

Ето ви кака Донка:

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 15:40 от Marsia

# 154
Добрийутро  Hug

Марси, златна сииииииииии  Hug Благодаря за червеничкото   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Щастлива, благодарности и на теб за беличкото  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

А, как се изложиха с таз Ашли ... как можаха да вкарат такъв бабингер ... че и Рикс имал туй - онуй с нея  ooooh!
Рик се залюбил с баба Ашли, Шаври опраши бай Ерик, щерката Бриджит овърша таткото на сестра си Хоуп (мамин Кольо) ...
Ох, децата на Брук наистина са меко казано малоумни ...  също като маман  Laughing

СегИ беше момента да нажулят една мацка в Дик ...а баа Брук да Оди да бели печени чушки и да турга киселяци за зимнина(кеф ти кисели краставички,кеф ти кисели чушки, че и кисело зеле), докат върти черпака в куФнята ...  Тъй де, да поеме бабешките си задължения , да създава семеен уют на бРичо ...  че сал на едни ми ти овехтяли розови такъми разчита вече 20 години, че и повече hahaha

После никой не се отъждествявал с героите  Crazy Wink

На думи никой, инак брой целия кошер  Mr. Green

Нена, не разбрах добре какво значи това:
Хайде, стига се сърдете, ами се включвайте да ни захапeте  newsm78
Липсват ти скандалите и обидите ли?
Защото на мен - не.
В темата е много спокойно и приятно  Sunglasses

Тук ще се съглася веднага , щастлива   bouquet

# 155
  bouquetза Марси, че днес не можах да гледам.
Тая Ашли наистина хич я няма!

# 156
Добро утро  Coffee

Пак сме изпаднали, ама така е, като останахме няколко човека в темата  Tired

В темата е много спокойно и приятно  Sunglasses

Чак пък приятно... Форестър пуска от време на време някое мнение пълно с простотии (няма да се учудя, ако го прави нарочно, само заради реакцията след това), после Тейлър фенките му се връзват и почват една след друга да плюят по Брук (падайки почти до неговото ниво, тук Форестър сигурно си умира от смях) и след пет мнения колко лоша майка е Брук и колко любовника е имала дискусията замира до следващия ден.
Спокойно - да. Интересно ли е обаче?  Crossing Arms

Добре, че Марси, Щастлива и СуперГеорги пускат цветните преразкази   bouquet  bouquet  bouquet

# 157
Чак пък приятно... Форестър пуска от време на време някое мнение пълно с простотии (няма да се учудя, ако го прави нарочно, само заради реакцията след това),
Благодаря ти за "простотиите" #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Но заявявам,че абсолютно всичко,което съм написал тук го мисля на 100%!
Така че в никакъв случай не е написано,за да дразня Джуклите.Те,разбира се,си се дразнят и се вижда,/което само може да ме радва/но наистина пак казувам,че нещата,които пиша ги мисля на 100%!
За разлика от всички Джуки,на които твърде много им личи,че не си вярват в огромна част на нещата които пишат,а ги пишат само,за да  дразнят.На мен лично ми става смешно,хич не мога да им се вържа Joy
Повече от сигурен съм,че всички Джуки осъзнават каква невероятна красавица е Катринчето и че не са виждали по-красива 48 годишна жена!Както съм сигурен и че съзнават какъв вампир е Джуката и че нивга не може да се равни с жена като Катринчето!

# 158
Лелееее,е сега вече твоят отбор стръвно ще ти се обиди...   Joy Как ги нарече?Некачествени?
Амииии......ти как мислиш Crazy Crazy
А ти защо въртиш интриги,да та запитам Crazy
Ама хайде да ти рекна,че ни най-малко не ме интересува коя четирибуквена леличка ми е сърдита и от кой отбор е Crazy
Аз винаги подхождам добронамерено,пък кой няма елементарно възпитание/и съм й го доказал с конкретни примери.../Някой,който не може да поздравява или пък ПЪРВИ тръгва да се заяжда......и за който най-важното нещо в живота е да се изказва все като последна инстанция,си е лично негов проблем Crazy
Тук,да не повярваш, се съгласявам с Мисис 69 сменени ника,че на мен абсолютно никой не ми липсва.И на мен ми се чини,че е по-спокойно така Crazy Има повече въздух Crazy
Абсолютно бяха ненужни по 20 страници женски препирни всеки ден Crazy

Едните викат ,че Главната Героиня е курва,другите,че някаква си треторазрядна "актриса",появила се няколко години след началото на филма и отсъствувала 69 пъти по няколко години е курва,но спорът е несъстоятелен.То е ясно,че джуката е зверска курва,всички я виждаме как скача от легло в легло и ражда от братя/щото ще роди и от Ник/ и тн........Така че не е нужно да се изписват по 20 страници на ден

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 09:04 от Forrester69

# 159
Добро утро!  Coffee

Веднъж и аз да се разпиша около 9 часа, но причината е един друг сериал, който гледам с по-голям интерес  Grinning

Не виждам защо трябва да набеждаме някой, че пишел "простотии" с цел да дразни лелките, като той сам си признава, че ги мисли  Mr. Green И как няма да се радва г-н Форестър , че в темата било празно, като сега има огромно поле за изява на дълбокомислените си разсъждения за една лекомислена и повърхността жена, каквото е Бруклата  Crazy
Аз имам няколко въпросчета за бъдещите серии, но ще ги задам на лични, да не товарим темата  излишно  Crazy

# 160
Благодаря ти за "простотиите" #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И сега като ме застреля оставаш "и сам в поле воин"  Joy
Не съм го казала с лошо чувство, знаеш, че мненията ти ме забавляват  Hug Но си сложи ръката на сърцето и признай, че в реалния живот не се изразяваш така (както и аз не бих се забавлявала, ако някой се изказва по този начин). Ако седнем да пием кафе в Плевен  Wink съм сигурна, че няма да използваш точно такъв език   Peace

Между другото ще има ли анкета, някак си ми е празна темата отгоре така?  Thinking

# 161
Не съм го казала с лошо чувство, знаеш, че мненията ти ме забавляват  Hug Но си сложи ръката на сърцето и признай, че в реалния живот не се изразяваш така (както и аз не бих се забавлявала, ако някой се изказва по този начин). Ако седнем да пием кафе в Плевен  Wink съм сигурна, че няма да използваш точно такъв език   Peace
Това ли ти било проблема,че се изразявам по Плевенски ли Crazy
Кое по-точно визираш,то едно ли е да го помня Crazy
И всъщност,аджАба обичам да говоря на най-различни диалекти,понеже от колегите съм научил доста неща,но те уверявам,че наистина из другите области е трагедия Mr. Green Особено в бургас Mr. Green
Аз не разбрах на кафенце ли ме каниш Mr. Green
Хайде в Кайлъка,че е по-изолирано Mr. Green

# 162
Пухи, не гледам сериала всеки ден, защото имам по-важни неща за правене, когато го дават.
Но в дните, когато го гледам, пиша.
То нещата тук се развиват толкова бавно и епизодите са толкова кратки ...
Не мисля, че някой му се връзва на мненията, но като пише поне внася малко "алтернативност"   Wink
Но е прав за едно - че сега има повече въздух  Laughing

Дрийм, кой сериал гледаш ти?

# 163

Дрийм, кой сериал гледаш ти?

Същия, който и ти  Wink Ако не друго поне те държи в напрежение  Peace А при ДиК за 20 години сценаристите така  и не научиха, що е то предпазно средство, та  се нагледахме на раждания на майки по на 50 и кусур години, че освен това се налагаше  да се правят и ДНК тестове /тук са в стихията си/ за откриване на евентуалния баща  ooooh! С две думи все едно и също, никаква изненада  Mr. Green

# 164
В ДиК предстои:

Ник казва на майка си, че ще излиза с Тейлър, тя го моли да не прибързва, защото Брук скоро ще бъде свободна. Ник повтаря, че между него и Брук е свършено.
Стефани мярва в офиса на Тейлър книга за раждането след 40-те и застава нащрек. Въпреки че ́и е неприятно, се обажда на Джаки и ́и съобщава за откритието си.
Тейлър завежда Ник със завързани очи на нова лодка, която е точно копие на предишната. Ник е смаян. Той пада на колене и я пита ще се омъжи ли за него.
Брук се обажда на Рич от Сидни и му съобщава, че австралийците много харесват колекцията им и парфюма “Фийби”, предлага му да доведе дъщиря си заедно с Рик. Рич неохотно се съгласява.
Ник слага годежен пръстен на Тейлър и двамата се целуват. Той я пита дали е съгласна да имат деца? Изненадващо за него, тя отговаря, че вече е била на лекар по този въпрос.
Докато Ник е в банята, телефонът звъни, вдига Тейлър. Отсреща е Брук. Тя пита дали Ник ще вземе Хоуп. Тейлър ́и съобщава за новата лодка, която е подарила на Ник. Брук е поразена. Тейлър добавя, че Ник ́и е предложил брак, и тя е приела.
Брук казва новината на Дона, тя пък на Джаки.
След дълго и нервно пътуване Рик, Рич и Фийби пристигат в Австралия. Брук ги посреща.
Всички отиват на площадката за новия магазин на фирмата. Една от продавачките отбелязва каква хубава двойка са Рик и Фийби и споменава за снимката в интернет. Рич бързо я поправя, че двамата не са двойка.
Рич е шокиран от новината за годежа на Тейлър и Ник. Двамата с Рик отново се скарват.
Рик и Фийби се срещат тайно в нейната стая, когато мислят, че Рич е заспал.
Фийби се обажда на Дона и ́и се оплаква, че Рич изобщо не я оставя насаме с Рик. Дона предлага да накарат Моли да направи резервация за нея и Рик.
Ник завежда Тейлър в църквата. Казва ́и, че иска да вършат нещата по ред- първо да се оженят, а после да правят бебе.
От хотела се обаждат на Рич и му казват, че Рик и Фийби са взели апартамента за младоженци.
В Щатите Дона казва на Джаки, че тя е организирала всичко- Рич ще се нахвърли върху Рик и Брук ще го зареже. Джаки е шокирана от думите ́и.
В Сидни Рич нахълтва в младоженския апартамент, сграбчва Рик и го удря по лицето. Брук идва и се опитва да свести Рик.

Общи условия

Активация на акаунт