Звездни компромати - 57 част

• 67 240
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
  • София - град
Kelis  Sick

# 91
А вие забелязахте ли на Преслава на косата (на снимката с татуса), че е написано или по-скоро първите няколко букви на думата Merilyn? Много ми е тъпо така как си правят реклама по чалга клиповете. На Андреа на последния клип пък на ръката й пак с блестящи частици написано същото име. И все реклама на цигари. Могат малко да се съобразяват. Все пак аудиторията им в голямата си част са деца. 

# 92
  • София - град
Какво да се  съобразяват, не е забранено. Забранено е да се показва как пушат, а те след като ги глобиха не го правят. Не виждам какво лошо има в това да се показва надпис, все пак като се замислиш тези хора примерно Мерилин, си плащат. Един клип на Андреа струва 40 000лв все пак трябва да има спонсори.Не виждам нищо лошо, плюс това според мен не е грозно, надписа на главата на Преслава едва ли ще е супер грозен, а и на ръката на Андреа е ефектно .
Лично мнение  Peace

Kim Cattrall

# 93
  • на пистата
. Един клип на Андреа струва 40 000лв
да бе да

# 94
  • София - град
За скъпия клип на Андреа
Не забравяйте че се плаща за всичко като тръгнеш от статисти, минеш през наем на камерата за час, защото хубавите камери се наемат за час, минеш през наем на студио, режисьор, помощник на режисьора,тоалети, грим, аксесоари и т.н и т.н.

# 95
Марлене Фавела не ви ли прилича на Галена Великова ? newsm78:
Боже, наистина ли намираш прилика!? #Crazy Тази Марлене прилича повече на Джесика Алба. Винаги ми е било чудно като оприличат две напълно неприличащи си лица! newsm78

# 96
Бижy, и аз се зачудих доста, за всеки случай гугълнах Галена Великова, да не би случайно да става въпрос за някоя друга особа, но между двете няма никаква прилика.

# 97
# 98

Долните мигли просто са...#Crazy

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 04:17 от kuku-ruku

# 99
А  тази "разгърдената"  знае ли някой, коя е? Егати и ужаса!  Tired

Възникна лек  спор с приятелка: Това Катрин Зита Джоунс ли е?

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 04:16 от kuku-ruku

# 100
  • Ямбол
А  тази "разгърдената"  знае ли някой, коя е? Егати и ужаса!  Tired

Възникна лек  спор с приятелка: Това Катрин Зита Джоунс ли е?
Не, това е Венета Харизанова  Simple Smile

# 101
А "разгърдената" е Теди Церовска

# 102
# 103
  • София
Марлене Фавела не ви ли прилича на Галена Великова ? newsm78:
Боже, наистина ли намираш прилика!? #Crazy Тази Марлене прилича повече на Джесика Алба. Винаги ми е било чудно като оприличат две напълно неприличащи си лица! newsm78
Peace
Толкова време се чудих на кого ми прилича тази Фавела, а Бижу ми даде отговора. Приликата е поразителна даже!

# 104
Аз чак днес мернах коментирания нов клип на Мария. Е няма такава наглост. Сега пък са копирали Human nature на Мадона.

Общи условия

Активация на акаунт