Звездни компромати - 57 част

• 67 200
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Пък спечелилата титлата е ... Мистър баб направо! Joy (първата от ляво, на груповата снимка с червената рокля)

# 137
Тази със синята рокля в средата спечели.

# 138
# 139
Ми в шоуто на опосумите показаха другата и казаха, че е тя! Thinking Може. Сигурно нещо не съм разбрала. Peace

# 140
аз като прочетох мисис баба, си помислих буквално бабешкери, пък те тези много млади баби

# 141
  • София - град
Gerard Butler се целува с цигуларка по чорапи  Laughing Laughing Laughing
The British actor, 40, was enjoying a walk with friends when he spoke with the unnamed woman as she played violin outside her house.

Kety Perry

Fergie
Rihanna Fergie and CO
пак
Rihanna

# 142
Ми в шоуто на опосумите показаха другата и казаха, че е тя! Thinking Може. Сигурно нещо не съм разбрала. Peace

Не съм гледала шоуто, но мъжът ми ми каза, че ще дават майката на едно момче, което той тренира. Била станала мис баба, ама вице, не е на първо място.
Точно тази е с червената рокля. Участвала е в шоуто и се кахъряла, че не е спечелила, че освен всичко била и с ослепителна рокля. Въпросната дама е треньорка по вдигане на тежести, а в миналото е била и шампионка в този спорт, многократно. Явно затова изглежда по-мъжествена.  Sunglasses

# 143
  • Пловдив
Първия линк е към статия. Въпросната дама я има с тежестите и пише, че е първа подгласничка. И си пише коя е спечелила и каква е.

# 144
Sofilady разби ми сърцето.

# 145

Спокойно, според мен това е подготовка за някаква роля, та като снимат по-лесно да влезе в образ.  Sunglasses

# 146
  • София - град
хах съжалявам искрено  Sad но виж той не се е познавал с момичето т.е. може да се случи на всеки  Hug

Charlize Theron
Sophie Kinsella vs. V. Bacham цена на роклята - £2,500

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 00:05 от Sofilady

# 147
# 148
# 149
  • София - град
Галена в една много много хубава фотосесия според мен снимките са като на световна звезда  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт