Звездни компромати - 57 част

• 67 219
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
Не ми харесва. Лейди Гага е една, нито Келис, нито Галена, нито никоя от 98% от звездите, дето решиха да я имитират не ми харесва. Simple Smile

# 151
голяма е творческата криза в музиката , щом тръгнаха и Лейди Гага да имитират ....

# 152
  • UK
Не бих казала "щом и Лейди Гага започнаха да имитират" - Лейди Гага е най успешната изпълнителка от много много време насам, очевидно при нея формулата работи. Стила й обаче е твърде характерен, твърде неин си, и всякаква имитация по скоро ме дразни у имитиращия, отколкото да ме накара да харесам и него.

# 153
голяма е творческата криза в музиката , щом тръгнаха и Лейди Гага да имитират ....

Peace

# 154
ами да - щом това е най-успешната изпълнителка от много време , за мен е показателно ,
аз си мислех в първия момент, че е Кристина Агилера и си виках - '''Агилера на какво се прави ...''

# 155
GA-GA  е неповторима , все едно фреди меркюри да имитират  Joy

# 156

Peace

И аз това си помислих, но ако се абстрахирам от това, стайлингът е наистина добър, това което не ми харесва е, че не си променя изобщо изражението. Все едно е една снимка и на фотошоп са сменили аксесоарите само, такова чувство ми оставя. Това разваля стайлинга (макар и опит за имитация, да кажем взаимстване  Wink)

# 157
  • UK
Мда, в началото наистина си приличаха много с Кристина Агилера. Лейди Гага е буквално performer, не просто певица. Тя е шоу, с костюми, със сценарии, с грим и ефекти, тя е нещо съвсем ново и затова има такъв успех. За какво е показателно, според теб? Да не е първата, дето се разхожда по бельо? Поне без бельо не сме я виждали, за разлика от много други, дето иначе са съвсем нормални като стил. Simple Smile

# 158
Мъжът ми каза,че Гага-та имитирала Мерилин Менсън,но доста неуспешно  Laughing Странните нелепи движения,гримът,изчанчеността...

# 159
  • София
Peace
Въпрос на възприятие. Както си личи не сте запознати с грандиозния успех, който ГаГа-та има в момента в САЩ. И ако питате мен, той й е напълно достатъчен, като се има предвид що народ са там  Grinning А буквално са истерясали по Лейди-то американците  Peace Аз лично я харесвам - и като визия, и като музика!

И малко фотоси от наградите Грами:
Бритни
Дженифър Лопез
Риана и Кейти Пери
Дженифър Хъдсън
Пинк  Rolling Eyes
Майли Сайръс
Пинк с Тейлър Суифт
Кевин Джонас не си спомням дали този юнак от братята се ожени наскоро...
и тримата братя

# 160
  • София - град
А как се ходи на това чудо пак същите обувки , но в друга фотосесия?

# 161
  • София
А как се ходи на това чудо пак същите обувки , но в друга фотосесия?
Като ги гледам - не ходят  Grinning

# 162
  • UK
Мда, Кевин се ожени, най големия от тримата. Simple Smile

Аз лично харесвам изпълнители със собствен стил - не имитатори. Лейди Гага не имитира Мерилин Менсън със сигурност, стила на костюмите и грима й е различен. Аз също много я харесвам, и музиката й, и визията й. По същия начин харесвам Кейти Пери - тя също е с ясно изразен стил, към който се придържа - не е толкова характерно неин си, щото все пак е повлиян от епоха в миналото, но се отличава от останалите и това ми харесва. Wink

Софилейди, не се ходи. Пак Лейди Гага аксесоар, само за клипове. Кофтито е, че клипа на Bad Romance още е тотален хит и се върти нон стоп, а имитаторските клипове и фотосесии валят като снега в София в момента.

# 163

Софилейди, не се ходи. Пак Лейди Гага аксесоар, само за клипове. Кофтито е, че клипа на Bad Romance още е тотален хит и се върти нон стоп, а имитаторските клипове и фотосесии валят като снега в София в момента.

Откакто се пусна тази песен не мога да спра да я слушам, а за клипа изобщо какво да кажа УНИКАЛЕН! ГаГа успя да шокира в самото начало, не е спряла и за мене жъне невероятен успех не само в Америка. А е толкова далеч от Мерилин Менсън, че.... Laughing даже е смешно да ги съпоставяме  Peace

# 164
  • София
Мъжът ми каза,че Гага-та имитирала Мерилин Менсън
Да, и аз съм на същото мнение. И двамата много ги харесвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт