Ползвате ли БИО козметика?

• 110 379
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Ами повечето от продуктите на бг пазара са представени там. Има и качествени.

# 256
а аз се чудя дали цените са същите както по биомагазините или правят отстъпки за изложението?

# 257
Само български марки или има и други( на изложението)???

# 258
Има и други, Zoya също имат щанд. Да ти кажа честно не обърнах внимание на цените, имах друга работа там.

# 259
Попаднах на статия за това изложение в Дневник http://www.dnevnik.bg/photos/2010/11/17/995048_fotogaleriia_za_p … za/?pic=1#picture
Мисля и аз да се разходя да видя какво предлагат. Дано да не е много скъпо всичко, както обикновено става като им сложат етикет "био".

# 260
Сега отивам на изложението.После ще споделя впе4атления Peace

# 261
Ходих на изложението и много неща си харесах, жалко, че нямах възможност в момента да ги купя. Искам да ви питам някой ползвал ли е на Alteya Organics маслото за коса (с българско розово масло и разни др масла) и доволни ли сте? Много искам да го купя, но е 20 лв за супер миниатюрно бурканче и ако ми стиге само за 2-3 пъти, едва ли ефект ще видя, пък е скъпо....

Също ми хареса маслото от карите (ший) на Cattier, което е и то към 20 лв, само че е къде-къде по-голяма опаковка. Отзиви за него?

# 262
Ходих на изложението и много неща си харесах, жалко, че нямах възможност в момента да ги купя. Искам да ви питам някой ползвал ли е на Alteya Organics маслото за коса (с българско розово масло и разни др масла) и доволни ли сте? Много искам да го купя, но е 20 лв за супер миниатюрно бурканче и ако ми стиге само за 2-3 пъти, едва ли ефект ще видя, пък е скъпо....

Също ми хареса маслото от карите (ший) на Cattier, което е и то към 20 лв, само че е къде-къде по-голяма опаковка. Отзиви за него?

На Alteya ползвам масло от кайсия, макадамия и жожоба, но за лице, така че ми стига за дълго време. Определено ми харесват и някак си ги предпочитам пред тези на Икаров, например.

На Cattier ползвам маслото от ший и съм супер доволна. Това масло е мултифункционално - лятото си мажех когата след плажа, попива веднага (аз съм със суха кожа) без да мазнее. Мъжа ми го е ползвал след бръснене при раздразнена кожа. Сега в студените дни слагам на лицето на децата за предпазване от студа.   Peace

Нямам търпение да видя изложението, предполагам ще стана разногледа от предлаганите хубавини  #Crazy

# 263

и аз ходих на изложението

на Алтея купих сега розова вода за подарък, но за маслото с българска роза е нормално да е скъпо, самото розово масло е безумно скъпо, но за него се казва, че е направо магическо, лично аз нямам мнение, защоно не съм ползвала
Купих си маслото на Cattier, което е с мед и нямам търпение да го пробвам още довечера  Crazy
Аз бях тръгнала за маска с бяла глина, но се беше свършила, но ми дадоха кординати на шоурума им и ще отида от там да си купя.
Като цяло изложението е малко, но има какво да се види  Peace

# 264
Охххх, още повече ме изкушавате да си ги взема и двете масълца...... Благодаря ви за отговорите  Hug

# 265

Аз си го купих маслото за коса, но явно съм алергична към някоя съставка, защото направо ме болеше скалпа след него. Подарих го на майка ми и тя няма проблеми и го харесва.

# 266

Аз си го купих маслото за коса, но явно съм алергична към някоя съставка, защото направо ме болеше скалпа след него. Подарих го на майка ми и тя няма проблеми и го харесва.

А колко масло й стига, за да си намаже цялата коса? Т.е., икономично ли е?

# 267
На Alteya ползвам масло от кайсия, макадамия и жожоба, но за лице, така че ми стига за дълго време. Определено ми харесват и някак си ги предпочитам пред тези на Икаров, например.
И нищо чудно, че ги предпочиташ – на Икаров маслата са 40%, на Алтея – 100% и сертифицирани. И аз миналата година се бях награбила с икаровите /мисля, че измазах поне 5-6/, че ги и рекламирах даже на приятелки...no more Naughty

# 268
И нищо чудно, че ги предпочиташ – на Икаров маслата са 40%, на Алтея – 100% и сертифицирани. И аз миналата година се бях награбила с икаровите /мисля, че измазах поне 5-6/, че ги и рекламирах даже на приятелки...no more Naughty

А останалите 60% какво са? (само въпрос, не се заяждам)

# 269
струва ми се, че маслата на Алтея са студено пресовани
поне са надявам да са такива

а тези на Икаров не са, което не ги прави хич полезни

Общи условия

Активация на акаунт