Ползвате ли БИО козметика?

• 110 385
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Мерси за отговора.А някъде четох ,че консерванта не е растителен.Какъв е всъщност? Simple Smile
Като е натурален, няма как да не е с растителен произход.

# 241
Може и да греша, но май прочетох(може и в темата на Фитокод да е ),че не е растителен  newsm78

# 242
Бихте ли ми препоръчали продукт за стягане на бюст, който да не просто масло, а и да има стягаш ефект. Искам да премина на натурална козметика, тъй като знам, че постоянната употреба на такива продукти, които не са натурални, е много вредна, а аз използвам от години. Прочетох доста в различните теми за био козметика във форума, но не намерих нищо за бюст.

# 243
Бихте ли ми препоръчали продукт за стягане на бюст, който да не просто масло, а и да има стягаш ефект. Искам да премина на натурална козметика, тъй като знам, че постоянната употреба на такива продукти, които не са натурални, е много вредна, а аз използвам от години. Прочетох доста в различните теми за био козметика във форума, но не намерих нищо за бюст.

Българската марка "Билка" мисля, че имат продукт за извайване на бюст, но не мога да ти гарантирам дали е изцяло натурален.

Иначе искам да питам има ли някой отзиви за продуктите на L'Occitane? Пише, че са изцяло натурални. Ако сте ги ползвали, ще ми е интересно да споделите:)

# 244
  • София

Иначе искам да питам има ли някой отзиви за продуктите на L'Occitane? Пише, че са изцяло натурални. Ако сте ги ползвали, ще ми е интересно да споделите:)

Ползвала съм ги. Не са изцяло натурални. В някои серии има дори парабени. Като цяло не съм особено впечатлена от тяхното действие. Продуктите на Body Shop са по-добри, според мен.

# 245
Вчера чух нещо интересно по тв - жена, която използва средно количество козметика съдържаща парабени трупа годишно в организма си 2 кг токсини  Peace

# 246
колко е средно количество козметика?

# 247
колко е средно количество козметика?

Спорен е въпроса  Peace Казвам само какво чух по тв. Но предполагам, че под "средно" нямаха предвид мацките, които ежедневно започват с крем за лице, фон дьо тен, пудра, руж, спирала, черен молив, сенки и завършват с червило.  Peace

Всеки решава сам за себе си!

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 11:28 от Аея

# 248
лосион за тяло, маска за коса ... покриват по-голяма част от кожата от едното червило или молив за очи
за това питам за средното количество - разтегливо е някак, т. е. не обръщайте внимание на гръмки фрази дочути по телевизията

# 249
Ох, как си личи, че съм по-новичка - питах разни мами за био-козметиката и дали са ползвали из теми за акне, и изобщо не видях, че тук си има цяла тема за нея. Включвам се да изчета първо кой какво казва, и после ще питам  Heart Eyes

# 250
От утре ще почва био изложение в НДК. Мисля да погледна, може да има и козметика  Simple Smile

# 251
Има козметика. Сега се връщам от там. Доста фирми са на изложението и като цяло съм доволна и обнадеждена.

# 252
До  кога ще е изложението??? Hug

# 253
Изложението е до 20.11 включително и е отворено за посещение до 19 часа.

# 254
Има козметика. Сега се връщам от там. Доста фирми са на изложението и като цяло съм доволна и обнадеждена.
И аз хвърлих едно око. Но се чудя до колко са био, до колко са качествени ...

Общи условия

Активация на акаунт