Ползвате ли БИО козметика?

• 110 185
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
момичета, търся си хубав ексфолиант за чувствителна кожа, но който да се ползва ежедневно.......идеи всякакви приемам Hug
Имай пред вид, че ексфолиант се ползва най-често един път седмично, в никакъв случай всеки ден. Пробвай ескфолианта Перфектна кожа от Органик шоп, много съм доволна от него.

# 481
  • където си пожелая...даааа...
момичета, търся си хубав ексфолиант за чувствителна кожа, но който да се ползва ежедневно.......идеи всякакви приемам Hug
Имай пред вид, че ексфолиант се ползва най-често един път седмично, в никакъв случай всеки ден. Пробвай ескфолианта Перфектна кожа от Органик шоп, много съм доволна от него.
не е точно така - зависи си от ексфолианта - аз имам един, но не е био, който е много нежен и се използна ежедневно, просто ми се искаше да го сменя с органик такъв, но явно ще продължа да си го позвам...и без това съм си доволна от него. Сега ще разгледам и този, който казваш Grinning

# 482
Mda, Има и ексфолианти  за всеки ден.Някои са вложени в геловете за измиване на лице.
ЗАвиси наистина от състава.
Аз позлвам няколко вида, няколко пъти седмично.

# 483
Здравейте момичета! Присъединявам се към вашите редици. И аз наскоро реших да заменя цялата си козметика с био.. Досега съм ползвала Dr Organic (шампоан и душ гел), а днес си поръчах и Aloe Vera Gel от Jason, надявам се да ми допадне..
Някой може ли да ми препоръча био шампоан против пърхут..? Този на Dr Organics измива добре, но така почна да ми се бели кожата по главата.. не пърхут, а направо на себорея отива работата..  Confused Иначе от душ гела им съм много доволна  Peace

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 12:24 от Sonnia

# 484
Аз ползвам продуктите на Амуей те също са био.....много съм доволна от кремовете и от всичко останало включително и от парфюмите. Grinning

# 485
Кое е по-добро: Lovea или Plante System като марка? Или може би: кое е повече био?  Laughing newsm78

# 486
Plante System не виждам да имат био-сертификат...

# 487
^И двете фирми имат

# 488
Moмичета, имам суха, дехидратирана и чувствителна кожа. преди време си купих дневния крем на  Треварно и околоочния. Като започнах да ги ползвам всичко беше о.к., но напоследък хич не попиват и лицето ми лъщи.
Препоръчайте някаъв по-лек крем, по възможност от тези, които предлагат в Зоя. Какво ви е мнението за бг марката Hand made?

# 489
  • Варна
Moмичета, имам суха, дехидратирана и чувствителна кожа. преди време си купих дневния крем на  Треварно и околоочния. Като започнах да ги ползвам всичко беше о.к., но напоследък хич не попиват и лицето ми лъщи.
Препоръчайте някаъв по-лек крем, по възможност от тези, които предлагат в Зоя. Какво ви е мнението за бг марката Hand made?

Имам същото питане за Hand made.

# 490
От няколко дена ползвам мостри на латвийската козметика Madara, много ми харесва дневния флуид за комбинирана кожа, попива страхотно лесно, кожата стои матирана и някак си я усещам освежена, с по избистрен тен  Peace
Определено ми харесва, сега идва следваща стъпка да взема решение дали това ще е следващият ми дневен крем. От нощния регенериращ крем също съм доволна, след ползване на мостра  Peace
Има ли някой, който е ползвал тази козметика, да сподели впечатления  Hug

# 491
Това значи, че имат био съставки, но пише ли колко са? И останалото какво е?

# 492
Плантето за мен не са достатъчно Органик и не ми допаднаха при ползване.

# 493
От няколко дена ползвам мостри на латвийската козметика Madara, много ми харесва дневния флуид за комбинирана кожа, попива страхотно лесно, кожата стои матирана и някак си я усещам освежена, с по избистрен тен  Peace
Определено ми харесва, сега идва следваща стъпка да взема решение дали това ще е следващият ми дневен крем. От нощния регенериращ крем също съм доволна, след ползване на мостра  Peace
Има ли някой, който е ползвал тази козметика, да сподели впечатления  Hug

Като си купувах друга козметика, в Би фит ми дадоха голям набор от мостри на Мадара. Използвах някои от тях (тоник за комбинирана кожа, нощен крем, хидратиращ гел, крем за около очи) и всички ми миришат много неприятно. Даже чак се зачудих така ли си миришат по принцип или нещо мострите не са във ред.  Иначе кой знае какъв ефект не забелязах, освен че крема за около очи никак не ми попива добре.

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 18:29 от Margherita09

# 494
От кога пък гърците станаха читави в нещо (каквото и да е, освен ядене и пиене), че и козметика, че и натурална? Лъгаха света и Европа 30 години и живяха на аванта...
Ех, че готино мнение за Гърция Grinning

Връщам се да ви доизчета и междувременно да попитам шампоаните на Алверде добри ли са или пак са химийка?

Общи условия

Активация на акаунт