ГЕННИ МОДИФИКАЦИИ и защо трябва да се инвестира в тях

• 3 100
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
Откога на студентите-третокурсници почнаха да им викат "агрономи"?  Crazy
Боооожеее, докъде стигна развитието на образованието ни! Пу-пу-пу, машалла!
В трети курс - агроном, след магистратура - направо академик!
И като си помисля само що треволяк, добитък, че и хора ще си отидат мизерно и преждевременно от този свят, благодарение на правописните грешки на подобни учЕни, сърцето ми се къса направо...  Cry

# 31
Дискутирам в няколко социални мрежи, този казус. До сега, никъде не е имало такова остро държание и взаимно противоречие. Напротив, хората винаги разбират гледната ми точка и накрая ми симпатизират.

д-р Черкезов, биохимик - иноватор
Уважаеми Д-р Черкезов,а Вие деца имате ли?
И ако отговора е "да",бихте ли ги хранили с мутирали плодове и зеленчуци?

# 32
  • София
Драги ми докторе, не мога да не се съглася за ползата от генните модификации, НО можете ли да ми кажете, колко от съществуващите вече такива са безвредни за нас и за околната среда? А колко, от вече съществуващите, причиняват огромни вреди и на огранизмите, и на околната среда, в сравнение с ползите от тях, които основно обслужват корпоративни интереси, отколкото някакви отвлечени понятия като гладни деца, бедстващо население и т.н.?

# 33
Предлагам да обясните на цяла Африка колко е лошо да се хранят с ГМО и че по-добре да умират от глад или рахит. Уважаеми Мами, първо проверете фактите и след това се хващайте за клавиатурата.

С Уважени newsm03

д-р  smile3543Черкезов

# 34
  • София
Предлагам да обясните на цяла Африка колко е лошо да се хранят с ГМО и че по-добре да умират от глад или рахит. Уважаеми Мами, първо проверете фактите и след това се хващайте за клавиатурата.

С Уважени newsm03

д-р  smile3543Черкезов

Не можете да ме убедите, че ГМО достигат до гладуващите в Африка или където и да било по света. Всичките отиват на пазара. Ако можете, опровергайте ме с факти.

# 35
Не само че достигат, но и цяла Африка се радва да отглежда ГМО култури.

Черкезов

# 36
  • София
Африка може и да се радва да отглежда, но дали по същия начин се радва и да се храни? Гладуващите пак си гладуват.

# 37
# 38
Дискутирам в няколко социални мрежи, този казус. До сега, никъде не е имало такова остро държание и взаимно противоречие. Напротив, хората винаги разбират гледната ми точка и накрая ми симпатизират.

д-р Черкезов, биохимик - иноватор
И това ако е симпатия и разбиране Joy

# 39
  • София
Цитат
Черкезов написа:
Моля без обиди! Единствените иследвания които доказват не6то за ГМО е, 4е вузпроизводителните способнисти у добитака се намаляжат с 50%! Това е добра новина. По малко хора и зижотни, по 4ист свят. Няма да се налага да се водят воини за вода и хляб, нито да се произвездат вируси и бактерии в лабораториите.

д-р.Черкезов

Joy Joy Joy

Видяхте ли сега истинската цел на въвеждането на ГМО в България?

# 40
Мили ми, Черкезов, а крила да са ти поникнали, а?Лети нависоко някъде, ние сме стъпили на земята и деца имаме!
Твоите(ако ги имаш) си ги тъпчи с ГМОцаревичка и не посещавайте стоматолози, че много са скъпи, да знаеш!!!

# 41
Цитат
Черкезов написа:
Моля без обиди! Единствените иследвания които доказват не6то за ГМО е, 4е вузпроизводителните способнисти у добитака се намаляжат с 50%! Това е добра новина. По малко хора и зижотни, по 4ист свят. Няма да се налага да се водят воини за вода и хляб, нито да се произвездат вируси и бактерии в лабораториите.

д-р.Черкезов

Joy Joy Joy

Видяхте ли сега истинската цел на въвеждането на ГМО в България?

А кой питаше за вредата?
Дръжки(!) Черкезов, чудесно я илюстрираш.

# 42
Някой злоупотребява и пише от мое име по форумите. Макар че няма нищо лошо в идеята да станем 1-2милярда жители на земята. Само така ще оцелее нашият биологичен вид, създаден от Божествената енергия като идея за по-високо духовно стъпало, изискващо развиване на пълния потенциал на човечеството.

д-р Черкезов

# 43
Някой злоупотребява и пише от мое име по форумите.

д-р Черкезов

Така е с мутантите (и модификациите). Риск на професията.

# 44
този човечец на сериозно ли се взема?....всички знаем за вредата на ГМО....а това с ваксините беше и вица на деня....

Laughing Laughing Laughing И каква е вредата?!
Има само спекулации  #2gunfire по темата, без грам истина Peace
Ако искаме повече мами с  preggo , трябва да спрем с психическия тормоз който създаваме постоянно с изопачаване на фактите относно ГМО.

д-р Черкезов, биохимик-иноватор

Цитат
Черкезов

Местожителство: Брюксел
   Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 11:45 pm    Заглавие:    

--------------------------------------------------------------------------------

ГМО мозе да се използва за естестжен контрацептив след време! Не е ли страхотно прилозение?!

Shocked http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=14184&r=534

Т.е., ако искаш бебе,  не ядеш ГМО .

Общи условия

Активация на акаунт