Fragrancex.com - аромати и доставки- 10 тема

• 46 335
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Вчера си взех от Веслец поръчка от 20 август. Тестер от почти 25 долара/с отстъпката/. Платих 1,50 пощенски разходи без ДДС.  На кашона беше отбелязано като гифт и предполагам, че за това не ми е взето ДДС. Дали и друг, който е копувал тестер не е плащл ДДС

Не е заради това, че парфюмът е тестер, или защото е бил отбелязан като гифт. Просто си минала метър. И аз онзи ден си взех парфюм за 28 долара / не беше тестер/ само срещу 1.50 лв.  Peace

# 586
Вчера си взех от Веслец поръчка от 20 август. Тестер от почти 25 долара/с отстъпката/. Платих 1,50 пощенски разходи без ДДС.  На кашона беше отбелязано като гифт и предполагам, че за това не ми е взето ДДС. Дали и друг, който е копувал тестер не е плащл ДДС
Не е заради това, че парфюмът е тестер, или защото е бил отбелязан като гифт. Просто си минала метър. И аз онзи ден си взех парфюм за 28 долара / не беше тестер/ само срещу 1.50 лв.  Peace

а няма ли и в България граница до 35$ внос да не се начисляват никакви такси?

и как нагло начисляват такса обработка?!?!? че нали за това са там на тая позиция  ooooh!

# 587
  • София

а няма ли и в България граница до 35$ внос да не се начисляват никакви такси?

и как нагло начисляват такса обработка?!?!? че нали за това са там на тая позиция  ooooh!

А, тук нещата доста загрубяха тази година. Границата вече е до 15 $ - тогава не се начисляват данъци, само 1.50 лв. се дължат за освобождаване на пратката. Над тази сума се дължи ДДС +3.50 лв. за представяне пред митници или някаква подобна глупост.

# 588
  • Балчик
Днес получих поръчка от 4.10 на стойност 24,30 $, а миналата седмица от 12.10, на стойност 21 $. И двете дойдоха в пощата, като само за едната ми взеха 1.50 лв, за другата- нищо. Peace

# 589
Хоп и аз при вас - за първи път поръчвам от този сайт ето това:  http://www.fragrancex.com/products/_lid_D-am-pid_166W-am-cid_Per … me__products.html
че ми е любимият парфюм, а пък не го продават на много места. Остава смо да пристигне  Rolling Eyes
Платих с дебитна карта, надявам се да не стане проблем.

# 590
  • София-Младост
Хоп и аз при вас - за първи път поръчвам от този сайт ето това:  http://www.fragrancex.com/products/_lid_D-am-pid_166W-am-cid_Per … me__products.html
че ми е любимият парфюм, а пък не го продават на много места. Остава смо да пристигне  Rolling Eyes
Няма проблем и аз плащам с такав, проблема на този сайт е , че започнаха да се бавят доста поръчките Sad

# 591
Няма проблем и аз плащам с такав, проблема на този сайт е , че започнаха да се бавят доста поръчките Sad

ако е така, няма проблем, ще почакам, само да пристигне някога  Laughing

# 592
  • Балчик
Вероятно ще отиде на митница обаче. Щом за първи път поръчваш, вероятно нямаш намаление и сумата ще надхвърли 30 лв.

# 593
Вероятно ще отиде на митница обаче. Щом за първи път поръчваш, вероятно нямаш намаление и сумата ще надхвърли 30 лв.

На митница ли? Нали идват в пощата или бъркам? Ще мине 30 лв., да. Аз съм от Варна, момичетата от Варна моля да ми кажат от къде си вземат поръчките
А известие в пощенската кутия ще получа ли?
Благодаря за инфото   bouquet

# 594
  • Варна
Сигурно ще отиде на митницата, в клона на гарата- 28-ми. Пращат известие от там, на него пишат каква сума дължиш. Аз съм плащала само такса 1,50, ДДС- не,а поръчката ми беше за около 40 лв. Но инфото ми не е прясно, нека и друг да каже ако има промени.

# 595
  • Бургас
В Стара Загора как се получават нещата... ? Не съм поръчвала досега от тук.
  bouquet за включилите се

# 596
  • София
Здравейте, имам 2 въпроса:

1. От какво се определят отстъпките? Как се трупат?

2. Каква е процедурата за получаване? Последно поръчвах покрай "вулкана" и не дойде. Правилно ли съм разбрала процедурата след промените в митницата?
- пратката се получава в Бг-митница.
- ако не мине между капките начилсляват ДДС и/или мито
- пращат пратката + документа за таксата в пощата.
- пощат ми изпраща известие
- отивам в пощата плащам каквото ми поискат и си взимам пакетчето.
И едно пояснение, не питам за София (там предполагам пощата=разменната станция)
Пратката я пратих в провинцията.

и нещо в цифри тестерчето струва 39 $ и ако "не мине между капките" трябва да се приготвят 39*1,45*0,20 лв. (за митницата) + 3,5 лв. (за пощата), нали?

# 597
  • София
Отстъпките"
над 100 $ - 2%
над 500 $ - 5%
над 1000 $ - 10%

Другото правилно си го разбрала /и сметката ти е вярна  Grinning/, но не зная как е за провинцията.  Peace

# 598
  • Варна

На митница ли? Нали идват в пощата или бъркам? Ще мине 30 лв., да. Аз съм от Варна, момичетата от Варна моля да ми кажат от къде си вземат поръчките
А известие в пощенската кутия ще получа ли?
Благодаря за инфото   bouquet

Поръчвах последно в началото лятото. Поръчката дойде за около месец и 10-15 дни на митницата на гарата. Получих известие в пощ. си кутия.
Стойността на поръчката беше около 45$ /на кашона си го пишеше/ и платих само 4лв. за освобождаване на пратката или каквото там е...
Ами, явно си е избирателно  newsm78
Аз обикновено никога не минавам метър, но този път изкарах късмет  Laughing
От Варна съм

# 599
Реших да повдигна диспут за една закъсняла повече от месец поръчка (т.е. още малко и ще изтърва 40-дневният срок)
Обаче ме "посрещна" едно писмо от Fragrancex да контактувам директно с тях, да не пускам жалба в системата на ПП, да съм търпелива и ала-бала, пък ако не дойдела пратката те щели да ми върнат парите.
Какво да направя поред вас? Имам ли гаранция, все пак е минал двойно повече от посоченият от тях максимален срок.

Общи условия

Активация на акаунт