Fragrancex.com - аромати и доставки- 10 тема

• 46 314
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Моите две поръчки ги няма вече 3 месеца!! Crossing Arms
И моите кажи речи направиха 3 месеца и ги няма още. На мейлите ми стандартни отговори ми пращат. Много ме изнервиха този път.  Mr. Green
Чудя се какво да правя.

И аз така  #2gunfire

# 721
  • Варна
Отидете в банките си и оспорвайте транзакциите за непристигналите поръчки ако не сте платили чрез ПП или сте изпуснали срока за диспут. Някой беше писал, че така са му върнали парите.

# 722
Отидете в банките си и оспорвайте транзакциите за непристигналите поръчки ако не сте платили чрез ПП или сте изпуснали срока за диспут. Някой беше писал, че така са му върнали парите.

е как да оспорвам транзакцията като де факто съм наредила операцията. Въпросът е, че магазинът или пощите не са коректни, какво общо има банката?  newsm78

# 723
  • Варна
Имам такъв спомен, че някой си беше върнал парите така. Не помня дали беше с дебитна или кредитна карта обаче, дано се включи да обясни. Не пречи да се пита в банката какви са вариантите. Не зная как става, не ми се е налагало да оспорвам, само съм чела тук за такъв вариант.

# 724
  • Бургас
Имам такъв спомен, че някой си беше върнал парите така. Не помня дали беше с дебитна или кредитна карта обаче, дано се включи да обясни. Не пречи да се пита в банката какви са вариантите. Не зная как става, не ми се е налагало да оспорвам, само съм чела тук за такъв вариант.
това се случва обаче в белите държави /случката май беше в Испания/, но в Бг не съм чула за такава практика  Rolling Eyes

# 725
Кхъм, днес най-неочаквано получих моята липсваща пратка от 14.11  Shocked
Парите отдавна ми ги върнаха и нищо не мога да направя. Поне дано съм била полезна с моят диспут да ги накарам да променят нещо  Peace

# 726
  • София
Кхъм, днес най-неочаквано получих моята липсваща пратка от 14.11  Shocked
Парите отдавна ми ги върнаха и нищо не мога да направя. Поне дано съм била полезна с моят диспут да ги накарам да променят нещо  Peace

На мен преди година и половина ми се случи същото, бяха ми върнали парите и един ден пратката съвсем случайно дойде.Платих отново през paypal и си я задържах, но като гледам при тях нищо не се е променило.Имам странното съмнение,че пратките потъват в дълбоки дебри в разменна станция във Враждебна.

# 727
  • Варна
Силно се съмнявам, че фрагранс не си пращат пратките. Някъде по пътя им се губят дирите.

# 728
  • София
Парите отдавна ми ги върнаха и нищо не мога да направя. Поне дано съм била полезна с моят диспут да ги накарам да променят нещо  Peace

Защо да не можеш да направиш нищо? При добро желание би могла да ги пратиш отново.

# 729

Ета, моля те кажи как я получи - в пощата или на митница? Известие в пощенската кутия ли получи?
  bouquet

# 730
  • Варна
Да споделя и аз-на 11-ти януари/вторник/ поръчах един тестер на the beat,  с код "free", и го получих на 17-ти/понеделник/ чрез куриерска фирма. Казаха, че пратката е от Белгия, което ме хвърли в размисъл  newsm78  Но определено пак ще поръчвам, доста е изгодно, а и до вратата ми го носят...

# 731
В Митницата я получих, имах известие  Peace

# 732
Здравейте,

Да се похваля и аз, че вчера най-сетне получих отписаната вече пратка от 03.11. Физически още не съм я получила, но получих покана да отида да си я взема от митницата в София. Аз съм от провинцияра, имаше указан телефон на койтоп се свързах с пощенските служители, обясниха ми, че трябва да им изпратя по факс - нямат електронна поща! - разпечатка от плащането ми към фрагрансек, който факс те ще предадат на митническите служители да ми начислят ДДС и ще си получа пратката в местният пощенски клон идущата седмица!!!!! Ура!!!
Бихте ли споделили на 69 долара, колко ДДС плащате?
Аз въпреки всички ядове ще продължа да пазарувам от тях, изключително изгодни цени, а Хермес не се внасят официално в България и изобщо любимата ми Кали Калеш не се намира лесно, а на тази цена за 100 мл парфюм, пък............ Embarassed
Просто ще планирам повече време за чакане  ooooh!

# 733
  • София
Бихте ли споделили на 69 долара, колко ДДС плащате?
ДДС-то е 20%

# 734
Не се изразих правилно Simple Smile Плаща се ДДС върху цялата сума или върху остатъка над необлагаемия минимум.

Общи условия

Активация на акаунт