Fragrancex.com - аромати и доставки- 10 тема

• 46 284
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Върху цялата сума.

# 736
Тук често се бавят пратките, но истината е, че почти винаги идват /с малки изключения/. Само не мога да си обясня, как още издържат с тази безплатна доставка и огромното количество диспути. Дали застрахователите им покриват загубите или сами успяват, въпреки ниските цени и БД...  Tired

# 737
Здравейте момичета. Може ли да ми помогнете. Искам да си взема един парфюм,но ме притеснява какво трябва да гледам за да разбера дали е оригинален?

# 738
Със сигурност от този сайт няма да ти продадат неоригинален.

# 739
Не,не става въпрос за този сайт,а за човек,от който искам да го взема. Просто реших тук да пиша,защото много от вас ги познават оригиналните парфюми.

# 740
Съжалявам, не разбрах, че за това питаш.
Питай Бижу - тя е експертът в парфюмите.

# 741
  • Балчик
А днес какво ми се случи. Имах известие от пощата, отивам и изненадааа- викат ме да платя ДДС и такса за митницата, но.. забележете за пратка получена през ноември - на пощата. Ха-ха- подозирам,ч е нашите пощаджийки нещо не са били в час и са ми я дали за без нищо, а сега им ги търсят тия пари и ме викат да си ги платя.  Grinning  Парфюмът беше Омбре розе 50 мл, не тестер. Взеха ми 6.85 лв. Абе странно ми беше на мен , че ми дадоха кашнчето без дори да платя 1.50, ама... излезе птичето наяве. Но път този вариант ме устройва напълно. Това означава,ч е направо впощата си плащам квотто трябва и не се заниамвам да ходя в Добрич на митницата, щото в Балчик няма такава. Ама все пак сумата едва надхвърляше 30 лв, за по-скъпа може да ме викат и в Добрич.

# 742
С тия "Белгийски" пратки и мен нещо ме засърбяха ръцете  smile3508,само ще  помоля да дадете идея за хубав цветен парфюм със зашеметяващ шлейф  Crazy

# 743
Джемма, Simple Smile в градовете в които няма пощенски митнически клон, могат да изпратят по пощата пакетчето, като си платиш при взимането му Peace Както при мен, пращаш на факс копие от плащането - разпечатка от ПейПал или банково извлечение и ти изпращат колетчето в пощата, където при взимането си плащаш дължимото ДДС.

# 744
  • Балчик
Нищо не са миискали да пращам, кашончето си беше дошло. Странното е, че пратката е от ноември, а едва днес се сетили да ме викат да плащам ДДС. Как така, не ми стана ясно.

# 745
Нищо не са миискали да пращам, кашончето си беше дошло. Странното е, че пратката е от ноември, а едва днес се сетили да ме викат да плащам ДДС. Как така, не ми стана ясно.
Би трябвало да има погасителна давност за подобен род вземания, искането им не ми изглежда твърде основателно, защо не им поиска обяснения и основания?

# 746
  • Балчик
Защотоси мисля, че те са в грешка, трябвало е да ми вземат пари, а не са го направили, поради невнимание, незнание, недоглеждане. А аз съм доволна от тях, познаваме се, не сикам за в бъдеще да ми изчезват пратки, та да им правя мръсно, да се заям и да не платя. Те ще трябва да ги платят тогава вероятно, защото грешката е тяхна. А сумата си е моя, няма смисъл да се заяждами да им правя мръсно. Платих си ги. А съдя, че грешката е тяхна по притеснението им и по сърдечното "Благодаря ти много" след като платих.

# 747
С тия "Белгийски" пратки и мен нещо ме засърбяха ръцете  smile3508,само ще  помоля да дадете идея за хубав цветен парфюм със зашеметяващ шлейф  Crazy

POEME BY LANCOME

# 748

POEME BY LANCOME

лелеее този го бях забравила  ooooh! ooooh! Калоянис, мерси че ме подсети!!!

Да попита сега за колко време идват горе долу?

# 749
  • Козлодуй
Две пратки шипнати на 29.01,току що ги взех от пощата,отново с EMS от Белгия.
Сега е момента да рискувате Grinning

Не е ли време за нова тема?

Общи условия

Активация на акаунт