Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 885
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 225
Че как се отглежда такава трътка без семки? Нещо спестяваш истината.

# 226
В грешка си, скъпа, не ям семки, по принцип, а още повече на детската площадка.
Клюките не са ми в стила, имам доста по-качествени забавления.
Относно високият скок, убедена съм, че отдавна съм те надскочила. Mr. Green Mr. Green Mr. Greenнай-малкото с това, че не съм вманиачена защитничка и почитателка на турски сериали; и отдавна нямам комплекси за избиване; Mr. Green
Извинявай, но от колко време не си се чуствала красива, желана, обичана, въобще някога чуствала ли си се така?
На кого какво се опитваш да докажеш Mr. Green?
И не на последно място:от кога не си правила секс? Издавате нервността и грубото отношение? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оф, ако можеше да се прочетеш с чужди очи друго мнение би си създала за себе си .
Аз да ти кажа тази сутрин за пореден път се почувствах красива желана и обичана е, и?
Голяма клавка/клюкарка / си де коя майка какво гледала па що не си извиждала детето по късни доби ,кой кога е правил секс ......стига де !Занимавай се с качествените си забавления какво висиш тук и се занимаваш с простолюдието  newsm78

# 227
  • София
Леле в какъв сеир се е превърнала тази тема  hahaha
Иначе предполагам създателите на турските сериали ще бъдат силно поласкани от сложната политическа мисъл, която и те самите не знаят, че са вложили в сериалите си.

# 228
  • София
Между другото, на мен ми стана интересно, къде се крие разликата между бразилски и турски сериал.
Моля да ми я разясните.
"Клонинг" и "От обич" много ме радваха, намирам ги за доста приятни, точно толкова, колкото и 1001 нощи.
А разликата е "гледам бразилски сериал и съм готина и гледам турски сериал и съм тъпа" , така ли?

# 229
  • София
Начинът ви на спор, скъпи дами, защитаващи турските сериали ....
Скъпа, ани27, наистина малко мозък трябва, за да стана ясно, че това, което се защитава е правото всеки да гледа това, което му е приятно и не е необходимо да пише извинителна бележка на съседката или на теб, а от своя страна, не на теб е дадено правото да квалифицираш дамите, гледащи сериали.
...

Момент! Ани27 е доста запозната със сюжетната линия на оплюван турски сериал! :

"41   Популярни / Кино и телевизия / Re: ЛИСТОПАД (Yaprak dökümü) - ТЕМА 4  : Понеделник, 25 Януари 2010, 23:46  
Много ме хвана яд, като я накараха да се извини. И баща и нещо взе да не си спазва принципите. Майката ме дразни ужасно, а как свърши серията?:'' Какво ще я правим?'' майка и и сестраи така да я коментират! Те за Ферхонде лоша дума не казаха след случая, абе.............  Явно няма да я остави Фердонде, нали даваха, че снимали 300 серии и тя си играе още ролята.
Общо взето всички ме дразнят без Фикрет, тя поне е с характер. Бащата, уж имаше принципи, а жена му, като му помранка и забравя за тях. Майката е една клюкарка и се върти, като вятърна мелница. Лейля, наивна глупачка, че и много и порасна работата; Неджля, и тя само пари, пари......., братът пък ми е малко слабохарактерен за мъж. Ферхонде-не понасям интриганти, лицемери и мързеливи хора, които само искат, искат.........Съседката, уффффффф, разбрала-недоразбрала, за малко да се ожени, а Седеф, на нея и липсва живеца.За Оус-без коментар, от най-противната ми порода мъже. "

Много мразя кух имидж...

# 230
  • Пловдив

За да те утеша ще кажа, че всъщност попаднах на този твой пост веднага, още на първа страница от последните ти публикации.  Wink

Утеших се Joy ама това са ми първите публикации в този форум Peace
Благодаря, че ми припомни тази страхотна песен, поздравявам ви с нея   bouquet
http://vbox7.com/play:370648dd

ivonska, тя си призна, че го е гледала Peace

# 231
ivonska - кефиш  Mr. Green

Ей така се тръгва на война - зареден с доказателства! Ани, твой ред е!  Mr. Green

# 232
ивонска, ти си форумското ченге Laughing

# 233
  • София
ivonska - кефиш  Mr. Green

Ей така се тръгва на война - зареден с доказателства! Ани, твой ред е!  Mr. Green

Болна и недоволна (от това) - на всичко съм способна!  Flutter

# 234
Запозната е слабо казано тя има лично отношение към героите ,анализираг и съпреживява драмите им  Grinning

# 235
  • София
Между другото, на мен ми стана интересно, къде се крие разликата между бразилски и турски сериал.
Моля да ми я разясните.
Няма бе.
Преди година-две случайно не ми се спеше една вечер, та налетях на епизод от "24".
Гледам значи и си викам: Брей какъв посредствен тъп сериал.
Обаче на другата вечер се оказах строена пред телевизора "за да видя какво ще стане".
Естествено действието не само, че не се разплете, но и се заплете още повече.
Когато се оказах за трета вечер паркирана да гледам филма за терористи, силно се обезпокоих за себе си; обърнах се към милите хора, измислили интернет и прочетох как се развива сюжетът до края (или поне до края на сезона).
Това внесе мир в душата ми и во веки се разделих с "24".

# 236
Момент! Ани27 е доста запозната със сюжетната линия на оплюван турски сериал! :
....................
Много мразя кух имидж...
Ивонска и аз попитах няколко страници по-напред, как става така, че най-големите противници са толкова навътре в турските сериал, знаят толкова много подробности и имена .... което няма как да стане ако не се гледа сериала постоянно...

# 237
Тогава ще се постарая да не скучаете Laughing

Относно Вселената, не не са ми трябвали никакви безсънни нощи, за да го разбера, винаги съм го знаела.
Посочих книгите на Джеймс Редфийлд, но явно не си ги чела и не можеш да ме разбереш, щом правиш такава дребнава забележка. Не исках да съм остоятелствена, все пак тук обсъждаме турски сериали, не ''Аватар''.
По-добре да сме били под Английско или Френско робство, отколкото пред Турско. А дали Турция е имала жена за кралица(при тях беше султанка), т.е. за главнокомандващ? Не. Уважавайте, малко повече себе си и собственият си пол, вместо да се кланяте на култура, която дори не ви зачита, като личности. ooooh! ooooh! ooooh!
Заради турските сериали, ''Династията на Тюдорите'' е в доста късен час.

# 238
  • София
Търти, историческите ти анализи са комични!

# 239
 Crossing Arms не ме устройва! искам отговор на поста на ivonska!

Общи условия

Активация на акаунт