Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 907
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 240
Да, казах, че гледам, т.е. гледах ''Листопад'', дори го писах и в тази тема, но явно някой не чете качествено.
От там тръгна всичко, дори ми изтриха мненията.
Дойде ми в повечко манията на гледащите турски сериали, когато една от пишещите беше започнала чак турски да изучава.

# 241
  • София

Заради турските сериали, ''Династията на Тюдорите'' е в доста късен час.

"Династията на тюдорите" е в късен час, защото има много на брой и продължителни секс сцени. По закон не могат да излъчат такова нещо преди 11.30- 12.00. Тюдорите е ужасно посредствена работа- снощи имах "удоволствието" да попадна на един епизод и се смаях. Турски сериали не гледам, но пък гледам "Изгубени"- няма голяма разлика- въздишам по съдбата на героите, чакам с нетърпение следващия епизод... Mr. Green

# 242
Дами, налага се, да ви изоставя, надявам се да не ви е скучно без мен, запазете злобата си за по-касно, ще се върна.
 Laughing Laughing Laughing
Времето е хубаво и предполага разходка с мъжете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
До скоро Heart Eyes
Животът е прекрасен и без турски сериали, но няма как да го разберете Laughing
Изчезвам, че ме чакат

# 243
По-добре да сме били под Английско или Френско робство, отколкото пред Турско. А дали Турция е имала жена за кралица(при тях беше султанка), т.е. за главнокомандващ? Не. Уважавайте, малко повече себе си и собственият си пол, вместо да се кланяте на култура, която дори не ви зачита, като личности. ooooh! ooooh! ooooh!
ooooh! ooooh! ooooh! Ани, аз НЕ искам да съм под никакво робство пък било ти английско или френско.... ама твоя високо интелигентен непромит мозък не може да го разбере..... Може ли да те помоял да ми обясниш с какво Англия и Франция са по-добри от Турция и каква е връзката с това, че са имали жени за кралици.
Турците, имаха за министър-председател жена - Тансу Чилер, това автоматично ли ги прави по-добра държава от тези които са нямали жена на министър - председател или президент.
п.п. Да помоля някой да ми припомни Ренета Инджова служебен министър председател ли беше ...

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 10:03 от Nefertity

# 244
Crossing Arms не ме устройва! искам отговор на поста на ivonska!

Човек трябва да познава нещо из основи, за да го критикува. И ани е стигнала до тази вселенска мъдрост. А ние какво - чешем си езиците.  Без да знаем дори коя е Фикрет.

# 245
  • София
Търти, върни се после да ни направиш кратко обобщение на фундаменталните различия в будизма, юдеизма и бахайството...

# 246
  • Пловдив

и аз попитах няколко страници по-напред, как става така, че най-големите противници са толкова навътре в турските сериал, знаят толкова много подробности и имена .... което няма как да стане ако не се гледа сериала постоянно...

Те рекламите за тези сапунки са на всеки 15 минути и стигат, не ти трябва да гледаш Joy

Хайде почитателите на турските сериали да кажат, с какво ги впечатлиха, да разнообразим малко дискусията Mr. Green

Дойде ми в повечко манията на гледащите турски сериали, когато една от пишещите беше започнала чак турски да изучава.
Те тръгнаха Истанбул да гледат, та турски ли няма да научат Joy

# 247
  • София
На мен отдавна ми стана ясно, че следи Листопад, единственото, което не ми се изясни е причината за тръткосването и желанието на всяка цена да информира широката общественост, колко е светска, готина и успяла, а останалите са жалки, нереализирани и емоционално празни, придружено с агресивно-националистическа настройка, доближаваща до шовинизъм, плюс странната гордост на селянина, докопал се до големия град и в същия този момент отпочва едно плюене по родното село, отново с мисълта, че широката общественост е силно заинтересована от събитията и порядките в гореупоменатото село.
А за интелетуалните напъни явно идват да покажат, че освен красива, обичана, успяла и реализиана, тя може да увенчае короната, с която така гордо се закичи и с цвета на мъдростта.
Очарователно. И секс прави на всичкото отгоре.

# 248

и аз попитах няколко страници по-напред, как става така, че най-големите противници са толкова навътре в турските сериал, знаят толкова много подробности и имена .... което няма как да стане ако не се гледа сериала постоянно...

Те рекламите за тези сапунки са на всеки 15 минути и стигат, не ти трябва да гледаш Joy

Не съм съгласна!  Naughty Аз примерно наистина незнам каква е сюжетната линия!

И Ани, върни се после....  Laughing

# 249
Дами, налага се, да ви изоставя, надявам се да не ви е скучно без мен, запазете злобата си за по-касно, ще се върна.
 Laughing Laughing Laughing
Времето е хубаво и предполага разходка с мъжете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
До скоро Heart Eyes
Животът е прекрасен и без турски сериали, но няма как да го разберете Laughing
Изчезвам, че ме чакат
Да, няма как ,сега ще трябва да изтегля Листопад и да го изгледам за да направя сравнение.Да видя с какво ще промени животът ми.

# 250
  • Пловдив

Може ли да те помоял да ми обясниш с какво Англия и Франция са по-добри от Турция и каква е връзката с това, че са имали жени за кралици.[/color]
Място, за сравнение няма между тези държави Stop
Връзката за кралицата е, че в Турция жените никога не са имали власт и скоро няма  имат такава Peace

# 251

Може ли да те помоял да ми обясниш с какво Англия и Франция са по-добри от Турция и каква е връзката с това, че са имали жени за кралици.[/color]
Място, за сравнение няма между тези държави Stop
Връзката за кралицата е, че в Турция жените никога не са имали власт и скоро няма  имат такава Peace

Обясни ми с какво са по-добри от Турция
Имаха си жена за министър - председател

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%83_%D0% … D0%BB%D0%B5%D1%80

# 252
  • София

Хайде почитателите на турските сериали да кажат, с какво ги впечатлиха, да разнообразим малко дискусията Mr. Green

Те тръгнаха Истанбул да гледат, та турски ли няма да научат Joy

Между "почитател" и забавление има разлика. Мен ме забавляват и разтоварват. Това е предназначението на тази индустрия, без значение дали става въпрос за холивудска продукция или ТВ сериал.

А Истанбул си залужава да се види.

# 253
  • София
На мен отдавна ми стана ясно, че следи Листопад, единственото, което не ми се изясни е причината за тръткосването и желанието на всяка цена да информира широката общественост, колко е светска, готина и успяла, а останалите са жалки, нереализирани и емоционално празни, придружено с агресивно-националистическа настройка, доближаваща до шовинизъм, плюс странната гордост на селянина, докопал се до големия град и в същия този момент отпочва едно плюене по родното село, отново с мисълта, че широката общественост е силно заинтересована от събитията и порядките в гореупоменатото село.
А за интелетуалните напъни явно идват да покажат, че освен красива, обичана, успяла и реализиана, тя може да увенчае короната, с която така гордо се закичи и с цвета на мъдростта.
Очарователно. И секс прави на всичкото отгоре.

Да те допълня: Трътка предпочита прабабите и да са били насилвани от англичани и французи, а не от турци. По-свеЦко е някак.

# 254
... желанието на всяка цена да информира широката общественост, колко е светска, готина и успяла...

Да, то светското направо тече като водопад от нея  Laughing
Колко светски и успели дебнат комшийките какво гледат пред телевизора  Laughing това са практики на слоевете, които са близо до обществената тиня.

Общи условия

Активация на акаунт