Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 913
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 795
mimata, a утре сабахлем продължаваш с TR кафе и баклава..  и пей сърце  Laughing Mr. Green

# 796
Bz, с удоволствие -  баклавичка и локум, няма да откажа!

# 797
  • София
Спрете, че ме хвана диабет да ви чета!

# 798
Ей, ей,ей , някои сигурно ще си загубят съня от тези вкусотии/оле това много турско звучи, по-скоро апетита ще си загубят, щото на това АНАТЕМА/ недейте така, има хора които ги дразни ТР, нека да не бъдем чак толкова жестоки към тях.

# 799
Joy Joy Joy
Само да не объркаш Милката с някой турски шоколад, че съвсем промита ще си тогава.

# 800
Леле, до големи литературни анализи се е е стигнало Саманта срещу Фатмето. Както едно време сравнявахме Татяна Ларина с Наташа Ростова.

бъз, би ли казала някои "нормални" турски филми. Ще ми бъде интересно, по възможност със субтитири на бг, или поне на английски.  Вярно, че знам турски, но до йок шекер и пудрасъ.

# 801
А бе какво да кажа, гадове ... първо правят бо3и(сериални), и тъй като това не стигна сега пък u баклава, u локум, u кюнефе ни се прияде ...    Whistling Crossing Arms

Трещерица - е аз от къде да знам , бе джанъм ... Hа каква тематика да търся ...подскажи Wink. Все пак не съм туркиня, та да съм запозната с цялото творчество на хората. (**Аз лично нямам търпение да гледам този за Ататюрк  Peace .)

# 802
Сега си изгледах Листопада, изпих си турския чай с голЕм кеф и ми стана рахат на душичката, главата ми олекна, защото ми се проми мозъка .... tooth ще спя като след турска баня Whistling
преди това  мъжът ти трябва да те опъне отзад , иначе традицията няма да е пълна .. Grinning

# 803

ivonska , аз сладко не обичам. Купих в Турция една кутия да ги нося дома - да се облажат роднините. Ама викам да пробвам - пробвах, пробвах, пък се наложи да купя нова кутия - 4 пъти по-голяма.

# 804
Бе да си хапна аз баклавичка,пък нека ми е зле.

Кога успяхте?

# 805
Сега си изгледах Листопада, изпих си турския чай с голЕм кеф и ми стана рахат на душичката, главата ми олекна, защото ми се проми мозъка .... tooth ще спя като след турска баня Whistling
преди това  мъжът ти трябва да те опъне отзад , иначе традицията няма да е пълна .. Grinning

Я,  доста поназнайваш традициите, е не тyрсkите, ама нЕма значение, традиция ище  Mr. Green

# 806
  • гр. Шумен
... Виж, гореописаните чудеса неземни да се сравняват с нормални филми не може наистина. ...

Сега ако пробваш да дадеш дефиниция за "нормален филм", навъртЕхме одма още 53 страници!

и аз искам да чуя дефиниция за "нормален филм", да го изгледам и да се успокоя, че съм в лагера на нормалните.

Всеки филм, в който разказаната история звучи логично и естествено, без да се налага да се цикли върху нея в продължение на n! епизода и която не е изсмукана от пръстите, за да се нагоди към мераците на зрителската аудитория и/или към пазара, наричам нормален филм. В тоя ред на мисли нормални могат да бъдат фантастиките, фентъзито и приказките (въпреки невъзможността това да се случи в реалния свят), а ненормални са всички сапунки, които се точат като свински черва, както и измислени касови дивотии като "2012" (гледах го, тъпня от класа!). Това е мое мнение и не ангажирам никого с него!
Абе всеки си го разбира както си иска. ЗА едно 10-годишно лапенце най-нормалния филм е Наруто, но на мен няма как да ми хареса. Апропо, именно от този форум мернах линк на нещо, което наистина ме впечетли (мътните го взели, забравих кой даде линка, а темата замина в девета глуха) - "Прокълнатите крале" - в 5 серии.  САмо заради изумителната игра на Жана Моро си струва, дори и да не обича човек много-много исторически саги!

# 807
therese, теб те разгадахме - XXL гледаш! Mr. Green

# 808
Момичета, имайте милост, не говорете за баклави и локуми и всички турски вкусотии..Следващият път глобявам.
Която най-много говори за баклава- ще ме кани на гости Naughty
Ай сиктир и захаросаните любителки на шекерететни сериали.  bouquet Laughing

# 809
Момичета, имайте милост, не говорете за баклави и локуми и всички турски вкусотии..Следващият път глобявам.
Която най-много говори за баклава- ще ме кани на гости Naughty
Ай сиктир и захаросаните любителки на шекерететни сериали.  bouquet Laughing

Гледай си американските. Там обядват салата и вечерят кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт