Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 195
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 930
  • София
ти мнение също нямаш
Те тука баш сбърка с Ивонска. Друго може и да не знаеш за нея, ама винаги има точно и категорично мнение по обсъждания въпрос.  Whistling

# 931
Сега ще ви кажа защо пиша в темата!
Колкото и да чакам отговор на отправените ми нападки- се изпокрихте!
Ами , вие дето сте яхнали компютрите замисляте ли се , че има хора и те не са малко - майките ни, бабите , които нямат и понятие от интернет!
Да не говорим , че София не България и има много места в Родината ни , където се ловят само трите национални телевезии и нищо
друго!
Защо не помислите за тези хора, щат или не - гледат турски сериали!
Та даже ги подлудяват да сменят каналите , защото ги излъчват по едно и също време.За тези хора не мога да кажа , че са им промити мозъците!
В никакъв случай.

# 932
 дори 50% да не гледат телевизия , останалите ще го правят и пропагандата ще въздейства на тях, а тези филми са точно това ...

# 933
Пропаганда или част от историята ни, като вижтат в тях нашия бит!
Та това са пет века!
А недовоството си го отправи към БТВ И НОВА !
Защото по обществената има какво да се гледа само в понеделник!
Ама и ааз... какво търся вярно тук?

# 934
Съгласна с това, че София не е България и има много места където приемат само трите национални телевизии, Първо що не попитате ако по единия канал дават турски сериали, а по другия американски бабите кой канал ще предпочетат, и още по Канал 1 не дават турски сериали да превключат на него, и така може би ще се чуствате по-спокойни, че няма да има промиване на мозъци.
          По повод на пропагандата, това вече се превръща в масова параноя, че нещо като сериал може да ти промие мозъка, ако такова нещо като мозък съществува в даден човек/извинете може би се повтарям/. Но наистина ставате смешни с твърдението, че те/турските сериали/ са пропаганда.

# 935
Всеки е свободен да недоволства от каквото си иска.
И има право да сподели, пред когото си иска.
Лично мен, ме дразни вманиачаването в такива сериали...
Ще обясня защо - помня моя близка, доста възрастна, преди време гледаше "Дързост и красота".
Не мога да ви опиша картинката, ако случайно закъснееше за поредната серия.
Всичко в живота й се нагласяше според времето, което остава до сериала.
А това, неминуемо, води до вършенето на малки или големи глупости.
Такива смешни гафове е имала, че не само съм си мислила, че е с промит мозък, ами че въобще няма такъв.
И не е, защото нещо в живота й куца - напротив - имаше си всичко...

П.П. Дунавска баба, много хора мислят, че е пропаганда, не само, заради сериалите - знаеш ли в колко града в БГ има само турски строителни фирми, например?! И още какво ли не, турско... Нормално е да се прокрадват такива мисли (особено в хора, които са склонни да мислят по този начин - конспирации и всякакви други "ции")

# 936
е, той, човекът си каза преди изборите, кой реже баницата и раздава парите в тази държава , също си каза , че възможностите му са като на една средно-голяма банка - разбирай - има десетина милиарда , ( откъде ? )
и в момента, в който излязоха от властта (за пръв път от много години ) започна заливането със сериали, и дори започна коментиране по новините и репортерите ...

# 937
И само в допълнение Анн@, искам и в друго да се съглася с тебе, защото съм от хората, които са на мнение, че точнo  в най-гледаното време/прайм-тайма/ няма място за каквито и да е сериали, но явно това е въпрос на политика от страна на телевизиите, и наистина недоволството си трябва да го отправяме към тях, тук няма да го разрешим този въпрос.
        Влязох в темата заради въпроса"Промиват ли ............", което много ме дразни, че се посочват точно определени сериали, и че наистина сякаш нарочно искат да ни вкарат в някаква масова психоза за някаква велика "конспирация"
        Servallan, и тук при нас има фирми /е не строителни/, в които ръковдството е от така наречените турци, наемат се за работници предимно хора от техните, но това не ни е довело до масовата психоза за "врага скрит, зад оградата", все пак човек носи глава на раменете си и трябва да умее да си служи с нея, нали?

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 11:52 от dunavska baba

# 938

Ами , вие дето сте яхнали компютрите замисляте ли се , че има хора и те не са малко - майките ни, бабите , които нямат и понятие от интернет!

Замислих се.  Ако искам да гледам филм, гледам го на компи. Телевизията ми е в трета глуха. Особено откакто излъчват масово турски сериали в прайм-тайма. /А бе, няма ли на български дума за това. /
Оба че на приятелка баба й на село има 100 канала и пак си гледа турските сериали, ама си гледа и повторението по друг канал.  Laughing и много повече им се кефят, отколкото на Дързост и красота, защото си е по-близко. 

# 939
Булсатком е навсякъде, само ток да има.
Всички промиват мозъци. Въпросът е в каква посока ги промиват турските?
Много са нереални. Каквой туй Ферхунде, дето щом някой каже нещо, тя го чува. Винаги е до точната врата, с ухо на нея, в голяма къща. Човек дори и по телефона да говори, послед нощите, Ферхундето чува всичко. Това някакво рекламно лице на турските разузнавателни служби трябва да стане.

# 940
Вълчо, много го следиш сериала, и мноогооо още има да се чудиш newsm78

# 941
 Joy
Само се моли отгледаните ни синове да не ни доведат такова в къщи.
Наистина настръхнах навсякъде Grinning

# 942
Ами не, аз почнах да следя един, по средата на тая тема  и от средана на сериала.
Единствено с цел да съм компетентен по темата.
Което ме навежда на мисълта, че темата прави реклама на турските сериали, неволно.

# 943
А и друго Вълчо, то пък "Изгубени", Батман" и Спайрдермен" са супер реални, чак те карат да политнеш като ангелче към небето  Hug

# 944
  • София - Рим и обратно
Каквой туй Ферхунде, дето щом някой каже нещо, тя го чува. Винаги е до точната врата, с ухо на нея, в голяма къща. Човек дори и по телефона да говори, послед нощите, Ферхундето чува всичко. Това някакво рекламно лице на турските разузнавателни служби трябва да стане.

Я, я.. дай още малко...почнах да си чувствам главата една такава лееека и чииииста  Mr. Green
 newsm03

Пиша бавно, но си изпий Гинко-то!:
ти мнение също нямаш,освен да заливаш пишещите с квалификации, друго не правиш ...
А пък аз си мисля, че е голяма оптимистка, едно Гинко определено няма да свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт