Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 203
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 915
  • при най-добрия мъж...
По принцип не си падам по този тип сериали, но венецуелските ме дразнеха по-малко. Там хората изглеждат глуповати и живота им безмислен. Но в турските сериали героите са злобни и подмолни, всяко нещо е свързано с някакъв дълбок замисъл за саботаж на нещо или някого. Изобщо, доста негативни хора, а тези, които играят добрите, обикновено крият някаква ужасна тайна, от която зависят животите на половината град  ooooh!
И музиката е ужасна - някаква народна ли е, какво? 
До скоро за мен сериалите бяха нещо неангажиращо, на което просто не обръщам внимание, но вече избягвам да стоя в помещение, където се гледа такова нещо  Sick

Този въпрос сериозно ли е зададен?
И дори и да е народна-какво?По проста ли е,по елементарна ли е?Дали фолклора на която и да е нация заслужава етикета "ужасен"?

# 916
'Айдеее на сапуна
гледайте сега как темата опустява Joy
Бабилия, а може би затова жънат успех - защото ни показват какво сме.
Да, именно. Е, някои сме много положителни, интелегентни и възвишени герои.  bowuu Joy

# 917
Няма по -позитивно настроени и широко скроени, от противниците на турските сериали.  ooooh! ooooh! ooooh!

Хайде сега вземете който  и да е турски сериал и кръстете героите му Хуан, Лусия и т.нат. и ще видите, че разлика няма.
Сериалите са еднакви, просто с друг декор, и други герои. Тесногръдите ви душички обаче не го проумяват.

# 918
То нали ние българите сме едни одухотворени, любезни и широко скроени европейци, направо не знам как ги търпим!
Ами то си пролича. Толкова глупости на едно място не бях чела. То не бе език, то не бе история, то не бЕха песни, то не бе патриотизъм.
Млади жени - Ивропейки, стари "карези" от преди векове, събуждат.
Прости патки, мислят, че като плюят стават по-интелИктуални.
Простотия та дрънка.
А турските сериали са като всички други - боза.
Нещо, което не те ангажира и ако искаш зяпаш, ако не сменяш канала.  
Кеф ти кърви, кеф ти трупове, кеф ти кахърни туркини...
В краен случай - "Планета", там поне има оптимистична европейска визия - "болкан стар"  и силикон.
Ако обаче телевизията ти определя мирогледа и те "възпитава" е по-добре да се гръмнеш собственоръчно и да не се мъчиш.

# 919
'Айдеее на сапуна
А ти всъщност защо си в тази тема?
А защо да не съм?
Да не би пишещите тук да са конкурс?
Да се явя немедленно!

# 920
'Айдеее на сапуна
А ти всъщност защо си в тази тема?
А защо да не съм?
Да не би пишещите тук да са конкурс?
Да се явя немедленно!
Мисля, че влизаш в тази тема, за да се заяждаш. Това е вид енергиен вампиризъм, нужда от внимание. Не говори добре за тебе. Не говори добре и за мене, че въобще ти отговарям.
Госпожа Ивонска, мисля че ще се вслушам в мъдрите думи на Руми, които красят всеки ваш пост, в случая имам пред вид първия стих.  Laughing

# 921
Я ме цитирай къде съм заяждала, забравям - старост - нерадост...
Но , се майтапя - това е сигурно, а който е опериран от т'ва чувство да чете с кърпичка в ръка.
А нужда от внимание  #Crazy

# 922
Ако обаче телевизията ти определя мирогледа и те "възпитава" е по-добре да се гръмнеш собственоръчно и да не се мъчиш.

Ашколсун, Бабилия! (аз да се включа в стилистиката  Mr. Green) Моля и поддръжниците, и противниците на сериалите да прочетат това изречение, да се опитат да го осмислят и разберат. Ако трябва, си го запишете.

# 923
Ако психически си неустойчив - всякакъв сериал ще ти промие мозъка!
А невръстните ни дечица като гледат американски екшъни ? И прилагат хватките в училище после? Как да го охарактеризарам?
Eto , да ти спестя труда!
Това е един от първите ми постинги!
И с кое изречение се заяждам?

# 924
Ашколсун, Бабилия! (аз да се включа в стилистиката  Mr. Green) Моля и поддръжниците, и противниците на сериалите да прочетат това изречение, да се опитат да го осмислят и разберат. Ако трябва, си го запишете.
е , тя какво иска да каже не е ясно, в постинга й има за всекиго по нещо - и за противниците , и за подръжниците ...

# 925
  • София
е , тя какво иска да каже не е ясно, в постинга й има за всекиго по нещо - и за противниците , и за подръжниците ...

Пиша бавно, но си изпий Гинко-то!: по-нормалните гледаме и американско трупно изкуство, и турско кахърно без това да води до количествени натрупвания на качествени изменения. Не ни пречат шехеразадините, нито листопадесите, издаваме хриптящ кикот на всяка сексуална сцена със Саманта, но това не влияе на собствената ни ценностна система и не онождаме някой от офиса още на следващата сутрин!

# 926
Толкова глупости на едно място не бях чела.
Ще каже човек, че за пръв път влизаш във форума Mr. Green.

Аз пък продължавам да се чудя защо тази тема предизвиква толкова драматични дебати?
Кому е нужно и кой какво иска да докаже?

# 927
  • София - Рим и обратно

Аз пък продължавам да се чудя защо тази тема предизвиква толкова драматични дебати?
Кому е нужно и кой какво иска да докаже?

Устремените към Европа /както сами се назоваха/, доказват на останалите, че липсата им на омразни чувства към турски филми, води неминуемо до изглаждане /промиване/ на мозъка им и пагубно теглене към Ориента.
Та значи, с 2 думи, цялостното личностно развитие и интелектуална същност се определят от предпочитанията на вида сериал.
А за тези, които не гледаме телевизия като цяло, май няма определение все още.

# 928
Пиша бавно, но си изпий Гинко-то!:
ти мнение също нямаш,освен да заливаш пишещите с квалификации, друго не правиш ...

# 929
Пиша бавно, но си изпий Гинко-то!:
ти мнение също нямаш,освен да заливаш пишещите с квалификации, друго не правиш ...

А аз твойто не разбрах?
Нали съм се заяждала?

Общи условия

Активация на акаунт