Промиват ли мозъци турските сериали?

• 45 986
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 135
Да учат език, но точно пък турски......... Thinking има доста други за предпочитане.
...

Нима? Кои се котират най-високо във вашето село?

# 136
  • София
Да сравнявате ''Титаник'' и ''Аватар'' с турските сериали Joy Joy Joy
Специално за ''Аватар'' се иска повече мислене, за да го рабереш и оценеш, не просто за зяпаш.
Малко мозък се иска, за да схванеш изказаното мнение, не просто да можеш да го прочетеш.
Започни с нещо по-просто.

# 137
# 138
Защо и двете й се връзвате на тази трътка?!

# 139
Аз гледам гръцки сериали,и какво?
Не съм луда по турските,но който иска да ги гледа,не ми пречи.
И както правилно казаха сутринта,за тези на които им пречат,да се обърнат към програмния директор,а не към тези които гледат.

# 140
  • София
Забавлява ме.
Особено с настървението, с което дебне всички съседки, коя, кога излязла, коя, кога си останала у дома, за да си гледа сериала.
Със същата маленска настървеност очевидно се е прехвърлила във виртуалното простанство, но уви, с огромно разочарование за широкия свят и неговите необятни параметри по отношение на човешките вкусове и предпочитания.

# 141
  • до една звездичка
Питах една от мамите, на площадката, защо не излизат вечер, какво ми отговори ли, гледала си сериала и затова не извеждала детето. #Crazy

Че ти много по късни доби го извеждаш твоето!  hahaha
Като имам предвид кога започна сериала, моето вече спи по това време, пък вие по разходки... Laughing Laughing Laughing

# 142
  • Varna
Браво на Комшиите бе smile3501
Големи промивачи на мозъци. Ще бъдат търсени от много правителства да дават акъл как се промиват мозъци.
Е и аз съм от тия които гледаха 1001 нощи, във момента и Листопад гледам. Но пък съм редовна и на Местопрестъплението, Закон и ред и на други Американски филми. Яко мЪ прУмивЪт и от двете мИста, ама якУУУ и гледам ей така със промития си мозък #Crazy

# 143
  • София
Да учат език, но точно пък турски......... Thinking има доста други за предпочитане.
Дайте направо една провинция да им станем, такмо ще си гледате нон стоп сериалите.
Да, мисля, че с тези сериали промиват мозъците.
Листопадки, айде да не ви почвам пак, нали ми изтрихте мненията, пак ли ще се трием? Mr. Green Пишете си в темата, и стига сте избивали комплекси с мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Питах една от мамите, на площадката, защо не излизат вечер, какво ми отговори ли, гледала си сериала и затова не извеждала детето. #Crazy

Ани, ние не можем, колкото и да ни се иска, да трием чужди мнения!А заради твоите изтриха и моите!

# 144
Ами на ''трътката'' в ''родното село''(то е град) най-се котира турския. Всеки втори говори на него, като се върна и слушам на обществени места постоянно тази реч ми е неприятно. Скоро явно ще трябва и аз да го уча, защото иначе няма да има комуникация, щом и българите ще  го използват благодарение на турските сериали.
Живея в Бг, и не искам да съм малцинство в собствената си държава.
Дори и в изтритите ми мнения в листопаната тема нямах лични нападки към никой. Явно на тези които ги използват толкова им е нивото и не могат да спорят без тях ThinkingСъжалявам, дами, не смятам да ви слизам на нивото, за да се разберем.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Можете само да ми завиждате за ''трътката'', ако повечето имахте такава, нямаше да живеете, чрез и за турските сериали, айде, със здраве  bouquet

# 145
Имах предвид, че някой е  информирал човека с правомощията да трие мнения.

# 146

Можете само да ми завиждате за ''трътката'', ако повечето имахте такава, нямаше да живеете, чрез и за турските сериали, айде, със здраве  bouquet

Joy Joy Joy
Хубаво е , че си знаеш плюсовете .

# 147
Скъпа Трътка, лошото е, че и българският правопис не ти е силна страна. Поощрявам ученето на всякакви езици и опити да се разшири мирогледа, пък макар и мотивирани от сериали. Важното е да няма деградация, че тогава само модератор може да ни спаси от глупостта!

# 148
Не мисля,че някой от гледащите,изгаря от желание в БГ да се говори турски.
Не смесвай нещата.

# 149
  • София
Мен, лично, много ме заинтригува едно момиче, което пишеше в темата за 1001 нощи, bz, мисля беше нейния ник, която си правеше труда да пиша безкрайно интересни коментари за живота, порядките, значението на имената, изобщо безкрайно интересно ми беше да я чета.
Всъщност, не беше само тя с подобни интересни коментари, но нейните съм запомнила.

ani27 , много на политика го избиваш.
Ако не те задоволява, свят широк, никой не те е оковал с вериги там.
Ако вилнееш виртуално, гарантирам ти, че шансовете ти да си промениш живота няма да са високи. Пробвай с реални действия.
И повярвай, не сериалите са в основата на съществуването на смесените региони у нас и дори и преди те да се появят в БГ ефира преди година време, положението е било същото.
И дори и да ги спрат, отново едва ли това ще промени нещо.
Но все пак и за това малко мозък трябва, за да го осъзнаеш.

Общи условия

Активация на акаунт