Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 797
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 630
Не, турските сериали не промиват мозъци. Чисто и просто поради качеството си те привличат интереса на много хора.
какво качество ?!?! , стига с това ''качество'' в тия долнопробни сладникави бози , предназначени за романтичните нереални блянове на жените ...

# 631
therese , ти колко от тези сериали изгледа, та правиш такива умозаключения?!

# 632
Не, турските сериали не промиват мозъци. Чисто и просто поради качеството си те привличат интереса на много хора.
какво качество ?!?! , стига с това ''качество'' в тия долнопробни сладникави бози , предназначени за романтичните нереални блянове на жените ...
Факт е, че се радват на голям успех и аудитория и това говори само за себе си.
А ако вземем например сериала "Листопад", това е много реалистична и актуална сага, която показва по-скоро разпадането на романтичните блянове и моралните ценности и причините за това. Няма нищо общо с никаква боза. Но това не ми пречи да мечтая за по-добри дни.  Simple Smile

# 633
Аз смятам , че единствено омразата и гнева промива мозъци!  Mr. Green

newsm10 newsm51

# 634
Мда ,нереални са донякъде,  вярно е .Надявам се наясно си ,че това важи за повечето филми и сериали .
По-долу някой пита с какво ще променят живота ни каква поука ще си извлечем от тези сериали ,та отговарям -живота ми не се ръководи от филми, сериали или музика  те са си просто за забавление .
Ако някой разчита на филми и сериали/турски ,френски или американски без значение/ да оформят мирогледа му, хич не ми звучи добре .
Гледам си "Незабравима "задоволявам нереалните си романтични блянове и хич не ми дреме ,че някой смята това за долнопробно. Mr. Green

# 635
Аз лично съм против излъчването на турски сериали , особено пък вечер. Смятам , че излъчването им през деня е абсолютно  достатъчно, да не кажа дори прекалено .  #Crazy

# 636
  • Казанлък of all places
Руми е персиец и пише на персииски език Simple SmileА съм го споменала защото странна , но турците си го преписват за техен поет Simple Smile
Перс. Персиец е мъжката котка от тази порода. И пише на фарси .Simple Smile

# 637
Всъщност под-смисълът на така зададената тема е не дали турските сериали промиват мозъка, а защо се радват на такъв голям интерес в сравнение с другите сериали. А на фона на многообразието на телевизионни канали всякакъв спор е излишен. Всеки си гледа каквото му харесва, има за всички. Аз викам въобще да премахнат телевизията, която като цяло, да, промива мозъци.

# 638
  • София
Аз лично съм против излъчването на турски сериали , особено пък вечер. Смятам , че излъчването им през деня е абсолютно  достатъчно, да не кажа дори прекалено .  #Crazy

Само че не ти, а цифричките от рейтинга диктуват какво и кога...

# 639
Руми е персиец и пише на персииски език Simple SmileА съм го споменала защото странна , но турците си го преписват за техен поет Simple Smile
Перс. Персиец е мъжката котка от тази порода. И пише на фарси .Simple Smile
Има напоследък една сериозна научна теория, според която прабългарите произхождат от северен Иран. Божидар Димитров е един от поддръжниците й.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D1%8 … D0%B8%D1%82%D0%B5
http://forum.bmo.bg/index.php?showtopic=14211
Според други  теории  те произхождат от тюркски или хунски племена или са смес от преждепосочените. Кое предпочитате?  Laughing

# 640
Здравейте, не съм влизала в другите подобни теми от преди Нова година, ама наистина става много смешно, на едните мозъците им промите/значи все пак имат някакво зачатие на подобно нещо като мозък/, а пък другите ги гони параноята, че има някакъв умисъл в даването на такива сериали по телевизията. И едното и другото е психическо заболяване, та така, че явно сме нация от луди, и явно ни трябва някаква специализирана помощ от някъде/от Европа ли, отвъд океана ли, от марсианците ли  newsm78, ами смешни ставаме като хора, никъде по света няма такова чудо като българската психика.

# 641
Права си dunavska baba , няма такова нещо другаде като българската психика...
Ние все си чакаме някой друг да дойде да ни оправи, помогне...

# 642
Права си dunavska baba , няма такова нещо другаде като българската психика...
Ние все си чакаме някой друг да дойде да ни оправи, помогне...
Тъй, тъй, тука турските сериали нямат вина.  Mr. Green

# 643
Бе, не знам какво имат турските сериали, но като чета темата колко народ си е "променил" мнението за Турция като цяло, само от показаното в сериалите и ми става лошо...
Що така, бе, хора?! Нима всичко, което дават във филмите, е достатъчно, за да получим реална представа за неща като начин на живот в съответната държава и т.н.?
Ама къщите им били разкошни, ние тук сме нямали такива... Я, иди да видиш къщите в Анадола, та да видим тогава какво, как и къде Simple Smile

# 644
Бе, не знам какво имат турските сериали, но като чета темата колко народ си е "променил" мнението за Турция като цяло, само от показаното в сериалите и ми става лошо...
Що така, бе, хора?! Нима всичко, което дават във филмите, е достатъчно, за да получим реална представа за неща като начин на живот в съответната държава и т.н.?
Ама къщите им били разкошни, ние тук сме нямали такива... Я, иди да видиш къщите в Анадола, та да видим тогава какво, как и къде Simple Smile

ooooh! ooooh! ooooh!,България, пак сме с българската психика, ми що пък ви действат така тези сериали, еййй, нема да стане народ от нас и това е, къде пък е тоз народ дето си е променил мнението  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт