Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 864
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Хората с високо IQ си личат по това, че гледат Сексът и градът - дълбоко, многопластово произведение, надскачащо дори някои класически комедии...

Извинете мила, забравяш "Отчаяни съпруги", снощи благоверния го заставих да изгледа серията, за да се повъзпита и научи на нещо, но направо след това ме изяде с парцалите, какво съм го накарала да гледа   bouquet

тъкмо пишех "Отчаяни съпруги" и видях, че са ме изпреварили  Peace

Американската комбинизонна махленщина е пример за изисканост на балканското парвеню!

# 661
Да,да и пак да.

# 662
# 663
Гледам един турски сериал в какво според се изразява промиването на мозъка ми ?
Тъй като си супер категорична държа на отговор.

# 664
  • Пловдив
Хората с високо IQ си личат по това, че гледат Сексът и градът - дълбоко, многопластово произведение, надскачащо дори някои класически комедии...
На това произведение само филмът му надхвърли печалба от 400млн долара, смешни сте  с тези ваши сравнения   Wink
А колкото до Отчаяни съпруги, ами замислете се малко, защо го дават само веднъж седмично, а не на килограм като вашите сериали, малко по-скъпичък ще да е Mr. Green
Поздрав за всички  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=lUJNxSN8mjE&feature=player_embedded#

# 665
  • Благоевград
Темата е много спорна. Незнам дали промиват моя мозък,но виждам как изразяват добродетели,които в България от много време сме забравили.Това са уважение и доброта.

# 666
Точно "Отчаяни съпруги" и "Сексът и градът" за мен стоят на едно ниво, заедно с всичките турски, латино, аржентински сапунени драми...
И, честно казано, докато се ровя из разни родни блогове, направо се плаша какво влияние оказват точно тези сериали върху крехката тийнейджърска психика - то не бяха обувки, то не бяха връзки, коментари, изхвърляния и т.н.
Така че - склонна съм да мисля, че има такива хора, които сами позволяват мозъка им да бъде промит... и то основно...

# 667
  • София - Рим и обратно

Гледам един турски сериал в какво според се изразява промиването на мозъка ми ?
Тъй като си супер категорична държа на отговор.
Чакай аз да ти кажа, че сигурно в момента тече "Сексът и градът"  Mr. Green
Значи, само изгледите Босфорски са ужасно вредни сами по себе си, могат така да ти размекнат мозъка / не само да го промият/ , че направо на каша става Crazy Mr. Green Така че само трейлър на турски сапунки ако мернеш, бягай с писъци Naughty
Виж, гледки от Парк АвенЮ, Ориндж КАунти, плажовете на Маями и прочие изискани места, биха повлияли по съвсем друг начин на психиката и интелектуалното ти равнище, те са полезни и имат нежно измиващо, а не промиващо действие върху мозъка ти Mr. Green
За тематиките разглеждани в тях, изобщо не говорим, понеже от самосебе си се разбира, че едно нагледно зрелищно убийство или качествен натуралистичен секс имат къде къде по-благоприятно въздействие, от семейните саги на турчолята Mr. Green

# 668
  • София
На това произведение само филмът му надхвърли печалба от 400млн долара, смешни сте  с тези ваши сравнения   Wink
....

Винаги съм твърдяла, че простите хора са непоносимо много и точно това изказване + споменатата цифра го доказват със страшна сила! Жалко е, че това те опиянява...

В твоите очи и да сме смешни, това не би ни разтревожило, защото така или иначе не считаме предпочитанията ти за предимство, от което следва, че одобрението ти не би било комплимент...  Wink

# 669

Виж, гледки от Парк АвенЮ, Ориндж КАунти, плажовете на Маями и прочие изискани места,

Мда, точно гледайте плажовете на Маями и прочие изискани места, само че тези прочие изискани места са само до плажовете на Маями, не и до всичко в Маями/това го знам от първа ръка/, всичко друго освен плажовете е БАРАКИ

# 670
 Thinking Гледам и едните и другите....дали не съм крайно пропаднала...ще взема да  си направя ритуално харакири  Mr. Green

# 671
На това произведение само филмът му надхвърли печалба от 400млн долара, смешни сте  с тези ваши сравнения   Wink
....

Винаги съм твърдяла, че простите хора са непоносимо много и точно това изказване + споменатата цифра го , доказват със страшна сила! Жалко е, че това те опиянява...

В твоите очи и да сме смешни, това не би ни разтревожило, защото така или иначе не считаме предпочитанията ти за предимство, от което следва, че одобрението ти не би било комплимент...  Wink

Г-жа  ivonska боя се, че много сложно се изразявате за един проамерикански сериалофил, може да не схване идеята.  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 21:22 от soya-fen

# 672
А колкото до Отчаяни съпруги, ами замислете се малко, защо го дават само веднъж седмично, а не на килограм като вашите сериали, малко по-скъпичък ще да е Mr. Green
Поздрав за всички  Hug
Американската кино индустрия е създала мноого големи тъпотии, които са спечелили повече от 400 млн $, това обаче не ги прави добри и стойностни произведения.
А пък Отчаяни съпруги, сигурно го дават веднъж седмично защото никой не го гледа, и става само за "пълнеж" на програмата.
Разберете, че телевизиите са частни и тях ги интересува рейтинга и постъпленията от реклама.

# 673
  • София
....
Г-жа  ivonska боя се, че много сложно се изразявате за един проамерикански сериалофил, може да не схване идеята.  Joy Joy Joy

Права сте, почитаема Соя, отдавна всичко в проамериканската "култура" е сведено до Маноло Бланик и женско кудкудякане за магазини и секс... Но не там е драмата - истинската драма е, че това се смята за не идиотско!

# 674
Ivonska, кефиш ме максимално! Joy
Кафе с мед, и ти също! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт