Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 921
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 780
  • при Arctic Monkeys
не мога да разбера тази врява със сериалите. на когото не му се гледа - да не гледа. на мен лично помията, изливана от т. нар. риалитита ми е по - противна. гледах от време на време Перла, интересен сериал с красиви актьори, готин пейзаж и приличен сюжет. ако една лейка е куха, със, или без сериал - все тая.

# 781
Да не забравяме,че всички тук са ССФ,и за тях няма невъзможни неща!

# 782
Най-интересно е,че и плюещите ги няма.......
Е как плюещите гледат, за да има после какво да одумват....
Жалко за тях, ако гледат нещо, което не харесват, само за да го одумват. Аз гледам филм, само защото ми харесва.  Whistling

# 783
Най-интересно е,че и плюещите ги няма.......
Е как плюещите гледат, за да има после какво да одумват....
Жалко за тях, ако гледат нещо, което не харесват, само за да го одумват. Аз гледам филм, само защото ми харесва.  Whistling
Много жалко, обаче по никакъв друг начин не мога да си обясня факта, че казват " аз не гледам турски сериали", а могат много подробно да разкажат какво става в дадения сериал. Неща които само от рекламите на сериала няма как да се научат.
Гледах 1001 нощ, хареса ми. След това дойде хубавото време и предпочитах да се разхождам с количката навън, отколкото да стоя в къщи и да следя какъвто и да е сериал.
Сега когато времето е много студено и не става за разходки се загледах в Мелодията на сърцето. И той ми харесва, още повече, че е адаптация по книга на Решат Нури. Книга писана в началото на миналия век, снимана като филм в началото на нашия век.

# 784
  • гр. Шумен
Лично аз,бих се радвала ,ако в нечии чужд форум има тема "Промиват ли мозъци българските сериали?"
Ами трябваше да посетите форума на Мюзик айдъл 3, в дните около Скопския кастинг и да се помъчите да изчетете (то си е наистина мъчение!) включванията на бракята оттатък ВАрдаро. КАк сме искали да ги завладеем, размивали сме идентичността им чрез шоуто, промивали сме им мозъците. И дежурните обвинения, че сме им откраднали земята, историята, буквите, а сега едва ли не им крадем и мозъците... Жалко, че най-горещите теми дадоха фира - свети Модерил ги изтри. После обаче, когато БОян и ТАрабунката минаха напред, смениха плочата и само дето не запяха "Стани, стани юнак балкански (опссс! вардарски) в маке стил.
Така, ча тоя филм вече съм го гледала. НЕ беше готин, ако и да имаше адреналин.

# 785
  • София
неможе да се сравнят сериали, филми и музика с някакви формати от сорта на Music idol и Big Brother.

Цитат на: красива белла в Понеделник, 08 Февруари 2010, 19:39
Цитат
Лично аз,бих се радвала ,ако в нечии чужд форум има тема "Промиват ли мозъци българските сериали?"

и аз бих се радвала ако БГ сериал или филм предизвика такива дискусии в чужд форум.

# 786
  • София
Как може да сравнявате От местопрестъплението с Шехерезада, не разбрах.

И аз се чудя! Еманацията на американска класа и стил просто не застава в едно изречение с нищо турско! А и всички тези елегантно поднесени на изтънчения зрител вътрешности... недостижимо, някак!

# 787
В предишните подобни теми нали стана ясно, че нeма значение к'во е и от къде е , важното е да НЕ е турско  Crazy.

# 788
  • София
Как може да сравнявате От местопрестъплението с Шехерезада, не разбрах.

И аз се чудя! Еманацията на американска класа и стил просто не застава в едно изречение с нищо турско! А и всички тези елегантно поднесени на изтънчения зрител вътрешности... недостижимо, някак!

Joy Joy Joy       Peace

# 789
В предишните подобни теми нали стана ясно, че нeма значение к'во е и от къде е , важното е да НЕ е турско  Crazy.

Peace  и умната с ТР чая, че той действа не само промиващо ами и диуретично   bouquet

# 790
  • гр. Шумен
неможе да се сравнят сериали, филми и музика с някакви формати от сорта на Music idol и Big Brother.

Сериалите (имам в предвид сапунките) преспокойно може да се сравняват с Music Idol, че и с Брадъра (който си и свинщина отдсякъде, поне по мое мнение). Виж, гореописаните чудеса неземни да се сравняват с нормални филми не може наистина. Но да сравня сапунка с МА е съвсем безпроблемно. НАли Иван и Андрей казаха - Мюзик айдъл разказва истории (и те ги разказаха де, с цената на един кашон попържни). Сапунките какво правят - същото! КАк го правят - ами по същия лигавосантиментален начин. С тая разлика, че в сапунките няма дебелашки шеги, но пък и там не можеш да чуеш  "Close my eyes forever" каквото направи Нора преди 2 години (да си останем на нашенска почва, де). Ако трябва да бъда честна, предпочитам второто, особено ако отсвиря простотията, която го съпътства.

# 791
  • София
... Виж, гореописаните чудеса неземни да се сравняват с нормални филми не може наистина. ...

Сега ако пробваш да дадеш дефиниция за "нормален филм", навъртЕхме одма още 53 страници!

# 792
Peace  и умната с ТР чая, че той действа не само промиващо ами и диуретично   bouquet

А аз му свикнах вече , ама викаш да фнимавам, а ... че в Истанбулcкия трафик, ще бъде интересно след 1 литър чай  Whistling Mr. Green

# 793
Сега си изгледах Листопада, изпих си турския чай с голЕм кеф и ми стана рахат на душичката, главата ми олекна, защото ми се проми мозъка .... tooth ще спя като след турска баня Whistling

# 794
  • София
... Виж, гореописаните чудеса неземни да се сравняват с нормални филми не може наистина. ...

Сега ако пробваш да дадеш дефиниция за "нормален филм", навъртЕхме одма още 53 страници!

и аз искам да чуя дефиниция за "нормален филм", да го изгледам и да се успокоя, че съм в лагера на нормалните.

Общи условия

Активация на акаунт