Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 797
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 885
Ооо сега кой ще търчи да гледа онова за падащите листа ли какво беше Mr. Green
Глистопад ли"?

Не го гледам, ама като сте без замъглено съзнание, трябва да знаете че се казва  по вашему "Косопад", а не "Глистопад"
Нееее убивате ме Mr. Green

# 886
  • София - Рим и обратно
Терезке, ако трябва да избирам, предпочитам да мечтая до 40 за идеалния принц, вършейки през това време други полезни неща, отколкото да зяпам в транс ББ и да се възхищавам на провансалски кифли  дето се онождат с когото им падне, понеже ги снимат и може да станат известни.

# 887
Има ли още нещо което да не е вече казано за и против турските сериали? Особено заPeace

# 888
Ооо Листопад,о как го гледаме с мъжа ми.
Чак детето тананика мелодията като почва.
Оооо кеф.

# 889
  • София - Рим и обратно
Замириса ми на турска баня Mr. Green

# 890
  • София
И ми кажете  после, че нямало промити мозъци- справка прочететете , копи -пеиста ми от Ки Т
ЗДРАВЕЙТЕ КАКИ,ЛЕЛИ,БАБКИ!ЧАКАХ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА СЕ ПОЯВЯ НА БЕЛИЯ СВЯТ
ЗА ДА ВИ КАЖА,ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ МАТ.
РАЗБРАХ,ЧЕ ЧАРОВНИЯ МИ ТАТКО ИСКАТЕ ДА ГРАБНЕТЕ
МАКАРИ ЗА КРАТКО И НА СВОБОДНОТО МУ РАМО
ДА ПОЛЕГНЕТЕ СЛАДКО.
НЕ,ТОВА НЯМА ДА РАЗРЕША!НЯМА!
ТАТКО ХАЛИТ СИ Е НА МЕН И НА МАМА!
НА ЕДНОТО РАМО ЩЕ БЪДЕ НА МАМА БЕРГ ГЛАВЕНЦЕТО,
А НА ДРУГОТО ,НА АЛИ ДУПЕНЦЕТО.
А ЗА ВАС, МИЛИ ГЕДЖЕМАНКИ ОСТАНА
НА МАЛКОТО МИ РЪЧЕНЦЕ,
СРЕДНОТО ПРЪСТЕНЦЕ.
Има и още поезия, в чест на роден Петко, поезия за него се пишеше и преди да се роди Laughing

# 891
Вие сериозно ли си причинявате всичко това - да дебнете по терлици из разните теми, за да ги плюете след това в други теми? Имате ли представа колко олекотява това вашата позиция?

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 16:26 от argun

# 892
И що, поезия за роден, нероден Петко, а какво да кажем, за това, че някои се дразнят от това, че Айше я онождали всяка вечер, а пък Саманта, само 20 серии в годината, ужассссс Embarassed

# 893
dmaria оставам с впечатление, че за тебе няма нищо по интересно от това по цял ден да четеш какво пише в темите за турските сериали и след това да правиш цитати в темите за и против.
Кой ли е с промит мозък?

# 894
И ми кажете  после, че нямало промити мозъци- справка прочететете , копи -пеиста ми от Ки Т
ДА ПОЛЕГНЕТЕ СЛАДКО.
НА МАЛКОТО МИ РЪЧЕНЦЕ,
СРЕДНОТО ПРЪСТЕНЦЕ.
Има и още поезия, в чест на роден Петко, поезия за него се пишеше и преди да се роди Laughing
Не виждам промит мозък тука. Човекът се забавлява. Виждам едно заяждане без грам смисъл и аргументация.

# 895
dmaria оставам с впечатление, че за тебе няма нищо по интересно от това по цял ден да четеш какво пише в темите за турските сериали и след това да правиш цитати в темите за и против.
Кой ли е с промит мозък?

PeaceТочно, даже усещам и параноя, отвъд оградата ни дебне Големия и Лош Кумчо Вълчо.

# 896
Вие сериозно ли си причинявате всичко това - да дебнете по терлици из разните теми, за да ги плюете след това в други теми? Имате ли представа колко олекотява това вашата позиция?
Олекотява?! argun, твърде деликатно се изразяваш, което разбира се ти прави чест. От всичко изчетено в темата не мога да не констатирам, че аргументите на най-върлите анти-фенове на турското кинематографично изкуство са заяждане, обиди и вулгарност. Това е истинската цел, а не че някой наистина си е сложил за цел да си изясни въпроса "промиват ли или не". А ние ги вземаме на сериозно и им носим вода от девет кладенци. Колко пъти се повториха аргументи, доказателства, цитати от пресата, и след 3-4 страници пак "ама наистина не разбирам какво толкова ви харесват и т.н." Ами като не разбира, не разбира, не е мой проблем. То не е дошло тука да разбираи да дискутира човешки, то е дошло да се заяжда и да обижда.  Crossing Arms
Визирам няколкото патологични случая в темата, а не всички, които не харесват турските сериали.

# 897
ДА ПОЛЕГНЕТЕ СЛАДКО.
НА МАЛКОТО МИ РЪЧЕНЦЕ,
СРЕДНОТО ПРЪСТЕНЦЕ.

Joy Joy Joy

Много сте забавни и феновете на сериалите и противниците им. То такъв хъс, такова нещо, не съм виждала и в далеч по важни и смислени теми от тази. Поддръжниците на сериалите за сега водят битката. Много народ БРЕ!
Интересно ми е на мен, като пълен невежа, само от къде намирате техните букви /турските де/, че гледам чак на турски изписани заглавията. Друго ако не научим от сериалите им, то поне ще се върнем около 500-600 години назад да си припомним турския. Лошо няма, знанието е сила!
Да живеЙ!  Mr. Green

# 898
ДА ПОЛЕГНЕТЕ СЛАДКО.
НА МАЛКОТО МИ РЪЧЕНЦЕ,
СРЕДНОТО ПРЪСТЕНЦЕ.

Joy Joy Joy

Много сте забавни и феновете на сериалите и противниците им. То такъв хъс, такова нещо, не съм виждала и в далеч по важни и смислени теми от тази. Поддръжниците на сериалите за сега водят битката. Много народ БРЕ!
Интересно ми е на мен, като пълен невежа, само от къде намирате техните букви /турските де/, че гледам чак на тусрки изписани заглавията. Друго ако не научим от сериалите им, то поне ще се върнем около 500-600 години на зад да си припомнитм турския. Лошо няма, знанието е сила!
Да живеЙ!  Mr. Green
Ами така е навсякъде, филмът се изписва с оригиналното заглавие и имена на актьори и екип. А ако си ходила напоследък в Турция, ще разбереш, че по-скоро е олицетворение на социален и икономически напредък, което за съжаление не мога да кажа за България,доста е назад. Може би твоето самосъзнание е останало някъде 500-600 години назад. Като че ли не си знаем кирливите ризи, ей, аман от самочувствие без покритие.

# 899
Ами така е навсякъде, филмът се изписва с оригиналното заглавие и имена на актьори и екип. А ако си ходила напоследък в Турция, ще разбереш, че по-скоро е олицетворение на социален и икономически напредък, което за съжаление не мога да кажа за България,доста е назад. Може би твоето самосъзнание е останало някъде 500-600 години назад. Като че ли не си знаем кирливите ризи, ей, аман от самочувствие без покритие.

И защо така грубо сега?  Grinning
Какво на криво казах за сериалите?
Нека се просвещават младите, да знаят кое как трябва да бъде! Да се учат на уважение към старите, да знаят как трябва да живеят в хармония Simple Smile, да се научат какво значи да си баща и глава на семейството:) как да му поднесат чайче, като му се пие, кафенце и тн... Не да пълнят темите в ДиС със злоба и неприрязън към свекърви и родители я! Crossing Arms

Просто ми беше интересно от къде намирате буквите, признах си, че съм абсолютен невежа.

Познаваме се лично ли, че знаеш какво ми е самочувствието? Нещо не се сещам, на чай или кафе сме се срещали?

Общи условия

Активация на акаунт