Промиват ли мозъци турските сериали?

• 46 021
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 1 005
ИстаНбул  Laughing
От толкова европейщина и цивилизованост, май сте пропуснали часовете по правопис и география.
Хехе, абе, зачудих се как беше, ама емоциите явно са надделели, погледнах в нета набързо и го срещнах с м, явно е широкоразпространена грешка. мерси за поправката:)

# 1 006
Хич не е разпространена тази грешка. Напротив - докато напишеш първите три букви и вече ти дава правилното изписване. А дори и да упорстваш и да продължиш да търсиш "ИстаМбул", Гугъл сам иска да те поправи  Laughing

# 1 007
  • София
ИстаНбул  Laughing
От толкова европейщина и цивилизованост, май сте пропуснали часовете по правопис и география.
Хехе, абе, зачудих се как беше, ама емоциите явно са надделели, погледнах в нета набързо и го срещнах с м, явно е широкоразпространена грешка. мерси за поправката:)

Не се успокоявай!

...Засега опазвам детето си от тази пумия,но в градината децата си обсъждат какво е ставало във вчерашните серии на Листопад,докато моето дете е гледало Фантагиро Whistling.Тук голяма вина намирам и в майките и бабите,които допускат малките главици на децата да се мътят от сложните интриги на южносъседската филмова индустрия.

За теб е по-важно да го опазиш от бруталните правописни грешки, които сама допускаш...

# 1 008
Хич не е разпространена тази грешка. Напротив - докато напишеш първите три букви и вече ти дава правилното изписване. А дори и да упорстваш и да продължиш да търсиш "ИстаМбул", Гугъл сам иска да те поправи  Laughing

ами ето тук колко много грешки има:

http://www.google.bg/search?q=%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0% … ;client=firefox-a

# 1 009
ИстаНбул  Laughing

Не се успокоявай!

ХАХАХА, мерси, мисля цял ден да се тормозя, че видиш ли някой си дребнав човек в някакъв форум си прави изводи за мен от една малка грешка, която съм допуснала в нещо, което съм написала набързо. Ей сега лягам болна...

# 1 010
Палава фея,
Легни си с книжка. Четенето помага за обогатяване на езика и  подобрява значително правописа.

# 1 011
Палава фея,
Легни си с книжка. Четенето помага за обогатяване на езика и  подобрява значително правописа.

Хехе, всички решихте, че не чета книги. Завършила съм Английска филология и е много вероятно да съм чела повече от вас...както и да е, щом такива коментари ви карат да се чувствате много велики - дерзайте...

# 1 012
Грамотното писане и образУванието (както го беше написала една вишистка в друга тема) нямат нищо общо.
На английски със сигурност си чела повече от мен.

# 1 013
Въобще отвсякъде погледнато нямат място в ЕС!!!

добре!!!

# 1 014
Грамотното писане и образУванието (както го беше написала една вишистка в друга тема) нямат нищо общо.

Не само на английски! Още преди да започна висшето си образование съм изчела повече книги от повечето почитатели на сапунени сериали. Ако си от среднистите, които се комплексират от висшисти искрено те съжалявам. Дори и да не си пак остава фактът, че си дребнава и повърхностна.

# 1 015
Въобще отвсякъде погледнато нямат място в ЕС!!!

добре!!!
ех, колко много хора има в този форум, които не пишат за да обсъждат теми, а да се заяждат...

# 1 016
  • София
Палава фея,

Хехе, всички решихте, че не чета книги. Завършила съм Английска филология и е много вероятно да съм чела повече от вас...както и да е, щом такива коментари ви карат да се чувствате много велики - дерзайте...

Ние не сме велики, но ти си жалка в обидните за английската ти филология опити да оправдаеш невежеството си с чуждото!

Когато се опитваш да бъдеш агресивна, поне го направи със стил или в краен случай - грамотно.

# 1 017

Не само на английски! Още преди да започна висшето си образование съм изчела повече книги от повечето почитатели на сапунени сериали. Ако си от среднистите, които се комплексират от висшисти искрено те съжалявам. Дори и да не си пак остава фактът, че си дребнава и повърхностна.
Мило, ама простовато дете си ти!
Само патки с тежки проблеми си развяват вИшИтУ УбразУвание и ръсят дълбокомислени глупости за неща от които не разбират.
Не ме съжалявай! Мисли за "тебе си" (пак цитат).

# 1 018
Палава фея,

Ние не сме велики, но ти си жалка в обидните за английската ти филология опити да оправдаеш невежеството си с чуждото!

Когато се опитваш да бъдеш агресивна, поне го направи със стил или в краен случай - грамотно.

Напротив, вие сте жалки с дребнавостта и повърхностните си заключения! Вместо да говорите по темата се занимавате с дреболии. Аз също забелязвам много грешки в чужди коментари, някои са с по няколко на всеки ред, но не си губя времето да се занимава с това, целта ми не е да се заяждам, а да обсъждам различни теми и да си разнобразявам работния ден. Това, което направих, бе да се защитя. Ако моето образование те обижда си е твой проблем.

# 1 019

Мило, ама простовато дете си ти!
Само патки с тежки проблеми си развяват вИшИтУ УбразУвание и ръсят дълбокомислени глупости за неща от които не разбират.
Не ме съжалявай! Мисли за "тебе си" (пак цитат).

Ами това, че от няколко изречения реши, че съм простовата само доказва, че наистина си дребнава и повърхностна. Пак повтарям - не съм развявала нищо, а просто се защитих. Но пък вие просто искате да се разтоварите от негативните си емоции тук, радвам се, че успяхте. Аз съм тук да споделям, своето мнение без да се заяждам с никого.

Общи условия

Активация на акаунт