Промиват ли мозъци турските сериали?

• 46 025
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 1 020
Въобще отвсякъде погледнато нямат място в ЕС!!!

добре!!!
ех, колко много хора има в този форум, които не пишат за да обсъждат теми, а да се заяждат...

зер по темата се изказваш ...

# 1 021
  • сред маслини и портокалов цвят

... Ако си от среднистите, които се комплексират от висшисти искрено те съжалявам. ..

Уауу, гадни завистници! Mr. Green

# 1 022
Въобще отвсякъде погледнато нямат място в ЕС!!!

добре!!!
ех, колко много хора има в този форум, които не пишат за да обсъждат теми, а да се заяждат...

зер по темата се изказваш ...

зер въх майко така ли направих, ц ц ц... Laughing

# 1 023
  • София
Палава фея,
Легни си с книжка. Четенето помага за обогатяване на езика и  подобрява значително правописа.

Хехе, всички решихте, че не чета книги. Завършила съм Английска филология и е много вероятно да съм чела повече от вас...както и да е, щом такива коментари ви карат да се чувствате много велики - дерзайте...

Ние не сме велики, но ти си жалка в обидните за английската ти филология опити да оправдаеш невежеството си с чуждото!

Когато се опитваш да бъдеш агресивна, поне го направи със стил или в краен случай - грамотно.

Напротив, вие сте жалки с дребнавостта и повърхностните си заключения! Вместо да говорите по темата се занимавате с дреболии. Аз също забелязвам много грешки в чужди коментари, някои са с по няколко на всеки ред, но не си губя времето да се занимава с това, целта ми не е да се заяждам, а да обсъждам различни теми и да си разнобразявам работния ден. Това, което направих, бе да се защитя. Ако моето образование те обижда си е твой проблем.

От къде следва, че ме обижда преФалената ти филологийка?!

Девойко, турският въпрос е висока летва за лингвистичното ти линейно мислене.  А и явно виШУто не ти е идело отръки...

# 1 024
"Може в главата ми да има бръмбари, но всичките са с вишу."
Лебедици мои, от къде литнахте, накъде кацнахте.

# 1 025
да, така направи.

# 1 026
"Може в главата ми да има бръмбари, но всичките са с вишу."
Лебедици мои, от къде литнахте, накъде кацнахте.
Вълк, "лебедица" като "голяма бяла птица" ли да го разбираме?
"Патки" ли ни нарече?
 Joy Joy Joy

# 1 027
Грамотното писане и образУванието (както го беше написала една вишистка в друга тема) нямат нищо общо.
На английски със сигурност си чела повече от мен.

Не само на английски! Още преди да започна висшето си образование съм изчела повече книги от повечето почитатели на сапунени сериали. Ако си от среднистите, които се комплексират от висшисти искрено те съжалявам. Дори и да не си пак остава фактът, че си дребнава и повърхностна.
Съгражданка си ми и затова ще си замълча ....

# 1 028
Палава фея,
Легни си с книжка. Четенето помага за обогатяване на езика и  подобрява значително правописа.

Хехе, всички решихте, че не чета книги. Завършила съм Английска филология и е много вероятно да съм чела повече от вас...както и да е, щом такива коментари ви карат да се чувствате много велики - дерзайте...

Ние не сме велики, но ти си жалка в обидните за английската ти филология опити да оправдаеш невежеството си с чуждото!

Когато се опитваш да бъдеш агресивна, поне го направи със стил или в краен случай - грамотно.

Напротив, вие сте жалки с дребнавостта и повърхностните си заключения! Вместо да говорите по темата се занимавате с дреболии. Аз също забелязвам много грешки в чужди коментари, някои са с по няколко на всеки ред, но не си губя времето да се занимава с това, целта ми не е да се заяждам, а да обсъждам различни теми и да си разнобразявам работния ден. Това, което направих, бе да се защитя. Ако моето образование те обижда си е твой проблем.

От къде следва, че ме обижда преФалената ти филологийка?!

Девойко, турският въпрос е висока летва за лингвистичното ти линейно мислене.  А и явно виШУто не ти е идело отръки...

Аз не съм просто филолог, а човек, който се интересува от света около себе си и използва мозъка си.
Други хора слугуват на елементарността си...

# 1 029
Грамотното писане и образУванието (както го беше написала една вишистка в друга тема) нямат нищо общо.
На английски със сигурност си чела повече от мен.

Не само на английски! Още преди да започна висшето си образование съм изчела повече книги от повечето почитатели на сапунени сериали. Ако си от среднистите, които се комплексират от висшисти искрено те съжалявам. Дори и да не си пак остава фактът, че си дребнава и повърхностна.
Съгражданка си ми и затова ще си замълча ....

Не съм от Русе, а само живея тук и не ми харесва особено, така че давай - разгроми ме и ми покажи колко съм невежа и простовата...

# 1 030
Абе големи жени сте била ли да се дъжите по този елементарен селяндурски начин Sick
Престанете!

# 1 031
Абе големи жени сте била ли да се дъжите по този елементарен селяндурски начин Sick
Престанете!

И аз това се чудя и съжалявам, че се поддадох на провокациите. Много мразя такива неща!

# 1 032
  • София
Престанете!

И аз това се чудя и съжалявам, че се поддадох на провокациите. Много мразя такива неща!

Как провокации - правиш политически коментари и анализи, а пишеш неграмотно и несвързано! За разкош развяваш образУвание...

# 1 033
Промиват ли ни мозъка турските сериали е темата на „Сблъсък” тази събота по Станция Нова  Peace

На всички е ясно, че медиите моделират общественото мнение!
Моето мнение е, че Турция се натиска да влезе в ЕС и има нужда от реклама. Турските сериали, заляли нашите телевизии имат за цел да покажат, че  там се живее нормално и цивилизовано!

Какво е вашето мнение за това?
Нарочно пускам темата тук, защото в подфорума Кино и телевизия мозъците са вече промити Mr. Green

Напълно подкрепят казаното то теб! Наистина с тези сериали целят да покажат, че са европейци. Писнало ми е от хора, които гледат тези сериали, ходили са за два дена в Истамбул и твърдят, че турците не били такива, за каквито ги мислим!!! Хора, осъзнайте се, Турция не е само Истамбул!!! И много ясно, че като сте туристи ще ви се подмажат да ви вземат паричките!!! Дори и интелигентните турци в Истанбул са си фанатици на тема Велика Турция и религията си!!! Да си направят техен си съюз. Утре и Австралия ще поиска да влезе в ЕС, всичко се обезмисля!!! Друг е въпросът, че ЕС не е само на база на географията! Не може в Турция да заравят живи по 200 момичета годишно защото са говорили с момчета и да твърдят колко са цивилизовани! От икономическа гледна точка ЕС няма изгода да приеме Турция! Въобще отвсякъде погледнато нямат място в ЕС!!!
          Sick Двечките които сте писали тези постове ,имате нужда от психиатрична помощ.  Wink
      Кои филми и сериали промиват мозъци? Може би тези ,които съдържат насилие?  ThinkingНе са ли това американските?Да не говорим,че съдържат много повече,меко казано еротични сцени....

# 1 034
То защото в Листопад има малко насилие.
Насилието не е необходимо условие, за да има промиване на мозъци.

Общи условия

Активация на акаунт