Трябва ли родителите да плащат сватбата?

• 24 656
  • 557
  •   1
Отговори
# 465
Ние се оженихме през февруари. Св. Валентин се падаше в събота и имаше страхотен наплив в обредните домове и църквите; ние се оженихме на 21 февруари, беше страхотен студ, и пак се падаше последната възможност преди Великия пост. Ех, като си спомня, много мило ми става. Страхотна сватба беше. Мъжът ми беше организирал всичко перфектно, моята задача беше да си купя рокля.

# 466
  • Стара Загора
Нашето подписване беше на 8.02  Simple Smile преди КОледа ми предложи, и януари като отидохме да си запазим дата8 беше най- ранната Simple Smile.
Беше слънчев и сух ден Simple Smile

# 467
Ние се оженихме през февруари. Св. Валентин се падаше в събота и имаше страхотен наплив в обредните домове и църквите; ние се оженихме на 21 февруари, беше страхотен студ, и пак се падаше последната възможност преди Великия пост. Ех, като си спомня, много мило ми става. Страхотна сватба беше. Мъжът ми беше организирал всичко перфектно, моята задача беше да си купя рокля.
И ние на 16.02 ,денят беше прекрасе,зелена трева навсякъде,слънце и накрая лек дъжд-казват че било на хубаво!

# 468
Докато река - кой ще се жени февруари, вие сега се изкарайте всички февруари женени..........  Twisted Evil  А, февруарските сватби кой ви плати!  Laughing

# 469
Докато река - кой ще се жени февруари, вие сега се изкарайте всички февруари женени..........  Twisted Evil  А, февруарските сватби кой ви плати!  Laughing
Ние !Б4еше само гражданският брак там и почерпката!А в Бг неше на 20 .08 същата година църковният и всичките роднини-пак ние ,с леки допълнения от родителите!

# 470
И ние подписахме на 08.02 , беше много слънчево и много студено.Сватбата си платихме ние за разочарование на родителите.Година преди да сключиме брак станахме кумове на наши колеги,които сами платиха сватбата си и решихме и ние да направиме като тях.Това , което родителите ни бяха отделили за този момент ни го дадоха като подарък.Мисля , че ако хората имат възможност (пък дори и за по скромна сватба) ,е добре сами да поемат разходите, все пак трябва да се оправят сами в живота, а не да висят на врата на мама и тате докато са живи.Така показвате на своите родители,че сте самостоятелни и зрели хора , които са готови да поемат по своя път.

# 471
  • София
Покрай твоя пост се сетих за едни наши познати, които се биеха в гърдите как сами си били платили сватбата, докато в един момент стана ясно, че родителите им дали като подарък толкова пари, колкото е струвала сватбата, та младоженците си върнали заема за въпросното събитие.  Laughing

# 472
.Сватбата си платихме ние за разочарование на родителите.

Е, много е важно да разочароваш родителите. Може те от години да са чакали това събитие.

# 473
И ние подписахме на 08.02 , беше много слънчево и много студено.Сватбата си платихме ние за разочарование на родителите.Година преди да сключиме брак станахме кумове на наши колеги,които сами платиха сватбата си и решихме и ние да направиме като тях.Това , което родителите ни бяха отделили за този момент ни го дадоха като подарък.

Е каква е разликата дали ще платят или ще ви дадат парите?  Joy

# 474
Нашите се ожениха на 9 февруари 97 година или иначе казано Виденовата зима. Сами си платиха сватбата. 10 дена преди датата решиха да се женят...Беше солена сватба с малко гости Crazy

# 475
Честно да ви кажа, четох до 3та страница.
И сега с ръка на сърце ще си кажа,че на тоя етап аз разчитам на нашите да ударят и те едно рамо.
И да не навлизам в семейни истории , но като гледам как нагло и безцеремонно са използвани родителите ми като благотворително дружество и бездънни банкомати, то далече нямам угризения за това,че ще им отворя подобен разход.
Като искам да подчертая,че им е по-възможностите и имат желание.
Ако наистина имах аз сама възможността естесветно нямаше да ги меся.
Но съм категорично против да вземам пари от тях след като имам мъж до себе си.Просто е.... Shocked

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 21:00 от BacuTy

# 476
е да, свършваш с взимането от родителите и почваш от мъжа...

# 477
е да, свършваш с взимането от родителите и почваш от мъжа...
Що,ти във финансов аспект само на себе си ли разчиташ?

# 478
# 479
Много се извинявам, но няма как да взимам от него или той от мен.Станем ли семейство няма мое и негово ,а наше?
Или трябва да си делим сметките, храната ?  Mr. Green
Мога и наем да му плащам ,че спя в тях  Party

Общи условия

Активация на акаунт