Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 22 029
  • 583
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Урааааааааааа, там съм в 9 часа! Grinning

# 181
Браво момичета, Миленка   bouquet

Дано да не вали!!! Идвам пръв купувач че да не свършат хубавите мартеници  Laughing

# 182
  • Пловдив
Дано наистина не вали. Приготвила съм тениските, ордерите, визитки, касата, мартениците , баджовете, ако нещо съм пропуснала, свиркайте Hug Сава, каза че ще ни подготви маса и ще ни помогнат сутринта за нареждането.
Остава да си пожелаем успешен базар Peace

# 183
Момичета, успех утре! Много продадени мартеници и усмивки от клиенти ви желая! Hug Hug Hug Hug Hug

# 184
  • Пловдив
Момичета,аз съм на линия.Мога да съм продавач от 14.00 часа нататък

Ще те чакаме Hug

Мили, обери касичката на децата, че ще ви трябват дребни за връщане Peace

# 185
Момичета,няма да мога да дойда.Много съм зле,едва дишам и от тази вечер съм на антибиотик.Съжалявам,имам голямо желание,но днес едва изкарах работния ден

# 186
Ако за утре следобет или неделя сутринта трябват хора аз съм на линия. Ако не ще дойда да си напазаря   Hug

# 187
  • пловдив
TanaiV колкото повече ръчички толкова по добре и ако имаш възможност ще бъде чудесно, защото е доста изморително, а когато се струпат и хора, става напечено  Hug

# 188
  • Пловдив
Пускам графика, че 1-ва смяна да се стягат вече  Mr. Green

събота: Милена от 9-14ч    daskal77  от 9-14ч   violenza от 14-18ч   TanaiV  от 14-18ч

неделя: Милена от 9-13ч    antom  от 9-18ч   Пепи от 11-18ч

понеделник: Милена от 13-16ч  Пепи  от 9-12ч    violenza  от 9-13ч  момчи  от 9-16ч

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 17:43 от violenza

# 189
  • По света и У нас
Хубаво временце, успешен базар и много събрани парички
ви пожелаваме от моренцето  Hug

# 190
ОК Момичета там съм. Дано само спре да вали, за да съберем повече парички  Praynig

# 191
  • пловдив
lucyl30 , Даскалица Кукундрелова Благодаря ви момичета!

И така в Пловдив старта беше даден!
Вали дъжд, дано да ни е по вода / и дано момичетата могат да плуват  Mr. Green/

Специално искам да благодаря на Сава, Снежи и техните приятели, които отново са до нас и ни помогнаха да стартираме базара при тези лоши атмосферни условия  newsm20

# 192
  • Пловдив
Вали, не вали ние вече бяхме на базара  Peace
Момичета отново се сдобихме с уникалните ви творби   bouquet благодаря ви!!!

И да знаете моят Алекс "обра" мартениците гормити  Wink Браво на майката, която се е сетила за мъжките мераци за мартеници  Joy

# 193
Браво, момичета, ще видите утре какво слънце ще пекне, на вас ви върви на лошо време, но пък за сметка на това базарите винаги са ви супер успешни HugНяма нищо по-хубаво от лошото време Hug

# 194
  • Пловдив
А, плувахме, плувахме и тъкмо спря да вали и дойде втората смяна, духна пък вятър ooooh! Но въпреки всичко имаме около 100лв оборот, плюс 100лв. дарение от Каспър и около 30-40лв. в касата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт