Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 948
  • 583
  •   1
Отговори
# 480
Аз отново пропускам РД - майка също е рожденичка.Много сори Wink

# 481
  • пловдив
Момичета след 15 децата излизат във ваканция и 16 е най далечната дата ,като време да го организираме и кажи речи последната да го направим  Sad  Моля да пишете кой ще има възможност да дойде, защото както знаете ръчички трябват  Praynig
При мен са останалите неща от предишната томбола, ще ги преброя и опиша да знаем с какво разполагаме, имам и балони, ще се включа и в почерпката, но това като наближи. И аз чакам списъка с подаръците  Peace
мили а дали да не говориш с директорката и за дисководещия, по мои спомени тя го беше намерила предишния път, или ако някой има други предложения, сега му е времето да ги сподели  Wink

# 482
  • Пловдив
Получихме имейл от зевно Майка и бебе, на които с Доника занесохме бебешки дрехи. Позволявам си да го копирам в темата:
"Здравейте, уважаеми майки!
Екипът на Звено "Майка и бебе" изказва благодарността си към вашето Движение, което направи дарение от запазени детски дрешки и обувчици. В Денят на детето Звеното организира традиционния си празник за децата и майките, които са били и в момента са негови клиенти. На празника за всяко дете беше поднесен подарък, основна част в който бяха предоставените от вас неща. Позволяваме си да ви изпратим и снимки от този ден.
Обръщаме се с молба към вас, при възможност, да ни придоставите детски колички. Към момента в Звеното има две бременни момичета и очакваме настаняване на още две. Ето защо количките ще са ни от голяма полза.
Предварително ви благодарим!"

# 483
  • пловдив
Мили ще разпитам познати, но бебетата са доста пораснали и много не ми се вярва да имат количка в наличност Thinking
Ето и обещания списък с наличност
  3 бр папки с картинка Winx
14 бр папки с картинка Здрач
  2 бр  федербал
  1 бр комплект линийка,молив,гума
  1 бр несесерче с флумастри
  2 бр комплекти дър.моливчета
  1 бр камионче
  2 бр дърв. моливничета
  1 бр метална кутия за химикали
28 бр пл.ключодържатели
18 бр пл. медалиончета
  2 бр малки пъзели
  1 бр ръкавици
  4 бр карти за игра
  1 бр пастели
  1 бр м. дезодорант
  4 бр тефтерчета
  1 бр рамка за снимка
  2 бр сапуни

има останали 3 пакета салфетки, свирки и 6 парти шапчици

към горния списък добавям /засега/ 1 футболна топка, малко радио със слушалки и комплект гребенче с огледало
донесоха ми запазени 5 бр плюшени играчки които също могат да отидат за томболата

# 484
  • Пловдив
Днес минах през звено "Майка и бебе" и им оставих една лятна количка и чанта с дрешки за момченце, благодарности на thunderbird за количката,  bouquet много се зарадваха  Peace

# 485
  • пловдив
thunderbird   Kissing Heart

Оставиха ми още малко обувчици, ако пак ходиш на там звънкай или на ЛС ми дай обяснение къде да ги занеса. За съжаление до момента не съм намерила количка  Sad

# 486
  • Пловдив
Ани, дали ще може да се заделят обувчици и за Пепи на Христина. Ако има съвсем бебешки. Вярно че е още рано, но пък като му дойде времето може да няма. Аз също очаквам да ми донесат бебешки дрешки за Звеното, така че който ще ходи ако може да ме изчака да дам и моите неща или да отидем заедно, че и аз не зная къде е. Очаквам приятелка да ми каже дали количката и става за подаряване, че била счупена и не помни дали са я поправили преди да я приберат на тавана.

# 487
Момичета на 16 заминаваме и не мога да присъствам Sad  sorry
Очаквам обаче списъка да се включа с подарък...
и ще трябва най-късно във вторник да предам нещата на някой от вас.

Confused

# 488
  • пловдив
Ани, дали ще може да се заделят обувчици и за Пепи на Христина. Ако има съвсем бебешки. Вярно че е още рано, но пък като му дойде времето може да няма. ...
О, маме  Heart Eyes радвам се да те видя, слушат ли малчовците  Wink Обувчиците не са съвсем бебешки, по скоро за 1-2 годинки, но ако получа бебешки ще заделям  Peace
и по този повод да питам в звено "Майка и бебе"  горе долу какви възрасти са децата и ако донесат дрехи и за мамчетата ще ги вземат ли  newsm78

# 489
  • Пловдив
И аз се затъжих за теб Ани, и за всички ви, но с този дребосък не е лесно. От неделя оставам сама с двете диванета за половин месец и не ми се мисли, сигурно и до компа няма да мога да стигна.
Та по същество:
Получих от  Radenia дрешки за Марти, обувчици и дрешки и играчки за Пепи /така че Ани споко, проблемът ми е решен  Mr. Green / и дрешки за звеното.   bouquet Благодаря й отново.
И да кажа: Който ще ходи да оставя в Звеното неща да ми се обади да вземе и моите или дори ще отидем заедно ако се наложи. За предпочитане през деня, преди да съм взела и Нели от градина, поне само с единия звяр да се мотам.
Ани, доколкото съм запозната там са бебета до 6м с майките си.  http://nerodenite.org/index.php?option=com_content&task=view … =48&Itemid=55 Има и адрес, обаче нищо не ми говори, никога не съм минавала през тези улички, камо ли пък с кола. Но с теб до мен съм склонна да рискувам.  Laughing  Heart Eyes
Ако се сетя нещо още ще пиша.

# 490
  • sofia
Мацки,тук има 3 коли4ки ,които можем да дадем за звеното Peace
Идеи за транспорта? Crazy

много ви се радвам,ма не пиша,само ви 4ета Rolling Eyes
Бебешко май имате доста тука и само трябва да дойде до Пловдив.Бистре,ако се налага съдействие за багажа от Кети,казвай Peace
Липсвате ми моми4ета Mr. Green

# 491
  • пловдив
emimimi адреса от пловдив, който си показала ми е на една ръка разстояние , но мисля че мили и виоленза са били в звено зад стадион ботев, та ще чакам да уточнят и...  travel   апропо, аз с Нелка нямам проблем, теб май те е страх да ни събереш две дивачета накуп  Mr. Green
lavender ми то си е за радост, едно глобално разширение откъм бебета се е започнало  Wink
виж относно транспорта  newsm78 при мен бистра мисъл не се получава, дано на останалите момичета им просветне идея  Praynig че 3 колички са си супер  Peace

# 492
  • Пловдив
Аз не съм влизала отдавна във форума, за което се извинявам. Да докладвам само, че на Беломорски има още няколко кашона с бебешки неща, има и доста завивки, пелени, хавлийки. Обувки не съм сигурна дали има. Все не ми остава време да сляза и да прегледам какво точно е останало, че все тичам напред назад и само прелитам от там колкото да стоваря Виктор при нашите.
Освен това в София имаме заделени доста голямо количество бебешки неща от едно голямо дарение от Германия, което стигна до нас благодарение на една моя приятелка. Аз до края на месеца не мога да се ангажирам с абсолютно нищо, но за юли ще се опитам да организирам транспорт от София до Пловдив и тогава може да примъкнем и количките ако не е късно. Роси, ако ти имаш някаква друга идея за транспорт до Пловдив, сподели моля. Аз за сега нямам, но ще гледам да измисля нещо.

# 493
  • Пловдив
Аз утре ще съм в София,  lavender ще ти пиша на лични Peace

# 494
  • Пловдив
Рождения ден на децата от Асеновград ще се проведе на 16.06.2010г. от 17ч. в столовата на дома. Дисководещия е осигурен. Остават още някои неща за томболата, почерпка за децата - сок, газирани напитки, сладки, соленки и др. и торта. Ето и рождениците и техните желания за подаръци:

Рожденици за месец април и май.        
         Юни - няма

1.   Момче  – 19г. – Кристияно Роналдо –Реал Мадрид № 9  

2. Момче  – 13г. – сребърна гривна - mamakiki

3. Момиче -  14г. – сребърно синджирче / със сърце – висулка / + сребърна гривна - kiro

4. Момиче – 10г. - кукла барби / обувки 32 - mili.m

5. Момче  – 20г.- тениска – adidas, черна № М -antom

6. Момиче  – 11г.- к нижка с картинки /за оцветяване/ и кукла - daskal77

7. Момче – 8г. –пистолет с  батерия -  violenza

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 17:02 от mili.m

Общи условия

Активация на акаунт