Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Как няма да стои наказан,кой знае Аблата какъв генерал е била.
Никакво мърдане докато не си научи урока.
Тц, не съм съгласна! Naughty Я го вижте как спокойно се е разположил, а тя пак е опната като струна от напрежение. Така беше и у тях. Той се смее- спокоен, в настроение, а тя  опната в напрежение както се смее да не вземе да се сопне за нещо!
Бризче знам каква е истината всъщност но като го видях на снимката как чете все едно е наказан и се скъсах от smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
и продължавам да се смея добре че никой не ме гледа че ще ме признаят за хахо.

# 541
  • Варна
Много ми се струват кратки сериите на мен,защото очаквам да видя моментите със серии напред .....
Аз сега пък си изясних Али кога открадна толкова пари и за какво .... На края този момент ми се губеше и ми се стори доста нагласен,зада се оттървем от Али, но сега има логика ....

Абе кога ги открадна го видях, ама защо- не разбрах  newsm78 newsm78 newsm78 А вие казвате, че сте разбрали!  Ами светнете ме и мене, че аз тука се опитвам дилемите дето ги поставя  Аблата да ги разберем. Например цяяяялата българска следа- и Роза и дедко Ники ходят в църква а баш Българина се моли в джамия  Thinking Thinking Thinking

# 542
Последният е помак. Joy hahaha Joy

# 543
  • Варна

Не е честноооо ..... Той на снимки по- гол,отколкото в кадър .... Из вече оспорвам приказката : КАквото седяло, това излязло.....

Тя кака го облича, обува и закопчава преди любовна сцена , а през деня може да си обикаля разкопчан и по долно бельо(дънки) измежду хората  newsm45 tantrum Rage smile3514

Къде го видя гол, бе слънце, Shocked аз чак очили  сложих. Бряяяяяяя, викам си-хората гол го виждат, па на мене ли ми се струва, че е навлечен. А ти си имала пред вид че е без балтон hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 544
Много ми се струват кратки сериите на мен,защото очаквам да видя моментите със серии напред .....
Аз сега пък си изясних Али кога открадна толкова пари и за какво .... На края този момент ми се губеше и ми се стори доста нагласен,зада се оттървем от Али, но сега има логика ....

Абе кога ги открадна го видях, ама защо- не разбрах  newsm78 newsm78 newsm78 А вие казвате, че сте разбрали!  Ами светнете ме и мене, че аз тука се опитвам дилемите дето ги поставя  Аблата да ги разберем. Например цяяяялата българска следа- и Роза и дедко Ники ходят в църква а баш Българина се моли в джамия  Thinking Thinking Thinking
Аз още не мога да преглътна това, че аблата превърна Стъкларя в баш мафиот. Мисля, че каката и нейната кака са го измислили това в последния момент, в изблик на пълно умопомрачение. Та затова сигурно Стъкларя си ходи в джамията.

# 545
Сериозно! И аз така мисля.

# 546
  • Варна
Е може и помак да е ама хич не се връзва- нали кака ни Сергин държи да представя героите си точно такива каквито трябва. Как избра типични български черти за тях-и Роза и Айлин са красиви, търпеливи, всеотдайни, дедко Ники е също много търпелив, последователен, също обича и е обичал само Роза, разнежен дядо става- абе взела е все хубави български черти. Ама баш Българина го каращисала  newsm78

# 547
Аз ви пожелавам лека нощ и приятни сънчета smile3524

# 548
  • Варна
Между другото, Джамджи баба е един от най-мъдрите персонажи във филма. Ласкателно е и той да е българин. Обаче мафиот пък да е- туй хич не се връзва Thinking

# 549
Между другото, Джамджи баба е един от най-мъдрите персонажи във филма. Ласкателно е и той да е българин. Обаче мафиот пък да е- туй хич не се връзва Thinking
Ей точно затова не мога да го приема като баш мафиота. Той беше опора за Есмер и в добри и в лоши моменти. Приятел, наставник и като че ли Кръстоносецът откри в негово лице бащата, който никога не е имал. И изведнъж да се окаже най-големия му враг. Абсолютно неприемливо.  Naughty

# 550
Лека нощ ви пожелавам с един прелестно намръщен Есмер

# 551
Здравейте момичета и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на всички празнуващи! newsm51 smile3525
Да ви почерпя и аз за именния ден на голямата щерка:за разсънване по едно кафе

А сега съществената част:

Да ви е сладко!

# 552
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

Тони, да ти е жива и здрава щерката! Да се радва на много щастие и късмет!

# 553
Честит имен ден на всички,които празнуват дне с и от мен.След като масата вече есложена ето малко музичка за настроение...Дано да ви хареса!

http://www.youtube.com/watch?v=JRg4aIDT34A
http://www.youtube.com/watch?v=oks9yJ3pFEQ
http://www.youtube.com/watch?v=KNZH-emehxA

# 554
Тони, честит имен ден на щерка ти и от Кметка Зизетка!

Тъй като в момента няма възможност да го направи лично, ме помоли да предам пожеланията й за много здраве, късмет, успех и щастливо детство на твоето слънчице!

Общи условия

Активация на акаунт