комплекс Оазис Ризорт и Спа - Лозенец

• 22 750
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Моля някой,ако е посещавал Оазис дел маре/това не е комплекс Оазис/да остави коментар.
Никъде в нета не открих мнение за този хотел
В момента майка ми и голямото ми дете са в Оазис дел маре. Доволни са. Стаята била много просторна с изглед към морето. Засега са доволни и от храната. Басейнът се погрявал. От плажа не разбрах дали са доволни - единият ми вика, че е хубав, другият, че 10м. навътре имало камъни. Чадърите и шезлонгите се плащат - май 15лв. Пътят до хотела не бил лош, на 2-3км от селото е.

# 16
Коя храна? Това е апарт-комплекс, няма ол инклузив. Ресторантът в комплекса е луксозен и първокласен.
Храната в ресторанта(ите), щом е само един, ме интересуваше. Дали е прясна и качествена, защото по морето има доста ресторанти, който предлагат храна със съмнително качество, а там наблизо май няма никъде другаде, където може да се отиде. Никой не мисли, че е и не пита за ол инклузив.

# 17
Да, ресторанта е хубав, храната е прясна и е 'гурме', но е доста скъп.
То това му е целта на този комплекс - чрез цените да се органичи кръга на посетителите.

# 18
Мерси gold,   bouquet

# 19
Бил съм там през 2010 и 2011 година. Представлява десетки ниски постройки застроени на голям парцел - малка част от които с изглед към морето или разположени на първа линия. По голямата част гледа към другите постройки или още по-лошо - към пътя. Озеленяването е добре оформено и поддържано. Иначе липсват дървета и е страшна жега по бетонните пътеки вътре в комплекса. През топ сезона е претъпкано с руснаци, които са си купили апартаменти и е страшна лудница.
В апарт часта не дават нито кърпи, нито сапун, нито закуска, няма почистване (или в най-добрия случай веднъж седмично) - при цени от сорта на 200 лева на вечер през Септември или 400 лева на вечер през Август за апартамент с една спалня. Ресторантът беше трагичен - супер бавно обслужване и супер скапана храна с псевдо гурме претенции. Сега са му направили ремонт за 2012 - дано да има подобрение.
Пясъкът на плажа е много хубав, плажът е широк и красив, водата е горе-долу ок. Пътят до комплекса е като път до селска нива - прашен и неравен - не знам дали има някакво подобрение тази година. Комплексът е далеч от селото за ходене пеш, тоест при всяка разходка извън него трябва да се ползва кола. Като цяло подходящ основно за начинаещи сноби, руснаци - средна класа, които искат да имат имот на морето, но не им достигат пари за Южна Франция, Италия, Испания или Гърция или са от престъпния контингент и предпочитат да плащат само в брой  Laughing Laughing. За българи - трагедия и безсмислено пропиляване на средства.

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 17:50 от locque

# 20
Моля някой,ако е посещавал Оазис дел маре/това не е комплекс Оазис/да остави коментар.
Никъде в нета не открих мнение за този хотел
В момента майка ми и голямото ми дете са в Оазис дел маре. Доволни са. Стаята била много просторна с изглед към морето. Засега са доволни и от храната. Басейнът се погрявал. От плажа не разбрах дали са доволни - единият ми вика, че е хубав, другият, че 10м. навътре имало камъни. Чадърите и шезлонгите се плащат - май 15лв. Пътят до хотела не бил лош, на 2-3км от селото е.

Ако са били съвсем в края на плажа-възможно е да са нацелили камъни; иначе няма Peace
Тъпото е че, водораслите, които изхвърля морето, не ги отстраняват, а ги връщат обратно във водата Crazy
Чадър +2 шезлонга са 15лв за почиващите в хотела, на свободен принцип са 25лв.
Пътя до хотела е трагичен! Тесен, с дупки и липсващ банкет (не говорим изобщо за тротоар) за пешеходците..осветление-никакво. Според табелите-1200м от селото...и на практика толкова.

# 21
 Joy Joy Joyуаооооо, уажасно място, бетон, жега, мръсно, сноби, леле леле, домъчня ми направо, голям ад е там, хахахахаха

# 22
Вчера се върнахме от там, много ми хареса. Чисто, приятно, спокойно място. Само цените в ресторанта са малко високи иначе всичко друго е перфектно. Чадърите на плажа не се плащат, наистина пътя до селото е тъмен и без тротоар, т.е. не е удобно да се ходи пеша, но има влакче и струва 1лв., както и таксита.

# 23
Joy Joy Joyуаооооо, уажасно място, бетон, жега, мръсно, сноби, леле леле, домъчня ми направо, голям ад е там, хахахахаха

Не разбирам - уж си изкарала ужасно, а ти е смешно? Или не си била там?

# 24
Аз всъщност цитирах по горе оплакалите се, пропуснала съм кавичките. И ми стана смешно какви глупости се пишат. И миналата и тази година бяхме там, вчера се върнахме, за мен това е най перфектното и удобно място за семейства с деца.

# 25
Защото и аз днес разглеждах снимки на позната, които са били там, и ми се стори страхотно местенце. Само, че скъпичко за мен.

# 26
Вчера се върнахме от там, много ми хареса. Чисто, приятно, спокойно място. Само цените в ресторанта са малко високи иначе всичко друго е перфектно. Чадърите на плажа не се плащат, наистина пътя до селото е тъмен и без тротоар, т.е. не е удобно да се ходи пеша, но има влакче и струва 1лв., както и таксита.

В коя част е това? Защото в южната се плаща.

# 27
Аз всъщност цитирах по горе оплакалите се, пропуснала съм кавичките. И ми стана смешно какви глупости се пишат. И миналата и тази година бяхме там, вчера се върнахме, за мен това е най перфектното и удобно място за семейства с деца.

И аз имам отлични впечатления от мястото. Наистина е страхотно.  Peace
Предполагам, че постовете с оплаквания са поръчкови.

# 28

И аз имам отлични впечатления от мястото. Наистина е страхотно.  Peace
Предполагам, че постовете с оплаквания са поръчкови.

Joy От кой?

Комплекса е чудесен, инфраструктурата край него-под всякаква критика. Цените не коментирам-зависи от възприятията...

# 29

В коя част е това? Защото в южната се плаща.
Пред хотел "Оазис Ризорт" чадърите не се плащат от гоститите на хотела. Може би гостите на "Оазис дел маре" трябва да заплащат.

Общи условия

Активация на акаунт