Една жена на 40-вход свободен..

• 25 238
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
bobi40, и на мен ми е малко странно, че на 40 ще бутам детска количка, а успоредно до мен ще върви 17 годишната ми вече дъщеря и нищо чудно за страничните наблюдатели аз да съм бабата, а дъщеря ми майката, но изобщо не ми пука кой какво ще си помисли и ми е едно такова трепетно, че нямам търпение да гушна малкото човече.  ylinfant  А пък след година, ако е рекъл Господ, може и едно синче да си родя. Само да сме здрави!
На всички момичета успешна и ползотворна седмица с много усмивки и хубави емоции! smile3525

# 61
Добро утро,момичета!     food010

Дидка,да ти е жива и здрава щерката!Много любов и късмет да има в живота й! Благодаря за почерпката!    Heart Eyes   

bobi40, verano azul , лека бременност и по едно сладко бебе на края!    Hug

Големият ми син тази година ще навърши 21,но понеже съм мноооооого далеч от идеята за внуци /акъла ми още на тийнейджърка...какви внуци,какви баби .../ не ви го давам още.   Mr. Green  След 10-на години най-рано...   дано само не реши той да ме изненадва   smile3511  341uu

# 62
 добро утро и от мен, момичета!
Дидка, да ти е жива и здрава дъщерята. здраве и късмет и желая. дано е разумна и много радости и гордост да ти носи.

bobi40, verano azul, пожелавам ви леката брменностт и безболезненото раждане, които аз съм имала на 35-годишна възраст. и също сладко и здраво бебче. хапвайте повече плодове и се движете повече. мислете позитивно!

хубава седмица ви желая. пък довечера може да отбележим трифон зарезан с чаша червено вино  Wink

# 63
Добро утро и от мен!

На Дидка, честито пълнолетие на щерката, аз като една лъвица, на 18 казах на нашите "аз отивам на море, сама, с приятелки!" и имаше едно голяяяяяяяяямо "не", после сбирка на родителите ... единя ни закара, друг ни "контролираше" всеки ден в 16 ч. - пощата на Равда, трябваше да докладваме, трети ни взе обратно...голям смях, спомени, спомени. На следващата година като студентки, първата ни бригада беше наистина "без контрол". Не зная сега как са децата, но май разликите са огрооомни Wink

Verano azul, ,много радостна бременност и на теб, ще си дебелеем заедно! Аз първите три месеца - +2.5-3 кг, четвъртия върнах повече от 2, че нещо с храните не се справям още, но търся решение. Риба и месо не мога да помириша, виж буклуци дето преди изобщо не съм помирисвала - добре вървят, ама пусто не е хубаво за бебето...витамините не ми понасят и връщам поръчката, та ги спрях. Плодовете ми са мъка също, но им намерих цаката - всичко на сок в машината и хайде в корема Wink В карая на краищата майка ми каза "ами тя ще е злояда като тебе..." та така. Кога ти е термина? Аз по БГ стил - 05 юли, по ФР (че те тука повече бременеят  Joy съм за 14-ти юли.

Сега отивам да вадя медицинското досие, за да дам инфо на съфорумката с подобни на моите здравни проблеми.

Много хубав ден и весел Трифон Зарезан довечера (аз го празнувам два пъти, а вие?)

# 64
  • на майната си
Ммммм, че уютно е станало тук. Цоп, пльос!
И за житната сте заговорили Simple Smile - мисля да я почвам и аз.
Хубава и усмихната седмица.
Неблагородно завиждам на всички с пораснали деца, ама така е като и аз подобно на Ментова съм бляла Simple Smile /е не точно/.

# 65
verano azul, леко бременеене и от мен.

Дидка, радвам се да те видя тук! Hug
Ч.Р.Д. на порасналото ти момиче.
Много здраве й пожелавам. Да срещне любовта на живота си, да се реализира професионално и да е щастлива с постигнатите успехи.

Момичета, днес е много специален ден за мен.
Татко навършва 70 г. Много съм щастлива, че с мама са здрави и щастливи.
До вчера не отдавах толкова голямо значение на самата възраст, а и бяхме заети със сестра ми да му приготвим разни изненади за довечера.

Днес обаче ми е много мъчно, просто защото остаряват... Cry
Сутринта едвам се сдържах да не се разплача докато го поздравявах.
Предвид заглавието на темата предполагам, че на повечето мами тук родителите са възрастни.
Какви чувства ви спохождат в такива моменти?

Не искам да пълня темата с почерпки...но все пак:
http://www.jessicab.com/lindor%20giftbox.jpg

Дидка, ще празнуваме заедно днес!  bouquet

# 66
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Благодаря ви за поздравите, днес беше така изненадана от телефона....и щастлива, стъкми се и хукна на училище http://didimam.snimka.bg/family/2010-godina.463016.17196042.big
Фран Джонсън да са ти живи и здрави родителите и най-вече порасналият   bouquet татко ! Хубав  Party празник !

# 67
  • София
Момичета, аз съм на 40+ ! 
 newsm74
Може ли при вас,..

За протокола - не броя годините от времето когато станах на 30!
Възрастта не е в годините ни - тя е в нас самите!  Flowers Sunflower
В нашата усмивка, в нашата увереност, самочувствие, в това, което е 'вътре' в нас!
Това е една красива възраст!  newsm44
Какво значение имат някакви си цифри там,..? И кой ги гледа? 
hahaha

Много празнуващи днес в тази тема!

Поздрави за щерката на  Дидка!
Да ти е жива и здрава! И да сбъдне мечтите си!
18! Да, тази цифра има значение!
  Peace

Франческа, да е жив и здрав татко!
И още дълги години да те радват с мама!

От мен - една авторска снимка:

# 68
Фран Джонсън , да е жив и здрав баща ти! поздрави го от цялата компания тук и пийнете довечера по едно от наше име!

не бива да ти е мъчно, че остаряват. радвайте се и празнувайте още мнооого дълго време заедно Heart Eyes

Lady-B, чувствай се удобно и уютно сред нас. чудесно е, че се множим Simple Smile

# 69
  • Варна
Фран, и аз се стряскам като сметна възрастта им - мама на 62, татко на 66, но са толкова дейни, толкова весели, толкова им е пълен животът, че само им се радвам! Да са ни живи и здрави, още дълги години! Е, няма да е зле да се поспрат малко - внуци имат, все пак! Леееко се натъжавам само като им гледам снимките - млади, млади и красиви. Сега са повече красиви, по-малко млади  Mr. Green!
Наздраве за татко ти!

# 70
sofia68,Фран Джонсън,Ментова -благодаря ви за милите пожелания за лека бременност! newsm51 Засега е добре, без особени трудности и проблеми. До края ще съм в болнични и ще си работя от вкъщи - така мога да си полягвам от време на време като ми дотежи корема. Simple Smile
Боби, питаш ме за термина - теоретично е на 01.05., но тъй като пообърках едни дати, реално трябва да е някъде към средата на април. Абе не остана време. Rolling Eyes
Дидка, не тъгувай, че родителите ти остаряват. Нали са здрави и са заедно, а и вие сте около тях. Старостта никого няма да подмине, а и всяка възраст си има своите предимства и недостатъци. Казвай им по-често колко ги обичаш и се  старай да прекарваш повече време с тях. А малката ти госпожица, която днес навършва пълнолетие, да ти създава само положителни емоции и да ти дава поводи за гордост! newsm03 newsm59

# 71
  • тъгата в мен
Първо,честито на порасналото момиче на Дидка.Аз като по-скромна,ще грабна шампанското от почерпката,а вие си хапнете торта и бонбонки Joy
Фран,радвай се на родителите си...(моят татко пък недоживя тази възраст...)Още дълго време да се подкрепят,обичат и разбират!
Днес,покрай ВТОРИЯ хляб Wink от сутринта се наливам само с вода,за да ми е спокойно ,че към късния следобяд като хапна малко,утре няма да се събудя  така,както се събудих днес.Имах чувството,че съм Вълкът ,налапал седемте козлета . Joy

# 72
ФРАН, не тъгувай, че родителите ти остаряват. Нали са здрави и са заедно, а и вие сте около тях. Старостта никого няма да подмине, а и всяка възраст си има своите предимства и недостатъци. Казвай им по-често колко ги обичаш и се  старай да прекарваш повече време с тях.
Извинявам се за грешката!!! Embarassed

# 73
Много пишете ехоо,
няма насмогване,да ви прочета.
На бременеещите,нека да е леко,на празнуващите здраве и късмет.
Житената диета и аз почвам в сряда,добре ми звучи на четене,въпреки,че аз с хранането нямам проблем,ма кока-колата не мога да я спра и към нея съм пристрастена,като към гадните фаски.
И по едно малко вечер си надигам,със салатката.
До колкото темата с родителите,при мен тя е с проблем,татко е болен с най-тежката диагноза и в момента е голямма борба,но се научихме да се радваме на всеки изминал ден.Няма как да се отървем от това.Пораснаха децата,ние сме в средата а родителите ни стареят.Така е в живота.
Да сме здрави и децата,и ние и родителите ни.

# 74
  • В светлината на слънцето
Дидка, честит рожден ден на порасналата ти щерка и много, много да те радва!  Hug
Фран, честит ти рожденик! Още дълги години да празнува рождените си дни!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт