Първо честит рожден ден на мамамими-ното момченце! Много здраво и щастливо, и чудно детство пожелавам!

Лелееееееее, какви сте мадами! Скрихте ми шапката, ей!

Хора, динамиката за мен е живот. Трябва нещо интересно и хубаво да ми се случва непрекъснато, иначе изпадам в летаргия. Днес ми се обадиха 100 човека да ми честитят (едва ли не лично

arween44, не от неделя, а от вторник чак!

Младежът отиде на генерална репетиция. С фрак и с чепици, хихи

Добре дошли на новодошлите!

Разказвате за семейства. Аз имам най-добрият мъж на света! 10 години е по-голям от мен, чистокръвен овен - див и амбициозен! Но у дома е с меки рогца.

Синовете ми са рибки и тримата. През три години без 2 дни са родени. Големият на 14.03, близнаците на 12.03 Толкова са различни по характер, че няма на къде повече. Големият е добър като баща си и своенравен като майка си. Първия близнак е всичко като баща си, а втория е всичко като мен! До преди няколко години с третото поред дете бяхме в тих конфликт поради еднаквост на характерите, но сега всичко е наред. Обожавам семейството си - съпруга си и децата си, и те са всичко, което имам на този свят! Бог да ми ги пази!

Щастлива жена съм, въпреки трудното ми детство и младежки години. Е, изповядах ви се.