Една жена на 40-вход свободен..

• 25 264
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Започвам:
Първо честит рожден ден на мамамими-ното момченце! Много здраво и щастливо, и чудно детство пожелавам! nbirthday  bigdance2

Лелееееееее, какви сте мадами! Скрихте ми шапката, ей!    bouquet  bouquet  bouquet Само Клер не виждам. newsm78

Хора, динамиката за мен е живот. Трябва нещо интересно и хубаво да ми се случва непрекъснато, иначе изпадам в летаргия. Днес ми се обадиха 100 човека да ми честитят (едва ли не лично newsm78 Thinking ) новия директор и да подчертаят каква връзкарка съм едва ли не! SickСмешни хора! Що завиждат? Аз самата не съм наясно дали още имам приятелче в лицето на човека с новата титла? И сега 20 минути не мога да си допиша поста, щото на телефонистка се превърнах! ooooh! Joy
arween44, не от неделя, а от вторник чак!  Laughing Че тогава съм на работа и ще видя Гусин Директора за първи път в това му амплоа. Няма после на масажи за палци да ви водя. hahaha

Младежът отиде на генерална репетиция. С фрак и с чепици, хихи Laughing на мама убавеца! Heart Eyes Утре е денят! Т.е. вечерта. Чия сестричка щеше да ходи и ще прави снимки? Да ми снима детето. Laughing Hug

Добре дошли на новодошлите!   bouquet Hug

Разказвате за семейства. Аз имам най-добрият мъж на света! 10 години е по-голям от мен, чистокръвен овен - див и амбициозен! Но у дома е с меки рогца.  Crazy Толкова е добър и така ме глези, че направо се чудя с моя чепат характер как заслужих такъв мъж. А аз съм лоша, дива и непокорна. Въобще не ми пука какво е редно, а каквото на мен ми харесва. Крайна съм, своенравна съм и съм трудна за понасяне. Да такава съм! bowuu Laughing
Синовете ми са рибки и тримата. През три години без 2 дни са родени. Големият на 14.03, близнаците на 12.03 Толкова са различни по характер, че няма на къде повече. Големият е добър като баща си и своенравен като майка си. Първия близнак е всичко като баща си, а втория е всичко като мен! До преди няколко години с третото поред дете бяхме в тих конфликт поради еднаквост на характерите, но сега всичко е наред. Обожавам семейството си - съпруга си и децата си, и те са всичко, което имам на този свят! Бог да ми ги пази! Heart Eyes
Щастлива жена съм, въпреки трудното ми детство и младежки години. Е, изповядах ви се. Blush Hug

# 601
  • София
Alabalaxx, МАМА ПУХИ добре сте дошли!

Бижу, поздравления! То не беше стискане, то не беше чудо!
И внимавай с целувките (на публични места) с новия шеф Wink
Къде ще се проведе Виенския бал? От колко часа? Бих отишла и аз!

Клер, радвам се за твоите резултати!

Фран, и за твоите стискам палци! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

arween44 , закъсняла съм за това мероприятие,..  Жалко! Супер покана!

Мамамими, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на детето!
Да е здрав, щастлив и много да те радва!

baloni happy bd
Ние много сме отсъствали от детската (заради сливиците), даже точно на 7-я Рожден ден му ги вадиха, та си бяхме у дома,..
Но дойдоха деца на наши приятели, на съседите,  и пак стана весело!
Идеите на lulumba и на мен ми харесаха Wink

Хайде аз после ще разказвам за мъжете, че темата отведнъж ще набъбне! Mr. Green hahaha

За планината - фен съм повече на морето!    grinning039

За концертите - как ми се гледа пак Ричард Клайдерман,..
И Lord of the dance  не са за изпускане! И тях съм гледала, та не знам,..

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 19:18 от Lady-B

# 602
Бижу, поздравления! То не беше стискане, то не беше чудо!
И внимавай с целувките (на публични места) с новия шеф Wink
Къде ще се проведе Виенския бал? От колко часа? Бих отишла и аз!
Мерсииииииии! HugОбещавам! Crazy Flutter
Ще се проведе утре в хотел Кемпински-Зографски. 200 лв е куверта!

# 603

Момичета, подарявам ви всичката любов на света-да ви залее като цунами, да ви разтърси като Везувий!
До понеделник!

# 604
  • София

Ще се проведе утре в хотел Кемпински-Зографски. 200 лв е куверта!

Е, Виенски бал е все пак!  Peace

Благодаря ти!  Hug

По-скоро сега се  запитах дали има рокля в съзвучие с дрес-кода на такова събитие  Wink    hahaha

G.D.  Hug приятна почивка!

# 605
По-скоро сега се  запитах дали има рокля в съзвучие с дрес-кода на такова събитие  Wink    hahaha
Сватбената ти рокля ще ти свърши чудесна работа тъкмо за там! Grinning Peace
G.D., защо ни оставяш чак до понеделник!? Rolling Eyes Hug

# 606
Хоп,да се разпиша,преди да се смъкна в банята и да се направя на красива./няма да се давам на по младите я/
Lady-B,колко жалко,щях да се раздвам да се запознаем.
Да ви се оплача,много ми е трудно излизането напоследък,голям мързел ме е налегнал,а и това нощно скитосване хич не ми е по вкуса,ма се насилих и то, защото преди това срещата е в ресторанта,на сладки приказки с ракийка и салатка.
Всички сме от този форум и всички са просто големи сладурки.
Сега за морето,фенка съм му,но планината е моята най голяма любов,помните ли на времето имаше екскурзионно летуване,едни дълги походи през Родопите,оказа се че и сега ги има и това лято почивката ще е там./планувана е вече/ Peace
Бижу,навила съм телефона,ще сигнализира когато е дошло времето да стисна палците,но един масаж няма да откажа. Heart Eyes
Момичетата от снимките са страхотни мацки,ако има снимки от довечера ще кача и ще се похваля.
Хубава вечер на всички.  bouquet

Lord of the dance ----Билетите са свършили на вторият ден,поплаках си от яд пред НДК и миналият път ги изпуснах,сега пак.

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 18:11 от arween44

# 607
  • София
http://www.facebook.com/album.php?aid=2000968&id=1316287303

Момичета, ето тук имам няколко снимки  Wink

# 608
Уаууу smile3501 smile3501 smile3501
Мацка и то страхотна.

# 609
Lady-BShocked от де ги взе тези крака!?  bouquet

# 610
  • София
Честит рожден на детенцето на мамамими! Да е живо и здраво и с израстването да преодолее и асмата!
Фран и аз живея в "Изток".
Лейди и Фран - страхотни сте и се усеща купонджийски дух. Не се давате. Браво!
Относно довечера - моита банда "мъти" някаква организация за Магнито. Но не знам дали ще ходя. Още не мога да се възстановя от сряда. Пусто, ЕГН-то си казва думата #Crazy
Относно мъжете - до 25г. си поживях. После срещнах голямата си любов. Бяхме женени няколко години. Страхотни. След това 2 год. почивка от сериозни връзко. Последва 4-5 годишна връзка с Оксфордски гений. Наред с умността, вървеше и лудостта Simple Smile. Но пък беше и щуро. И сега от 2години затишие. Има разни пърхащи сателити, но ....
А за почивката -нито планина, нито море. Жегата ме тормози, а и ме мързи да трамбовам по върховете. Е, случва ми се 1-2 в годината и 2-те неща, но не е моята почивка. Аз обичам да ходя по изложби, музеи - у нас и в чужбина.

# 611
Ох, говорите за море... Crazy Къде е сврачето да ви разкаже. Laughing
Сигурно съм родена на морето, или зачената там, или баща ми е моряк, или де да знам... Аз се превръщам в друг човек когато помириша море и ми поникват крила! Преди три години останах на морето 34 дни. Тръгнахме си на 4-ти септември, а отидохме на 1-ви август. Товма беше най-прекрасното лято от много години насам! Heart Eyes Божествено!
Не миналото, а по-миналото лято ходих три пъти до морето. Като започнахме от началото на юни, та до края на август. Прераждам се там. Дойде ли месец май и аз пощурявам! Crazy Боли ме душата от желание по морето.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Моята вечна безумна любов!

# 612
Ето ме и мен. Най-после петък вечер! Честито!
Бижу, това за морето все едно аз съм го писала, нямам насита! Откак пък ходихме по-миналата година на Тасос, сърцето ми остана там! Някъде по тия места сигурно съм живяла в някое прераждане! Миналата година не успяхме, но дано тази година да стигнем пак до там, чувствам се някак завършена и цяла, нямам нерви, всичко е един покой и безвремие!
Казах по-рано, че съм Рак, на 2 юли съм и нищо рачешко не ми е чуждо! Не съм по купоните, по-скоро обичам тишината, но рядко я имам. И сега, когато моите мъже са навън, седя с вас и не хващам нещо да им сготвя, ама голяма краста, в хубавия смисъл, е тая тема!
Няма как, почвам спагетите, това ще е вечерята!

# 613
  • България
 Момичета, при мен цял ден беше лудница! Напълно нормално за петък следобед Wink. Не мога да ви изчета Simple Smile.
 Бижy, никак не съм изненадана, че палцестискането даде ефект. Ако знаеш през лятото в нашата седмокласна /сега осмокласна/ тема колко палци сме стискали, за едно момиченце с дислексия, за да влезе в желаното училище! Последния ден дори майка й каза, че са й се обадили, че приемат друго дете, но чудото стана - някой се отказа и детето влезе. Фран и Lady-B са от същата агитка. Винаги съм вярвала, че позитивната енергия помага Simple Smile!
 Мамамими, да ти е жив и здрав рожденика и да има късмет във всичко. И аз мисля, че детската астма се израства - моя милост е пример за това, но само майка ми си знае какво й е коствало   bouquet за теб и  Gift за младежа.
 Относно Виенския бал - дъщеря ми участва три години по ред, но за съжаление тази година се разболя в периода на репетициите и го пропуска. Вълненията са невероятни, особено първия път сън не я ловеше Wink. Тя танцува в балет "ВАЯ", които участват в програмата на бала.
 Обичам и морето и планината. Тъй като съм запален скиор, планината е зимният ми приоритет, а морето летния. Само не ме търсете на припек - във водата или под дебела сянка.
 Музиката - слушам всичко без най-ужасната чалга, но МОЯТА музика е РОКът на 70те и 80те. Дъщеря ми тепърва "открива" някои групи и с изненада установява, че "старите" й родители, не само са чували за тях, а ги слушат и знаят много по въпроса. Относно концерта на AC/DC - купих две двойки билети. Едната е за мен и съпругът ми, а другата за девойката и нейна приятелка, които ще ходят заедно със съученици. Расте достойна смяна Simple Smile!
 Моята история напомня много тази на G.D., но в по-кратък вид. Двамата със съпруга ми бяхме в една група като студенти, но аз се дразнех много от него и бяхме в почти постоянен конфликт. "Преоткрихме" се в края на четвърти курс и почти веднага заживяхме заедно, това продължава вече 18 години Simple Smile. Определено Той е най-близкият ми човек и знам, че винаги мога да разчитам на него.

# 614
  • България
Откак пък ходихме по-миналата година на Тасос, сърцето ми остана там!
  Моето сърце остана в Далмация.... Невероятно романтично място... Тази година отново съм там....

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 10:04 от SofiaV

Общи условия

Активация на акаунт