Една жена на 40-вход свободен..

• 25 289
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Фран, сигурна съм, че всичко ще е наред. На аватара съм аз. Grinning

мамамими, честито и от мен! Да ти е жив и скоро напълно здрав! Имай предвид, че детската астма се израства. Не го мисли толкова. Впрочем и моята малка е непрекъснато на лекарства за астма - сингулар и флексотид, въпреки че няма доказана такава. Все си прокашля и лесно боледува. Но какво да се прави. Има и по-лоши неща в живота.

# 586
мамамими, ако бяхте наблизо, направо щяхме да дойдем неканени с моя 6-годишен син. поздрави го специално от нас  Heart Eyes

аз предпочитам морето. жегата не ми пречи. не обичам планината. преди 2 години прекарах близо месец в тирол на 1500 м н.в. за мен това си беше заточение Sad + че там преживях и температурни амплитуди от близо 25 градуса - единия ден беше + 20 градуса, а на другия беше -2 и валя сняг - и това, когато ние тук сме свикнали да е лято - в края на май.

# 587
  • София
Забравих да пиша - обичам и морето, и планината. Не обичам да се пека на плажа, но обичам да съм във водата. Обичам планинските разходки, но малко ме е страх от змии. Но обичам ниската планина, където има треви и дървета, не обичам високите канари, голите алпийски върхове. Но и на море, и на планина, най обичам купона! Mr. Green

# 588
Безкраааайно сте мили момичета Hug
Аз обичам планината особено нашите Родопи. морето не ми е тръпка може и от годините да е но заради брат ми ходим всяко лято. Иначе няма как да се видим.Три дена и три нощи не ни стигат да се наговорим.Сигурно защото сме далече един отдруг.

# 589
Клер - хич да не те е страх - по-лошо хапещи змии от породата Чове - НЕМА Peace

# 590
Клер, откъде те познавам???
Или ми приличаш на някоя актриса за която от дни не мога се сетя за името й.

# 591
  • София
Фран, не знам. Ако видя твоя снимка, може и да се сетя, дали се познаваме.

# 592
Хайде Фран, давай снимка!!!

# 593
  • В светлината на слънцето
Клер, и аз не си падам особено по голите върхове. Като казах планина имах предвид тази край Копривщица, Боровец, Родопите, Банско - ей, такива хубави и много зелени места. Grinning

# 594
Хайде Фран, давай снимка!!!
Ами аз вече пратих снимка на Клер и се оказа, че не се познаваме.Вероятно я бъркам с някоя красива актриса.

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 14:40 от Фран Джонсън

# 595
Фран, СТРАХОТНИ СТЕ!!! Да са ти живи и здрави, и ти също.

# 596
     Здравейте момичета, надявам се че приемате нови попълнения в клуба. От август миналата година и аз съм вече на 40 години.   Имаме дъщеря на 10 години , а съпруга ми е наборче. Аз съм зодия дева, той стрелец а дъщерята рак. С толкова различни зодии сме, че понякога у дома е пълна лудница. Отвратителна пушачка съм пуша мразя се , пуша мразя цигарите и пак продължавам да пуша . Открих и темата за момичетата, които се борят с този порок и чета усилено май ще се записвам и там.

# 597
  • В светлината на слънцето
Фран, чудесни сте!  Hug Между другото ти нали живееш в "Изток" или бъркам?

# 598
ето ни и нас с любимия:

media.snimka.bg/5444/017143013.jpg

# 599
Здравей на новото мамче Пухи, добре дошла и кураж в отказването на цигарите!!!

Общи условия

Активация на акаунт