Една жена на 40-вход свободен..

• 25 302
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Честито на малкия сладур и от мен!!! newsm59  Gift  party023  ura  bigdance2

# 571
Честито,да е здрав и много щастлив,малкият принц!

# 572
честит рожден ден и от мен на малкия сладур на мамамими. много весело парти му пожелавам   bigdance2 Tada newsm67 nbirthday

# 573
Благодаря  много момичета за пожеланията. Толкова ми стана мъчно - преди малко дребчо ми каза че не иска рожден ден защото децата ще му се смеят че все е болен и майките им няма да ги доведат на празник - да не купувам торта Tired- той е с астма и вече две седмици сме си вкъщи. Горкичкия  какво ли му се върти в малката главичка ooooh!

# 574
Ето още един повод да му спретнете нещо любимо-изненада, парти, дълго жадуван подарък, МакДоналдс - и ето че светнали щастливо детските очички. Че кой мъник не е бил болен на свой празник - с дружни усилия ще има искрен смях   costumed034

# 575
  • България
Да попитам някой друг ще ходи ли на концерта на 14-ти?
И аз ще ходя! newsm44

# 576
И аз,и аз,миналата година ходих в Белград,та тук ли ще ги пропусна.

# 577
Спокойно миличка,прегръщам те. Hug
Ние с малкия знаеш ли колко рожденни дни сме посрещали с абокати и на системи в болницата.
Аз съм на 19,той на 20 април,но всичко минава и се забравя Peace

За дечко:

# 578
  • София
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 9 нови отговора
Въобще нямам шанс да се включа с писане , то вече и с четенето не смогвам Sad
Кротнете се малко , де.
мамамими да ти е жив и здрав рожденника и много да те радва!
Бижу голяма динамика около теб тия дни , но по-важно е ,че са хубави събитията.
 bobi40 радвай се на хубавите резултати и събирай сили за след раждането!
Фран вчера изчетох през какво си минала и исках да ти напиша нещо,но така и не успях.За това сега ще го направя - много ми стана мъчно през какво си преминала,дано сега резултатите ,които чакаш да са хубави и всичките ти притеснения сега - да са били напразни! Hug
Сега едно бързо включване по пропуснатите теми
Аз съм между две зодии водолей и риби - 19.02, щерката е риба , а мъж ми е овен и то на 1-ви април  #Crazy
Ама питайте него ,кой е винаги с рогата напред Mr. Green
За сега от мен хубав и спокоен ден! Ако успея после пак ще се включа.

# 579
# 580
Я вижте какво открих. Аз много обичам планината. Как е при вас-море или планина? Миналата година бродихме в Пирин, преди това-в Рила. Хлапетата ми качиха Мусала за по-малко от 3 часа, а като слязохме плуваха до тъмно. И аз съм така-планината ми действа много добре. На море се изнервям нещо-дали от жегата, или... преди не бях така, ама с възрастта...

# 581
  • софия
Това е най-динамичната тема. Като не вляза два дни и не мога да Ви изчета. Относно мъжете- имах изпепеляваща любов от ученическите години до към 25г. Май тогава взе да ми идва акъла.....Вторият ми брак е сполучлив , става за приятел, добър любовник, прекрасен баща. Друго не ми е нужно....

# 582
Момичета, някой спомена за "матаматическа" тема из форума.........аз тъй като съм малко зле с ориентацията (бях намерила "френски език", ама я загубих и вече тц), може ли един линк/на лични, да не цапаме сладката тема Wink

Аз съм и море, и планина , но на морето не можеш ме върза да лежа, трябва да щъкам аз, както баба казва "имам въгарец в дупата" Wink

# 583
Благодаря! Hug
Явно няма да отслабна и по този начин, защото мразя да ходя на планина-във всякакъв смисъл.
Обичам морееее.
Ходим на почивка единствено във Велинград, но пък не мърдаме от хотела.Не знам дали това се брои за планина?

мамамими, Ч.Р.Д. на малкия рожденик! newsm59
Да е много здрав и да има щастливо детство.

Клер
, резултатите ще са ми готови след една седмица. Лекарката ще ми се обади.
След един месец съм на контролен преглед, а след това на всеки три месеца в продължение на една година трябва да се явявам на  профилактични прегледи. Какво да се прави? По-добро няма да става.
Не мога да се сетя коя е дамата на аватара ти?

За концертите...също не обичам голямата шумотевица и блъсканица, но предполагам, че преживяването е неповторимо. На всички, които ще ходят- приятно и  незабравимо изкарване.
Преди години бях купила билети за Дженифър Лопес по настояване на каката. След като ги купих веднага започнах да съжалявам, защото се чудех как ще издържим с баща им на туй чудо.
За моя радост /и нейно огромно съжаление/ концерта така и не се състоя и ни върнаха паричките.

bobi40 ,
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454049.0
За всичко свързано с математика можеш да ме питаш и на ЛС. Hug

П.П. Сега се върнах назад и видях, че не съм чела част от постовете. Довечера ще пиша пак.

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 15:26 от Фран Джонсън

# 584
  • В светлината на слънцето
Благодаря  много момичета за пожеланията. Толкова ми стана мъчно - преди малко дребчо ми каза че не иска рожден ден защото децата ще му се смеят че все е болен и майките им няма да ги доведат на празник - да не купувам торта Tired- той е с астма и вече две седмици сме си вкъщи. Горкичкия  какво ли му се върти в малката главичка ooooh!

Миличкия... Sad Наистина какви ли мисли му се въртят в главата. Sad Но пък не пречи да му направите едно по-специално и незабравимо парти - както вече ти е писала G.D. Заведете го на място, където все още не е бил - например на 3D кино. И после на сладкарница - но не детска, а някаква по-тузарска, за да се почувства наистина много важен. Само давам идея, разбира се. За 3D-то, ако все още не е ходил, не се плаши - ако вземеш билети за по-задни редове, детето ще си го гледа съвсем спокойно, без да му се завива свят. Дъщеря ми през лятото ходи за първи път и нямаше проблем (тогава беше на 5 и половина). При това ходи не на детски филм, а на научнопопулярен.

На планина
много обичаме да ходим. Засега само аз и мъжа ми, но по-натам и с децата ще е. Което не значи, че не харесвам и морето. Wink

Общи условия

Активация на акаунт