Една жена на 40-вход свободен..

• 25 305
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Ще ти стискаме пак палци всичко да мине гладко.

# 556
Ще ти стискаме пак палци всичко да мине гладко.
Наистина - направете го! Laughing Hug Видяхте ли какъв беше ефекта?!   bouquet

# 557
Бижу,може ли от неделя вечер бе жена,схванах се вече.. Joy
Но съм сигурна,че няма да има проблеми,дишай спокойно. Hug

# 558
  • да има едно лесно - на мотора
grigori и аз съм на  22.06  Grinning

Бижу , пак палци и добри мисли  Peace Всичко ще се подреди по най-добрия начин .

G.D.  Laughing Peace

# 559

Днес е петък,на някоя от мацките в София да и се излиза тази вечер?
Ако има желаеши да свиркат,някъде на хапване към 20,00ч. и после едно купонче в Соло?

това доста ме заинтригува... но можеби по нататък , че не съм организирала кой ще гледа децата  Thinking

не съм се отчела за протокола със зодии и т.н.

аз - водолей
мъж - стрелец
дъщери - скорпиони с разлика от 8 години, не ме питайте къв е купон у нас , едната начинаеща тийн, а другата подрасваща принцеса  hahaha  Joy

братя - двама и двамата по-големи от мене.. с една дума изтърсачето на семейството..ама си ме действаха отвсякъде, та приказката за глезеното мъниче в наше семейство не важеше....

музика - всичко, без върлата чалга и хард рок ... май и джаз не долюбвам  newsm78

# 560
Бижу, стискаме + един въпрос: поне щом до момента сте "минавали" за приятели, можете ли това да го запазите "извън" вратите на фирмата - така ще си имате винаги приказка извън работата, а и ще можеш да му помагаш да не литне из облаците много бързо...ще му слагаш камъни в джобовете да си седи здраво стъпил на замята. А ако е за доброто на фирмата - нека променя нещата, но да си защити позицията, за да си намери "поддръжници" във ваше лице, а не на врагове.....

Ама и аз го написах малко като партийно поръчение, сори, дано си ме разбрала Wink

На всички дето искат тумбаци пращам бременен прах да ви поръся Wink

# 561
  • В светлината на слънцето
Бижу, радвам се за хубавата новина. А че хубавият ти син ще прикове погледите на бала съм повече от сигурна.  Hug
Арбанашка кокона, усмихна ми деня с тази храна за папагала.  hahaha
Днес е петък и ми е едно такова размазаноооо...  Blush По темите
мъж - юни ще празнуваме 16 години от сватбата, но всъщност живеем заедно от 19 години. Много сме различни: аз съм екстровертен тип, а той - вглъбен в себе си. Но мислим еднакво, имам еднакви усещания и се получава хубава комбинация. Той е с половин година по-малък от мен, но пък с поне 3 глави по-висок. Joy
музика - слушам всичко без чалга. Към чалгата изпитвам органическа неприязън. Обожавам джаз, класика (включително и откачените съвременни композитори), рок, истински фолклор от различни кътчета на света, поп... AC/DC - естествено, че ще съм там. Mr. Green Даже мислех и щерката да водя, но май ще й се размине.  Thinking Аз обаче съм си луда глава - в деветия месец бях тръгнала на концерт на Мерилин Менсън, така че от мен всичко може да се очаква. Пак навреме ме спряха едни контракцийки. Mr. Green

# 562
  • София
Леле, колко сте изписали! Зави ми се свят!

Фран, какво става с теб? Кога чакаме резултатите?

Бижу, при теб няма почивка! Нещата се развиват с шеметна скорост! Вярвам, че всичко ще е за добро. Hug

И аз съм тръгнала по зъболекари профилактично. Нямам кой знае какво за правене, но гледам да си поддържам зъбите. Вчера си взех и резултатите от цитонамазката - толкова са идеални, че се усъмних да не са ги писали наизуст в лабораторията. newsm78

За мъжете си говорите. Сегашният ми е трети поред. Винаги в браковете си съм имала усещането за временност. В мен винаги е имало копнеж за нещо ново, предстоящо, дори когато съм обичала някого. Имам един и същ повтарящ се сън - опитвам се да си спомня името на мъжа до мен, знам, че имам любим, но не мога да се сетя кой е, как се казва. Общо съм имала 7-8 все трайни връзки ( вкл. 3-мата съпрузи). Странни ми са случаите, в които двама се запознават от деца и са все заедно до края на живота си. Много съм обичала и съм била обичана, но рано или късно ме е завявал вятър и съм тръгвала към някой нов. Мъжете са ми ясни, нюхам ги интуитивно, знам, кой ще ме обича и кой ще ме нарани. Дано да мога да предам опита на дъщерите си, дано ми вярват, защото мога да съм им много полезна.
Що се отнася до сегашния ми мъж - за пръв път се чувствам, че съм си на мястото, че съм " у дома". Престанах да сънувам съня. Знам, че ще остареем заедно. Поне се надявам да е така. Дано интуицията и този път не ме е излъгала.

За АСДС - много ми се ходи, но още не съм купила билет. Надявам се да намеря. Фенка съм на старата рок музика - от средата на 60-те до края на 80-те. Покрай мъжа ми слушам и по-нова. Но най-присърце са ми Пърпъл и производни, както и арт и прогресив групите от 70-те. Луда съм по Мерилиън и Фиш. Обичам много и класическа музика.

# 563
Оле , каква хубава темичка ималооо. Малко под 40 съм ,ама ще ви чета.

# 564
Надявах се някоя от вас да реагира на поканата ми smile3518

# 565
С удоволствие бих се присъединила към купонясването довечера, но ще го оставя за следващ път. Много ми е сложна организацията с приспиването на две малки деца. ooooh!

# 566
Еееее много свежичка и уютна темичка, и каква добра компания сте заформили.Аз в началото бях писала после ви изгубих.Аз съм Близнак-4 юни, мъжо е Кози рок-3 януари пък децата ох децата- малкия днес става на 5 години, пък щерката на 28 февруари - на 16 ooooh!. Този месец ми е най-купонджийски в годината  HugМалкия беше за 8 март ама избърза доста - любопитко.И по-добре че иначе всички останали са риби и се чувствахме с мъжо като в аквариум.Имам брат с 5 години по-голям, но живее в Обзор и се чуваме по телефона почти всеки ден -виждаме се на велик ден и лятото. Ох, представих ви се -сега отивам в кухнята, по-късно пак ще ви навестя. Не пиша често но ви следя  bouquet

# 567
мамамими , Четит рожден ден на момчето ти !!!, много здраве и весело детство му желая !!!

# 568
Надявах се някоя от вас да реагира на поканата ми smile3518

Аз го гледах ноември и мноооого плаках, много.

Мислейки си за филма, сега видях, че е за купона довечера....ама много съм глупи!

ЧРД на младежа, да носи много радости у дома и да слуша с двете уши, естествено!

# 569
мамамими, честит рожден ден на момченцето ти!

Общи условия

Активация на акаунт