Една жена на 40-вход свободен..

• 25 314
  • 757
  •   1
Отговори
# 540

Добро утро! Някой да иска кафе?
А закуска?

Хубав ден ви пожелавам и да не забравяме, че днес е петък-ден на майстора!

# 541
Добро утро! Честит петък! Зарежете калоричните закуски на ЛъЧиста (  Hug ) Joy И празнувайте с мен! Вашето палцестискане и надеждата ми, че не може да не стане, защото така трябваше, даде положителен резултат. newsm44 След като вчера чаках напразно цял ден, телефонът ми тази сутрин звънна в 8,15 Joy
Благодаря ви за подкрепата! А сега на почерпката!

Трябва да почерпя и за това, че големият ми син утре открива танците като дебютант на Виенския бал, който вече се провежда всяка година и в София!

# 542
Добра новина Бижу,веднага се почерпих с един бонбон.

# 543
Добро утро и честит ви петък и от мен мацки Hug
Бижу  Heart Eyes

# 544
Бижy , честито, значи! Специално ще си наруша диетата и ще ударя едно шампанско. То виртуалното не замайва главата и не трупа калории.

Маргало , ама какво рано-рано си я хванала тази ютия. Грабай от табличката една чаша и да си кажем наздраве!

Наздраве, момичета! Drunk

И за настроение, щипка AC/DC. Да попитам някой друг ще ходи ли на концерта на 14-ти?

# 545
Добро утро!    Heart Eyes

Бижy , е,айде да е на късмет! Честито!Така е ,човек като има вяра и толкова много подкрепа...    Hug
Задължително обирам бонбонките...    Mr. Green

И Боби40 ще спи спокойно!   Че не й остава още дълго да се радва на тишина и спокойствие...    Grinning

Lady B!, честит празник на момчето ти!   happy bd

А по важните     Twisted Evil  теми...Имам сестра,6 години по-малка.Като деца нямах ме много допирни точки.Но аз се омъжих в Пловдив...тя ме последва ...и така.Сега и двете сме си тук.И добре,че стана така,че не знам как щях да се справя преди 3 години...Майка ми почина от рак и ....1,5 по болниците,после...  
Айде ,да не натъжавам темата....

А съпругът ми е най-прекрасния човек,след мама! Дори и в най -смелите си детски мечти ,за принца на бял кон,не съм си представяла ,че такива хора съществуват.   Grinning  

# 546
добро утро!
тук цари сутрешно добро настроение, което ме радва.
Бижу, честито! радвам се, че нашите пожелания и стискане на палци са довели до успех. макар да не разбрах точно за какво става въпрос. но във всеки случай се възползвам с поне 1 бонбон и няколко чаши шампанско Embarassed рано рано се почваме с алкохол, но пък нали е виртуално
ЛъЧиста, ти така ли пиеш кафе? Rolling Eyes да взема и аз да се пробвам, а? hahaha от сандвича ти отново няма да се възползвам. надявам се да не се обидиш  bouquet
на концерта на AC/DC няма да ходя. не си падам по тази музика. ето повид и да споделим петъчно кой каква музика харесва.
аз съм почитател на хаус мюзик. вякакъв род DJ, които с електронна си музика ми качват адреналина и ме карат да забравя егн-то си изобщо.
обичам естествено диско музиката на 80-те години.
освен това обичам и класическа и инструментална музика.
приятен петък от мен  bouquet

# 547
  • да има едно лесно - на мотора
Добър ви ден
Бижу , честито ! И на сина - на късмет да му е дебюта

Как кой ще ходи на AC\DC -  Mr. Green без мен накъде . В Гърция ходихме миналата година ( с мотора естествено ) . Сега на крака ми дошли и да пропусна .  

да допълня за музиката - аз  слушам всичко - без чалга и тежък метъл . Препочитания  - рок ( всички групи от моето време -70те и 80те години ) , соул ( Шаде )

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 10:05 от рак пустинник

# 548
Добро утро и честит петък, еййййййййй обичам петъците да знаете,  Hug

чета че тука добре сте си хортували нощеска..отивам да доизчета, че да ви опознавам малко по малко..но явно ще трябва да си водя записки , че нещо паметта ми изневерява напоследък   hahaha  Joy

Бижу, радвам се , че имаше ефект от всеобщото палцестискане и браво на синът ти че участва в такова събитие като Виенския бал... пък било и като дебютант...   bouquet  bowuu

И за настроение, щипка AC/DC. Да попитам някой друг ще ходи ли на концерта на 14-ти?

аз ще ходя - ....  Heart Eyes

# 549
Добро утрооо.
Бижу,видя ли?Имаше ефект от наще палци,много се радвам.
И за другите момичета също.
Днес е петък,на някоя от мацките в София да и се излиза тази вечер?
Ако има желаеши да свиркат,някъде на хапване към 20,00ч. и после едно купонче в Соло?

# 550

bobi40 ,радвам се за теб! аз ти бях писала един пост специално към теб, но явно не си го прочела.Не че беше важно.Питах те около Марсилия ли живееш.Имам слабост към всичко френско затова те питах и защото сме минавали с кола по тях места.мило ми е.

Шанел, извинявай ... отнесла съм се, аз много забравям, но четох че било приемливо извинение бременността (не годините  Joy )

Живяхме точно 10 месеца в центъра на Марсилия, намерих много бързо една къща, купихме, ремонт и се преместихме - на 20 км, на един хълм на север от центъра, на 320 м надморска височина - 5 градуса ни е винаги разликата в температурите с града Wink Много е хубав региона, климата особено, хората са ми по-трудни, но няма да се оплаквам.

Ако някой минава насам с удоволствие ще "гид-вам", аз съм голям любител на пътуванията, а региона има прекрасни красоти за гледане, вкуснотии за хапване и какво розе имат ... леле, ако някой ми беше казал, че лятото ще си заменя бират ас розе...нямаше да му повярвам! И червени имат, но по-скоро по долината на Рона (е, на час-час и нещо от тук) ... и по едни тесни пътища се извива "пътя на виното"... Ние с моя мъж всяка година поне 3-4 пъти правим винени походи, откривайки чудни местенца из цяла Франция!

Сега ще чета - за мъжете гледам сте започнали Wink Ще допълвам после, че голямо писане е паднало Wink

И едно подсещане още - неделя, на 14-ти, освен Трифон Зарезан, Сирни Заговезни и Св. Валентин ... също е и Китайската Нова Година и започва годината на "тигъра", ние май повечето сме "петлета", но има и други "дзверове" Wink Нашите щерки с "verano azul" ще са тигрици Wink

Бижу, браво! Много хубави новини! Радвам се на успеха ти сякаш е и мой! А след бала да пратиш снимки от бала на младежа!!! 

Мъжете - да ви кажа винаги съм движила с едри, големи, поне 6-10 години по-възрастни, засукани детоо се казва. Обаче "онзи горе" не пита - когато видях настоящия ми мъж за пръв път - така ме удари нещо, че аз - не вярващата на "любов от пръв поглед" бях просто "като застреляна", а като ни запознаха/представиха, видях, че и той седи срещу мен с увиснало чене...та разбрах на секундата, че това е Човека с главна буква за мен. На първия месец заживяхме заедно, запознах го с моето семейство, след още седмица пътувахме за Франция и се запознах с неговото. Гледаха ме странно, майка му, сестра му и лелята специално, баща му и втората му жена са много добре настроени и до ден днешен, но "женската" страна - тц - по-голяма съм и той е изцяло на едно мнение с мен, а не с тях и това създава малко напрежение, защото те са и интригантки , а аз съм много директна, трудно играя игрички...ще трябва да се науча, за да нямам проблеми и да не с енапряга ситуацията (свеки ми пререди кухнята, когато ми дойде за пръв път в София на гости преди сватбата ни...та щях да я изгоня на хотел, ама мълчах, моя я овика, тя му се сърди...сърдита беше и на сватбата, че моя казал на майка ми "здрасти" преди на майка си...мазало малко. И сега ми лази по нервите, но дишам и търпя, защото той много добре се справя с нея. Аз никога не съм се оплаквала, но ме е виждал изнервена и знае, обсъждали сме, че ме нерви - та той се занимава.

Вие как сте със свекитата?

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 10:22 от bobi40

# 551
Вечерта ще Ви дочета,че спешно заминавам за областния град.За една бележка от НОИ човек трябва да пътува .Бижу сестра ми винаги ходи на Виенския бал ще и поръчам да щракне твоето момче.За мъжа си какво да Ви кажа търпим се вече 22 години,той е роден на 22 май аз на 22 юни.Това е засега,отивам да се качвам на автобуса,който няма шофьорска книжка.

# 552
Оле-е-е-е-е-, супер сте!!! Браво на Бижу (едва ли някой се е съмнявал в добрата новина). Аз не- последния оптимист на тоя свят ще съм аз.
Поздрави и на Боби-за кой ли път ще кажа-благородно й завиждам за тумбака. И аз искам!!!!!!
Вчера научих за моя съученичка от гимназията бременна за 3-ти път- ще ражда след 3 месеца. Толкова хубаво ми стана!!
Фран, чела съм те много в тематаа третокласниците - винаги си ми била особено симпатична. И всички други разбира се-Маргало и пр. и пр. сега да не изброявам всички.
Ох, да споделя за моята ГОЛЯМА любов. Аз имах много дълга връзка-10 год. Почна в гимназията, та до 27 години ме откара. С моя мъж сме състуденти. Познаваме се от 19-годишни. Видяхме се за пръв път на опашката в института като се записвахме. От тогава е влюбен до уши. Така поне изглеждаша, а и  по-късно ми го е казвал. На мен ми трябваха 8 години - през които смело мога да кажа, че в него съм виждала най-добрият приятел, но нищо повече. Пораснах, разбрах, че гаджето ми не е за мен, разделихме се, поживях си лудо-на 27 г. почти нищо невидяла от живота се юрнах да наваксвам. И неизменно той беше до мен - в ролята на приятел-душеприказчик. Нищо не съм му спестила - любовни мъки, женски проблеми-знаеше за мен повече от всеки друг. Винаги съм подозирала за чувствата му, никога не съм ги подклаждала, даже напротив. Подтиквах го да има свой живот, приятелка. Какво ли е преживявал.... само той си знае. Мога да ви разказвам истории достойни за филм, ама... да не се разпростирам.
С доброта и обич успя да ме превърне в по-поносим човек, някак си успя да ме накара да погледна на него като на мъж - макар, че чувството отначало е странно. Успя да спечели любовта ми - и днес, 11 години по-късно мога да кажа, че не само го обичам, аз го обожавам Heart. Той е всичко за мен - и мил съпруг, и добър приятел и идеален любовник. Едва ли бих била по-щастлива с друг. Ако Господ създава половинка на всеки от нас, то аз най-вероятно съм открила своята в лицето на моя мъж.
P.S. Гледали ли сте онзи видеоклип от предаването на Робин Кафалиев, дето на една сватба една кума изсипа тортата на главата си докато играеше с нея, а кумът я облиза. Това сме ние двамата. newsm47

# 553
Леле, днес е ден на сразяващи новини! Crazy Зашеметена съм.  ooooh! Току що ми се обадиха да ми кажат кой е новият ни директор. Поразена съм, защото не очаквах, честно! Въпреки, че имаше много "за" при представянето му. Твърде млад е човека за този отговорен пост, но... факт! До днес минавахме за приятели. Предупредиха ме по телефона да не се целуваме за поздрав вече и да му говоря на фамилия като го видя, че щяло да му тръгне име. Joy Ще видим как ще е от понеделник... Thinking Чувствам се странно.  Rolling Eyes Концепцията му за подобряване на фирмата е доста радикална. Какво ли ще се случи!? С мен? Ох, не обичам промените! Tired

# 554
  • в резерват
P.S. Гледали ли сте онзи видеоклип от предаването на Робин Кафалиев, дето на една сватба една кума изсипа тортата на главата си докато играеше с нея, а кумът я облиза. Това сме ние двамата. newsm47

аз не съм - но си го представих  Grinning

Бижу  Peace

Общи условия

Активация на акаунт