Една жена на 40-вход свободен..

• 25 258
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • тъгата в мен
Добре,де..снимки ще гледаме ли?Куклите от предишната страница изглеждат зашеметяващо Shocked
Бижу,ти няма ли да надничаш някакси утре вечер на въпросния бал?Ох,не мога да те мисля,ако си любопитна колкото мен.. Joy И не се сърди,плииийз,че не пихме софийско кафе.Ще се реванширам лятото на"нашето" място Wink
Честито на рожденичето на мамамими.
Успокоява ме мисълта,че в темичката има и майчетата с малки наследства.Наистина малките деца те държат във въздуха и няма начин как да се отпуснеш или депресираш(или поне не толкова много)
п.п.
От мен едно "Наздраве" с бистра студена Н2О!

# 631
  • България

Тема: Една жена на 40-вход свободен..    SofiaV, Ирина Б., borondy, bodra,  vili95,
.... Осмокласната тема се е пренесла...  Hug

# 632
  • гр.София
Здравейте,порастнали момичета!
Sofia,много мерси за поканата Hug
От няколко дни следя тази тема и събирам смелост да се присъединя към семейството...Много хубави теми се разискват тук.Браво!
Вярно,че сме майки,но преди това сме жени Rolling Eyes Rolling Eyes
Когато станах на 30,изживях истинска драма-светът беше свършил ooooh!А когато станах на 40,почувствах истинско облекчение и разбрах колко прави са хората,че "Животът започва на 40"
Ами,девойки,какво чакаме-да започваме купона hahaha

# 633
  • София
Наздраве и от мен!
Може би сега ще се отвори линка newsm78
http://muri69.snimka.bg/family/az-i-sani.472956.17378501

# 634
  • България
zuri, браво! Справила си се чудесно!  Hug

# 635
  • София
Хайде и аз.
Благодаря за поканата. Темата е страхотна.
Още малко ми остават до 40, но това не ме плаши никак. Напротив, както казва Ирина Б., чувствам се страхотно. Е, тук-там бял косъм, бръчка, леееко (ама много леко) деформирана, но душата ми е свободна. Напоследък често си мисля, че всяка следваща година ми е по-хубава от предишната.
По-нататък ще разкажа повече.

# 636
Цитат на: link=topic=468082.msg14155091#msg14155091 date=1266004251
Наздраве и от мен!
Може би сега ще се отвори линка newsm78
http://muri69.snimka.bg/family/az-i-sani.472956.17378501

zuri , та вие сте като сестрички. Какви 40 плюс те гонят? А градът, където сте се снимали го обичам. Много. Ох, Солун! Ох, Тесалоники!

Аз от вратата за главата. Първо трябваше да ви поздравя. Току-що се връщам от ресторанта. Ама то било интересно човек да си показва носа навън. Само да не вали. А точно сега в пловдивско гърми и трещи сякаш е първа пролет. Времето съвсем се  побърка. Искам си четирите сезона.

Сега се връщам назад да ви чета. ooooh!, много сте изписали.

# 637
Хах,
днес за първи път си сложих фон дю тен сутринта, без да има друг повод, освен че отивам на работа.
Имам предвид, че веднъж ми сложиха за сватбата ми. А веднъж колабирах в банята и  уцелих мивката с брадичката си - посиня зловещо и мазах около седмица, само за да не излезе лошо име на другаря ми. И това беше до днес, когато се погледнах в огледалото и две петънца на челото и на носа ме подразниха. Хубаво е, че мама за двадесет години не се отказа да ми купува козметика ("Това е много хубаво, маме, купих ти, ако решиш да го пробваш, да ти е под ръка.")
Всъщност подходих научно и се гримирах както си му е редът - от алфа до омега, след като изгледах разни клипове в нета (предназначени за хора на възрастта на дъщеря ми).

Добре ми се получи. Цял ден се харесвах, когато минавах покрай огледалото в бокса на офиса ни (до скоро се питах защо имаме огледало там изобщо). Дали не трябваше да почна по-рано?

# 638
  • България
Ето ме и мен. В любимия ми Задар Simple Smile.
http://www.snimka.bg/?profile,albums

# 639
София, сега твоя албум не се отваря Wink

# 640
Не можах да те видя тук, въпреки, че се знаем! Wink

# 641
zuri, коя от двете си ти? Wink верно сте си като сестрички. благородно ти завиждам. мечтала съм си за дъщеря. но съдбата реши да имам син - да е жив и здрав, същият като баща си Laughing
Ирина Б., добре дошла в компанията. как може даже на 30 да изпаднеш в драми. аз бях толкова горда, когато навършвах 30 /преди 11 години/ и бях с двата крака У живота. сега на 40 само с единия /купонът е в къщи, защото дондуркам малчуган/.
bodra , и ти добре дошла сред нас. да не забравиш да черпиш за 40-годишния си р.д.
schreier , искаш да кажеш, че обикновено ходиш на работа некитосана? Rolling Eyes не бива. трябва да си репрезентативна, дори, ако работиш на струга или шевната машина. когато ходех на работа, не излизах без кит. сега не работя, но въпреки това от време на време се направя на красива - хей така за самочувствие
ЛъЧиста , много рано е свършил запоя. нищо. допий си с нас. ще ни е приятно

# 642
# 643
  • гр.София
zuri, коя от двете си ти? Wink верно сте си като сестрички.

И аз това щях да питам,но ме досрамя newsm78
PS.SofiaV-убийствени снимки!Поздравления!

# 644
Браво, и ти си като 25-годишна! Ама как хубави хора все тук, веселба и забава!

Общи условия

Активация на акаунт