Една жена на 40-вход свободен..

• 25 252
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • България
 Изглеждам толкова шармантно, защото снимката е правена от любимия ми мъж Wink!

# 646
SofiaV, Peace супер си. изобщо май през 60-те години ще се окаже, е са родени най-готините Wink
http://www.youtube.com/watch?v=BSn_KnbddlM откривам музикалното парти за вечерта
красиви сме, идеални майки и съпруги сме. сега да си спомним за музиката, когато завършвахме гимназия и бяхме на 20 г. какво обичахте да слушате тогава? музикалните вкусове от онова време отразяват ли се на сегашните ви такива или сте ги променили на 180 градуса. изобщо споделете Peace

# 647
Започвам поред, въпреки, че нощта едва ли ще ми стигне.
Да му мисли Сврачето как ще смогва с новите теми! Hug

G.D.,как го постигаш това перфектно тяло???

zuri, първоначално не разбрах коя е майката и коя дъщерята?
Значи сме и почти съседи/по квартал/,а може би да живем и в съседни блокове? Thinking

Бижу, теб те мярнах за секунди преди дни, но мнооого си бърза в ограничаването на достъпа до снимки. Изглеждаш перфектно! Успех ти желая с новия шеф!  bouquet

Лейди, и преди съм ти казвала, че си много готина! HugЛичи си , че сме си една зодия. Обожавам Ричард Клайдерман...,а на Кени Джи се разтапям.
Софи, ти си огън!!! HugС дълга коса си The best!
Bodra, Ирина радвам се да ви видя и тук! Hug

Щях да пиша за мъже, но пак стана почти полунощ. Crossing Arms
Утре ще пазаруваме, а в неделя ще готвя! Mr. GreenЩе ни идват на гости около 10-ина човека, мои роднини. Празници колкото щеш, при това в един ден! Всеки ще празнува този празник, който почита. Ако не бях поканила гости, за мен това щеше да бъде една обикновена неделя.
Уважавам само няколко празника в календарната година.
Лека нощ!
Радвам се, че ви намерих!  bouquet

# 648
  • да има едно лесно - на мотора
Добър вечер
изписали сте ' света "  Laughing
Сложих си "рокерската ' снимка на авата заради вас  Wink . Иначе ей ме на http://rosik.snimka.bg/motorcycles/faaker-see-2009.421755.14834584.big( пак с гамаши Simple Smile  )
Честит рожденик на мамамими  Hug
 страхотни сте Дами на снимките  Peace

# 649
  • България
Фран Джонсън, ние със zuri сме стари дружки, и познай къде се срещаме напоследък  newsm78? .... в една любима твоя сладкарница Wink...

# 650
Фран Джонсън, ние със zuri сме стари дружки, и познай къде се срещаме напоследък  newsm78? .... в една любима твоя сладкарница Wink...
Коя?
Тея? И откъде знаеш, че ми е любима???
И защо не сте ми се обадили???

# 651
  • на майната си
Помислих че съм объркала темата - само 25-28 годишни девойки мернах по снимките и все с манекенски мерки - супер сте момичета.
На AC/DC - там сме с благоверния. За тези, които писаха за Lord of the Dance - може да проверят за Пловдив, на Античния. Всяка година по време на Есенния салон на изкуствата има концерти, които са незабравими на това място: http://vbox7.com/play:7a0166ba
http://vbox7.com/play:2de2a007
При мен нещата се размиха във времето, познавам мъжа си от 15-16 годишна, но никога не сме били гаджета, движехме в едни и същи кръгове Simple Smile. Имах 2 дълги и доста изпепеляващи връзки, след които не мислих за бъдещето - до 28 се наживях доволно Simple Smile. Събрахме се като на майтап, ако години преди това ми го бяха казали, със сигурност нямаше да повярвам - толкова сме различни и все пак и малко еднакви в лудостта. Почти на 29 родих дъщеря ми  - 2001, риба. Това е накратко.
Днес си взех цитонамазка - всичко е ОК, успокоих се, остана мамографа.
След цял ден гладуване, отидох до близкия хипермаркет и се заредих с пържолки, винце и сиренца, които смятам да изконсумираме около и по време на Трифон Зарезан. 
Хубав, спокоен и пълноценен уикенд на всички.

# 652
  • България
 Фран Джонсън, знам че харесваш ТЕА от една тема за сладкарници, и понеже и аз много я харесвам, запомних този факт Simple Smile.
 Другият път ще ти "свирнем" Wink

# 653
  • В светлината на слънцето
Фран Джонсън, знам че харесваш ТЕА от една тема за сладкарници, и понеже и аз много я харесвам, запомних този факт Simple Smile.
 Другият път ще ти "свирнем" Wink

Искам и аз.....  Grinning Това ми е любимата сладкарница. Плюс още една-две де. Но тази ми е и квартална, и направо се размазвам от кеф там - разбирай мога да изям цялата витрина.  Mr. Green
Бижу, е ще го видим значи и из пресата.  Grinning
Ох, аз за концерти няма да отварям дума. Почти няма такъв, който да съм пропуснала, защото ходенето ми доскоро бе по задължение.
Но в последните години се пренаситих и се изхитрих да си пробутвам поканите на колеги, които имат повече мерак от мен. Нещо ми дойдоха в повече честно казано. Но си има концерти, които не бих пропуснала. За тази година в плановете ми са: AC/DC, Елтън Джон, евентуално Lord of the dance (гледах ги още първият път като идваха, но мисля сега да заведа щерката, защото ще й хареса), може би Конча Буйка. Ще видим какво интересно още ще излезе. Миналата година ходих само на Мадона, че водих и дъщеря си. Тя определено бе впечатлена, защото й беше първо ходене на концерт на стадион. Grinning
Снимка моя ще покажа по-късно, че сега трябва да излизаме с малкия да мерим улиците.  Grinning
Ама какви мацки само видях по снимките досега.  Whistling  Hug

# 654
  • Варна
Добро утро и ... не е честно! Стига с този концерт на АС/DС! Няма да можем да отидем, няма кой да гледа дечинята! Сърцето ми се къса! Всички приятели ще са там. Страдам, пък! Дори и да се отвори възможност в последния момент, вие изкупихте билетите!
Рових, рових и ни една свястна снимка, дето се виждам добре не открих - или с половината рода, или с много приятели, или накамарена от децата. Има една -две, дето все нещо се вижда от мен, но не мога да ги изтипосам с линк. Как става тази работа?
Нищо, в Рим ще се наснимам, а вие най-любезно ще ми обясните как да се изтипосам тук в цялата си прелест.
parsy, снощи гледах Up in the Air и много ми хареса! А за любителките на кулинарната магия горещо препоръчвам Джули и Джулия! Освен това, Мерил Стрийп е убийствена, прекрасна!
И днес е пролет във Варна, пак ще сме навън, навън. Хубава събота ви желая, ще ви наглеждам

# 655
  • у нас
Добро утро момичета!Много сте хубави,рак пустинник на мн.хубави места си била не се сдържах и погледнах Embarassedи няколко от снимките.
Аз още малко ще поседя тук и след това на работа.
Приятен укенд на всички   Simple Smile

# 656
  • на майната си
Ментова и аз миналата седмица изгледах Джули и Джулия, нищо не разбирам от кулинария, но тази жена е гений и с удоволствие я гледам. Сега изчаквам субтитрите на още няколко от филмите представени на Златен глобус, но се бавят. Ако нещо интересно Ви изпадне - споделяйте.
Днес ще е лежерен ден. Детенце и баща и излезнаха за да не ми пречели докато ударя един бърз слугинаж Simple Smile. В Пловдив страхотно слънчице е светнало, може и да го уважа, въпреки неприятната киша която ще е по улиците. Заредих си пържолките и ще се отдам на тотален релакс. Гледа ми се интересен филм, но още не съм си набелязала кой Simple Smile.
Скоро установих, че почти нямам снимки - винаги аз съм човека с апарата, дори на морето след инцидент се шегувах с мъжа ми, че няма да имат и една снимка за спомен  hahaha.

# 657
  • България
lulumba , не се притеснявай и аз подхождам така към витрината на ТЕА Simple Smile.
parsy, аз гледах "Джули и Джулия" през есента с една приятелка и останах очарована. Отдавна не се бях наслаждавала така на филм.
рак пустинник, много си свежа! А синът ми като видя моторите пощуря! Реши, че това е правилната компания Simple Smile.

# 658
  • Варна
Гледа ми се интересен филм, но още не съм си набелязала кой Simple Smile.

Аз черпя идеи от момичетата от "Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го!" от подфорум Кино и тв, що филми изгледах по тяхна препоръка! Редовно ги чета, но не пиша, защото вечно съм назад с материала.
Гледах и "Смъртоносен противник" с Джералд Бътлър, но препоръчвам само първите 2/3 от филма, и то за любители на силни усещания. "Копилетата" е последното нещо, което ме впечатли - Тарантино, ей така, за 5 минути реализира мечтата на доста хора, разби ме направо!

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 12:38 от Ментова

# 659
Пишете ли пишете...
да се отчета и аз за снощи.
Беше много хубаво,дори и в клуба,не съм остаряла толква .По честичко трябва да взема да се насилвам да излизам вечер.
Първо--добре дошли на новите да кажа.  bouquet  
Русата гарга с правата коса съм аз. Joy Joy Joy

http://arween44.snimka.bg/friends/12-02-2010.473118

И един поздрав за всички ви.. Hug
http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 17:20 от arween44

Общи условия

Активация на акаунт