Една жена на 40-вход свободен..

• 25 263
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • на майната си
Ще Ви напусна с голямо съжаление, мисля малко да помаам крачоли из кишата - през прозореца направо на пролет прилича. Довечера ще Ви чета. Хубав и усмихнат ден от мен.
Ментова, бях я забравила 10х, и аз по едно време я преглеждах за идейки Simple Smile, темата за кино де.

# 661
  • България
arween44 , това от снощи ли е? "Гаргата" изглежда прекрасно! Simple Smile

# 662
Привет, пчелици сладки.
Аз докато ошетам и докато нахраня фамилията, вие сте се постарали пак да имам да ви догонвам.

parsy , имам билети и за Лорд оф дъ денс. Но те са чак юни месец, май е по-близко и вече взех да губя търпение за концерта на  АЦДЦ в София. Вярно е, че в Пловдив свети слънцето, но дали е топло? Вчера шляпах малко по Главната. Ми то уДЖАст. Киша, сняг, лед. Ето от къде ми е мускулната треска. То от стискане да не падна, а хем бях с високопроходими ботушки.

Е, момичета, възхищавам ви се. Всички снимки доказват, че 40 + е възрастта, когато жената е най-красива. Толкова женственост, толкова магнетизъм...Супер сте.

рак пустинник, много интересни снимки видях. Защо не ни разкажеш някой ден за обиколките на две колела. Сигурна съм, че имаш какво да ни кажеш, а аз ако знаеш колко добър читател съм.

arween44 , очите ми останаха в алпинеума ти. Дано се сетиш на пролет да пуснеш снимки.

Ментова, все още има билети за концерта. Нашия сектор е почти празен. Дано се намери добра душа да "чува" дечинята.

И понеже днес ми е едно мързеливо, няма да ви моря с йогийски асани. Но ще ви поздравя с една от любимите си песни:
Сребърни ята

# 663
lulumba, значи и с теб сме съседки. Wink
Ние живеем до 119-то, малко преди парка. Ходим често на детските площадки, имаме няколко добре поддържани наблизо,също и в Коколандия. Може и да сме се виждали.
Пролетта и лятото, обикновено вечер си правим разходки из квартала или в парка и преди да се приберем задължително минаваме през сладкарница Теа. Купуваме си торти за вкъщи. Любимата ми част е когато малкия заспи, с половинката да си сипем по едно малко и да хапнем тортичка или пай, а ако имаме и хубав филм...щастието е пълно.

arween44, рак пустинник вие сте свежи и готини дами! Hug

parsy , не знам какви филми предпочиташ.
Ако харесваш Алмодовар, ти препоръчвам "Прекършени прегръдки".
Много ми хареса...типично в негов стил.
В момента се сещам и за Deja Vu, но предполагам си го гледала.

Момичета, отивам да полегна на дивана пред ТВ.
Ако утре има празнуващи, весел и незабравим празник ви пожелавам. Hug

# 664
Рак пустинник,
снимките са страхотни,та по този повод се сетих,че на времето ходих с една банда мотористи на събор в Унгария.
Признавам си,че беше забавно,но и едно от най кошмарните ми пътувания,всичко ме болеше като пристигнахме там Joy здрава част не ми беше останала.Върнах се с автобуса и тази ми одисея с гадже-моторист приключи завинаги. Joy Joy
Давам някой пръст или може би два за билет на Lord of the dance Peace

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 17:21 от arween44

# 665
  • София
Днес като всяка типична българка в слънчева събота, когато се виждат и най-малките петънца, се отдадох на чистене. Бях яхнала метлата, мърморех по адрес на мърльовщината и неподредеността на домашните любимци. Дадох си за малко почивка изчетох постовете ви, погледах ви и ми се оправи настроението. Страхотни и различни по темперамент мацки на 40 години с дух и самочувствие.  bouquet
Аруин - браво на теб. Мен ме домързя да изляза снощи, но за другата седмица смятам да не портускам отиването на клуб.
Фран -аз съм кацнала отгоре на сладкарницата Simple Smile. Значи сме баш-баш съседи Simple Smile
И аз съм " за " рак-пустинник да разкаже за пътуванията.

Препоръчвам горещо "Тетро" , мисля че беше на Копола. Страхотен филм. Даваха го на Кинопанорамата.

# 666
  • В светлината на слънцето
Уф, писах, писах и накрая си изтрих поста.  ooooh!
Фран, ние сме в "Гео Милев". Като се затопли може да срещнем малките набори на някоя от вашите площадки (знам ги) - моят и той е 2007-а. На "Коколандия" отдавна сме хвърлили око, но си мисля, че дъщеря ми е още малка за там.  Thinking Иначе за дивото, е дива колкото две момчета. Както казва треньора й по таекуондо: "Готвя я за "Сървайвър". hahaha
parsy, и аз така - все съм зад апарата, а не пред него.  Mr. Green Ама и откакто качих килца, хич нямам и желание да позирам.
арвен, аууу, как ти завидях само... Как ми се ходи и на мен вечер някъде, но много сложна домашната организация. Thinking
Кино - аз понякога пиша в кинотемата, тъй като гледам повечето филми предварително на служебни прожекции (работата ми е такава, а и конкретно киното ми е слабост - такова ми е пък образованието). Последното, което там горещо препоръчах бе "Злокобен остров" на Мартин Скорсезе с Лео ди Каприо. Ей, гениален е този човек Скорсезе. Филмът тръгва по кината в края на февруари, по торентите вероятно ще го има седмица-две по-късно. Гледайте го, няма да съжалявате. Много тежък, но изключителен филм. Ди Каприо прави много силна роля. Догодина този филм ще обере наградите на Оскарите, бас хващам. От последните, които съм гледала ми харесаха Invictus, Сектор 9, Високо в небето. Към "Войната е опиат" останах леко радвоена (Катрин Бигълое е с отлична режисьорска работа, но ... ).   

# 667
 Hug Ех, момичета, голямо удоволствие е да ви чета! Вече ми е навик да си прекарвам вечерите с вас Simple Smile. Толкова много има за четене... А какви мацки сте само-о-о...думи нямам. И аз съм обикновено зад фотото, пък и нещо все не се харесвам на снимки. Но ще се пробвам да сложа нещо за представянето.
 Във Варна наистина от вчера е пролет!!!След този едномесечен ледников период, сега съм на седмото небе. Днес даже се разходих до работа- голямо удоволствие е въпреки кишата, но да не искаме много...
Сега се отдавам на готвене и отдих пред телевизора.
Благодаря за идеите за филми, вече си избрах Hug.
 Бижу, стискам  палци за блестящо представяне на младежа тази вечер, а на теб от вторник /така разбрах/.
Приятна съботна вечер!!!

# 668
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз уж си мислех, че за малко съм отсъствала от тука  Shocked пък вие едната тема сте свършили и вече втората привършва... ooooh!
Тука е страшна киша..ужас, но радостното е , че все пак се покзава слънчице и се топи тоя сняг с ужасно много лед.
lulumba благодаря, че споделяш-ще следя , кога ще го има в Арената този  Злокобен остров
ЛъЧиста и аз много я обичам тая песен
arween44 тя тая руса гарга с правата коса си е направо the best  Hug
Ще слагам вечерята, а после непременно ще се върна назад по страниците да ви почета , че да наваксам.

# 669
  • да има едно лесно - на мотора
Добър вечер  Hug
 Всички снимки от скитосванията ни с мотора ( а те за вече  3 години за 4 ) са в snimka.bg . Мъжът ми изкара книжка за мотор на 42( м.05.2007  и от тогава сме минали 80000 км . Трябва май да пиша пътеписи ... Иначе съм оператора на групата - снимам в движение с камера и фотоапарат  Laughing
 Всички сте толкова слънчеви и лъчезарни   Peace наистина на 40+ вече живеем И за себе си , не само за децата . С моят мъж имаме общо 3 - на 20-18-16 години . Навсякъде ходехме заедно .- 3 пъти сме качвали вр. Вихрен . 2рия път беше през ' Казаните ' - алпинисткия. Родопи, Рила и Пирин сме ги обиколили .Обичаме много планината , но сега любовта май е повече към мотора  Laughing
За филмите - " Джули и Джулия " ми стана любим веднага . Препоръчвам с Мерил Стрийп и " It's Complicated" - През цялото време го гледах ухилена .  Един развлекателен - " Флирт с 40 годишна "
 Наздраве  Wine Glass

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 20:11 от рак пустинник

# 670
  • в резерват
Peace

Grinning Ами наздраве, като сте рекли   и с едно любимо от мен 

http://vbox7.com/play:cfee9755

# 671
# 672
  • да има едно лесно - на мотора
Кокон   bouquet Право в сърцето ми  Wink

# 673
  • в резерват
Кокон   bouquet Право в сърцето ми  Wink

ще си го сложа в подписа, че да ти е под ръка винаги

# 674
   Привет, готина група!  Hug Тръшнала съм се от нещо гадно и цял ден лежа...Гърло, кашлица, болки в мускулите и т.н. Нямам никакъв тонус! Даже и за мъже не ми се говори... Приятна вечер от мен и бъдете ЗДРАВИ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт