Отговори
# 30
Полито,ако правилно съм разбрала търсиш  fertilaid добавки- има ги в аптеката на клиника Щерев.дано да съм била полезна въобще  Wink Hug
Кат,честито!лека и безпроблемна бременност!  bouquet
Мама Инка, честити розови гащенца! Hug Hug Hug
Ема страхотно списаче,мила! рано или късно нещата си идват на мястото-сигурна съм , че качествата и способността ти няма да бъдат неоценени! Hug
dianastml, Praynig Hug
Томи, страхотни новини  Hug Heart Eyes

Успех на всичкиии,дами! Hug

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 22:55 от Sussann

# 31
  • у нас
ами имаше ред сълзи, ред прегръдки, целувки. Изненадаха се в интерес на истината. ние купихме една торта и мама като я видя и веднага попита- вие  да не сте решили да се жените и за това да черпиш и аз и казах- "не ще си имате още едно внуче" Joy емоция си беше

# 32
ами имаше ред сълзи, .....емоция си беше....
и аз се разплаках  newsm45

# 33
Томи, страхотно!

И аз се преселвам в новата темичка под прашеца!

# 34
  • у нас
е можеше и по така да бъде, но ме изненада въпроса `и, а отговора сякаш се изплъзна от устата ми Joy имаше и 30 секунди на шаш и осъзнаване hahaha

# 35
Я да се цопна и тукккк Томи  Hug Hug Мн се радвам за хубавите новини милаааа,дано занапред да е все така.Вашите сигурно са на 7то небе  Crazy Ех, колко момичета мечтаем за тези моментиии....сигурна съм че съвсем скоро ще станеее  Heart Eyes

Каси мн ти благодаря мила,пожелавам ти го и на тебббб. Г олямо гуш  hug  Hug Hug

Мама Инка честити розови гащиииии   bouquet  Hug

Сусан да наистина търсих ,но се отказах и взехме само гела (Pre seed) за сега  newsm78 Витаминките излизат солено(110лв за двамата) #Crazy и гела 40лв и то стана....Ще пробваме сега с него пък ще видим какво ще излезе Thinking Благодаря ти все оак за инфотооо  Hug Hug

Момичета мн се радвам, че ви има ,че сте толкова отзивчивии и че винаги има рамо, на което да се облегнем(виртуално)   bouquet  Благодаря ви!!!!! Мн сте ми скъпиииииии  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 23:04 от polito_84

# 36
  • у нас
те само моите родители знаят за сега и вие разбира се Joy Joy Joy

# 37
Поли, можеш да провериш състава на скъпите витамини и да си купите по-евтини със същите съставки. А ако си купила гела от сайта, там нещата са скъпи, от там ми е микроскопчето, което от 42 лева стана 64. А аз този месец не го пипам.

Галена, на мен ми се обадиха с 3 въпроса на 3 интервю, единият беше каква заплата искам. От купа са избрали 3 кандидати, които са минали по 2 интервюта + добри препоръки. Днес им писах цифрата, дано другите 2-ма ме надцакат, че да вземат мен. Аз направих каквото зависеше от мен, мисля, че ще ме резнат, понеже съм жена в детеродна възраст (въпреки, че никой не ме пита дали съм женена и дали планирам бебета скоро).

# 38
момичета и аз се записвам още един път в темичката и пак да кажа поли страхотна си ,темата е супер.Томи много се радвам че всичко е наред и аз под прашеца и дано наистина да повлечеш крак,поли и аз мечтая за този момент и нямам вече търпение,ноооооооо няма начин ще чакаме и тва е  :pray:sussan благодаря

# 39
Emanuelle, мила, прекрасно списъче си спретнала, много благодаря че и аз присъствам в него  Hug
Мама Инка, вие се показахте вече, а  Mr. Green Честита ти розава радост!
Томи, а ти как си?

# 40
Поли, можеш да провериш състава на скъпите витамини и да си купите по-евтини със същите съставки. А ако си купила гела от сайта, там нещата са скъпи, от там ми е микроскопчето, което от 42 лева стана 64. А аз този месец не го пипам.

Галена, на мен ми се обадиха с 3 въпроса на 3 интервю, единият беше каква заплата искам. От купа са избрали 3 кандидати, които са минали по 2 интервюта + добри препоръки. Днес им писах цифрата, дано другите 2-ма ме надцакат, че да вземат мен. Аз направих каквото зависеше от мен, мисля, че ще ме резнат, понеже съм жена в детеродна възраст (въпреки, че никой не ме пита дали съм женена и дали планирам бебета скоро).
Много ще е жалко, ако това им е критерии за подбор на персонала. Стискам ти палци, мила, да изберат теб!  Hug

# 41
  • София
Еmanuelle, благодаря, че си ме включила и мен в списъчето.
Полито, като забременях и аз ползвах гела. Не мога да твърдя, че той е помогнал или просто сме уцелили момента, но нищо не пречи да се пробва. Успех!

# 42
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА ДА СЕ ЗАПИША В НОВАТА ТЕМА И ДАНО ДА НИ Е НА КЪСМЕТ
момичета ще помоля някой да пусне една почерпка вместо мен  Embarassed Embarassed Embarassedнещо не мога да прикача картинка а повода е че моето малко слънчице днес става на 6год,благодаря предварително Hug Hug Hug Hug Hug

# 43
добро утро! Да ни е честита темата и много положителни тестчета да донесе!

Кафенце или чай ще пием ли?

# 44
добро утро  Hug

PA4EVA 80 @ да ти е живо и здраво  слънчицето Hug

Общи условия

Активация на акаунт