Отговори
# 45
Добро утро и от мен.
Поли, темата е чудесна! Hug
Ема,моите адмирации за списъка - много добра идея.
Томи, дано всичко върви толкова леко и прекрасно, очакват те още много хубави емоции.
Мама Инка, честити розови гащи, колко бързо минава времето -  сякаш вчера бързаше да подариш  EFP за рождения ден на половинката си  bouquet
Тодорка Боева , щом си направила всичко, което е зависело от теб - добре. Ако е за твое добро се надявам да спечелиш мястото, ако  ли пък не те оценят (особено заради такива неща като жена в детеродна възраст и т.н.) много им здраве, не си заслужава да се тормозиш.
Остават ми 2 дни до МЦ... Тази сутрин след закуска ми стана много лошо, после в асансьора, после в колата до работа...изпих си кафето със зор, продължава да ми е лошо, онова гадно чувство сякаш нещо се е качило до гърлото ми  Sick Познавам това чувство, но не смея да се надявам...сигурно пак бъркам...
PA4EVA 80 @, зле съм със слагането на картинки, но от сърце ти пожелавам да ти е живо и здрао, усмихнато и щастливо порасналото слънчице! bdbaloni

# 46
PA4EVA 80  да те е живо и здраво детенцето. Много да те радва!

ето и почерпаката:

Пачева дано да е по твой вкус.  Hug

# 47
  • София
PA4EVA 80 - много да те слуша детето,да ти е живо и здраво,много засмяно Hug

# 48
Добро утро мацки!

PA4EVA 80 - Честит ти рожденник. Да расте здраво и умно дете и много-много да те слуша.
- това е за тебе.
А сега обичайното - закуската кафенце и чайче има Barborana^    bouquet

galinanik - не си втълпяваш нали  Peace , дано е това което мислиш.
Сега за мене тази сутрин долавям странни миризми  Thinking, иначе всичко останало е добре. Продължавам да НЕ си чакам.
Томи - много хубаво, че всичко е минало добре на прегледа. Как искам и аз да зарадваме нашите с такава новина  Hug
Успешен ден, че работа ме чака.

# 49
Добро утро!  Hug
Пачева, да ти е живо и здрави детенцето и много, много да те радва!   bouquet Hug
Барборанче, мерси за кафенцето и чайчето!   bouquet
Томи, прекрасни новини! Браво, дано наистина повлечеш краче!  Hug
Каритасче, условията бяха прекрасни, заплатата също....докато не дойде 15-ти и на фиша пишеше далеч по-различна сума от договорената, а с времето разбрах, че и хората не са толкова мили, ерудирани и добри, колкото бяха в началото..... Tired
За сега ви желая усмихнат ПЕТЪЪЪЪК!  Mr. Green Hug

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 10:03 от Emmanuelle

# 50
Добро утро банда.
Барборанче, благодаря май от чая трябва да си взема, че кафе вече пих, а и нали Мари руж ни пусна една статия за чая и негоеото благоприятно влияние за зачеването. Flutter

Катя, тази сутрин го даваш здравословно със закуската Mr. Green

Пачева, да ти е живо и здраво слънчицето, да расте весело и засмяно, много щастливо и скоро да си има малко братче или сестриче за което да се грижи и да милва.  bouquet

galinanik , дано да бе бъркаш с чувството си Praynig

# 51
Добър ден момичета, аз сега застъпвам на работа  smile3506
PA4EVA 80 да ти е жив и здрав рожденика   bouquet Гледам Барборанка страшни вкусотии е сложила, за бейлиса още е рано, но едно парче торта ще ми дойде добре с кафенцето  Wink
Днес го карайте по-леко, за да посрещнем уикенда както трябва   love001

# 52
добро утро мацки и от мен, барборанче мерси за чайчето и кафенцето ,galinanik дано да не грешиш мила, много силно стискам палци Praynig.Катя мерси за закуската и да не забравя Пачева да ти е живо и здраво детенцето и вие много да му се радвате и щастливо детство.Лек ден на всички  Hug Hug

# 53
  • по света и у нас
Здравейте,момичета! Hug
Emmanuelle,благодаря,че си ме вместила и мен в списъчето!Страхотна идея!  bouquet

Пачева,честит ти рожденник!  bouquet

Томи,чудесни новини!Отсега нататък само такива ще бъдат! Hug

Стискам палци на всички нечакащи,на всички правили изследвания,изобщо на всички ви! Laughing Praynig Hug Малко прашец и от мен:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 54
# 55
  • Варна
Цоп и аз под прашеца.

Томи, много се радвам за хубавите новини и таки ме развълнува с разказа си за съобщаване на новината на бъдещата баба.  Hug Heart Eyes

Пачева, да ти е живо и здраво детенцето и скоро да ти помага в грижите за братче или сестриче.  newsm59   bouquet

Галинаник, дано да не се втълпяваш. С нетърпение ще чакам да размахаш  EFP след няколко дни.  fingerscrossed

Барборанче, благодаря за чайчето, кафенцето и за тортичката.   bouquet

Катя, дано да не дочакаш.  fingerscrossed

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 10:38 от toni_St

# 56
# 57
Barborana^  Hug много благодаря за помоща много хубава почерпка си избрала отново много много благодаря /и бейлиса ми е любимото питие  Simple Smile/ на всички ви благодаря за пожеланията и да се цопна под прашеца на Дор@ че дано скоро да зарадвам моето слънчице със братче или сестриче /а той горкия толкова много е любвеобилен и толкова много му се иска ама................/много много  Hug  Hug  Hug  Hug на всички

# 58
ТАКА ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!   babydust7 babydust7 babydust7

Това е най-прекрасното списъче!  Two Hearts
Списъчето с успелите момичета на тази тема! Списък, който ни радва и ни дава най-важното, без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

smile3501 smile3501 smile3501

1. siiu  EFP
2. kittykat  EFP
3. floral dream  EFP
4. misleto  EFP
5. buggy  EFP
6. Пебълс EFP
7. Petiofi_83 EFP
8. bibi_76  EFP
9. alex_stz EFP
10. Мама Инка EFP
11. mickey_82  EFP
12. Milly_Vanilly EFP
13. kat88 EFP
14. Не съм  EFP
15. Arielle EFP
16. Змейковица EFP
17. Magi TM EFP
18. Dor@ EFP
19. anizi EFP
20. E.L. EFP

21. Tommelise EFP

1. Габриел на мама amanita  Flowers Sunflower

1. Mileto newsm17 preggo newsm32 
2. Mam4e newsm17 preggo newsm32
3. kate-pate newsm17 preggo newsm32
3. неземната* newsm17 preggo newsm32
4. Saxophone newsm17 preggo newsm32 
5. нас newsm17 preggo newsm32
6. Galinanik newsm17 preggo newsm32
7. Issi_82 newsm17 preggo newsm32
8. toni_st newsm17 preggo newsm32 
9. Todorka Boeva newsm17 preggo newsm32
10. kuester newsm17 preggo newsm32
11. kastaliq newsm17 preggo newsm32 
12. Polito_84 newsm17 preggo newsm32
13. Galena newsm17 preggo newsm32 
14. Тортуна newsm17 preggo newsm32
15. ivap newsm17 preggo newsm32
16. Barborana newsm17 preggo newsm32
17. kakche newsm17 preggo newsm32 
18. pufpaf newsm17 preggo newsm32
19. Emmanuelle newsm17 preggo newsm32
20. plana newsm17 preggo newsm32 
21. PA4EVA 80 newsm17 preggo newsm32
22. mari_rouge newsm17 preggo newsm32
23. catwalk newsm17 preggo newsm32 
25. ideqiliana newsm17 preggo newsm32
26. jozzy newsm17 preggo newsm32
27. Etigra newsm17 preggo newsm32
28. jdesika newsm17 preggo newsm32
29. Irina Boneva newsm17 preggo newsm32
30. ka tq newsm17 preggo newsm32
31. Alexandria newsm17 preggo newsm32
32. Sussann newsm17 preggo newsm32
33. Бенджолина newsm17 preggo newsm32
34. caritas newsm17 preggo newsm32
35. Visible newsm17 preggo newsm32
36. Peiota newsm17 preggo newsm32
37. amidala 13 newsm17 preggo newsm32
38. pashic newsm17 preggo newsm32
39. dianastml newsm17 preggo newsm32

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 13:27 от Emmanuelle

# 59
Няма как да го сложим в началото на темата, но нека поне на тази страница присъства  Wink  bouquet
Дано е на късмет!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт