Отговори
# 630
 EFN То се знаеше! Няма нищо, другия път!

# 631
Незнам и аз какво да мисля.Направих тест Шуър чек 1 ден преди МЦ и се разочаровах  EFN Сега съм с 1 ден закъснение, а лелката още я няма, няма и симптоми да идва. Това не ми се е случвало досега. Обикновено идва 2-3дни по-рано newsm78.Дали може да е грешен теста?Все пак гледам да не се самонавивам, но тайничко се надявам

# 632
Знаеш ли, миличка, чувала съм от много мои познати, че шуър чек не им е отчел ранна бременност, но тест - лентичка от най - обикновените е отчел! Не искам да ти давам надежди, но ... ДАНООООО! Стискам палци!!!

# 633
Добро утро мацки!

едно ароматно кафенце от мене
и една лека закусчица
Malebi - Добре дошла и от мен и както ти сама си казала още е рано за тест fingerscrossed
и ...ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Дано скоро видиш двете чертички!

ideqiliana - не се ядосвай на хорската простотия. подмини го , смени го и готово.
При нас нищо ново, лелката си замина незнам дали ще почваме пак  Rolling Eyes имаме грижи сега с детето - пукна си челото-нещо ужасно е, снощи вдига температура, абеее ......
оффф не съм ви чела отивам да ви чета
Лек и спокоен ден от мен!

# 634
Честит рожден ден Malebi  bouquetМного здраве,приятно изкарване на рождения ден с любимите хора и дано скоро се сбъдне мечтата ти за EFP

# 635
Благодаря, момичета, пожелавам и на вас да видите съвсем скоро желаните две чертички!!!  Hug

# 636
Добро утро, красавици  Hug

Malebi честит рожден ден

ka_tq супер закуска Laughing

желая ви приятен ден и лека работа  Heart Eyes

# 637
Добро утро!

Малебиbdbaloni Да си жива и здрава, много щастлива и сбъдване на всяка една твоя мечта!
Кате, благодаря за кафенцето и закуската.  Hug

Аз да ви се оплача... гадното лелище  smile3511 сутринта ме събуди с ужасни болки в корема  smile3515 А как се надявах този месец да е станало  newsm45
Момичета, според вас за кога да си взема час при доки, веднага след цикъла или горе- долу покрай предполагаемата овулация???

Леки и хубав ден, мили!  Hug

# 638
Добро утро и на теб, Плодче! Съжалявам за лелката, но нека този път да й е за последно ... Ако питаш мен - след като ти свърши иди при доки, той ще реши после как ще процедирате!

# 639
Добро утро!  Hug
ЧРД, Малеби!!!! Много здраве, щастие, любов и семейна идилия ти желая!  Hug

НАЗДРАВЕ ЗА МАЛЕБИ!

Илианка, сменяй Джи Пито  Hug Моят лекар ми дава винаги, когато поискам, сега ми отказа последния път, защото бяха минали 42 дни от последното направление за АГ (когато ходих при оная мошенничка), а по закон трябва да минат 45, освен ако не си бременна  Peace
Кате Hug  bouquet
Плодче, мило не се ядосвай...ще стане  Hug
Хубав ден, прекрасни!!!   bouquet  Hug

# 640
Emmanuelle, приятен ден и на теб! Благодаря на всички за пожеланията!

# 641
Добро утро,
ka_tq отново си се погрижила за закуската и кафенцето, детенцето бързо да се оправя feeding

Malebi  newsm67 честит рожден ден, бъди здрава, щастлива и много обичана

Плодчe съжалявам за лелката, но не се отчайвай Hug

Усмихнат ден

# 642
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Малеби Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и успехи ти желая. Дано скоро прегърнеш своята мечта!

Плодче не се ядосвай! Дано следващият път стане!

Катенце благодарско за кафето и закуската. Просто са превъзходни. Много лошо е станало с малчо. Дано се оправи по-бързичко.

nelidani можеби е било раничко за теста. На мен и двата пъти чак след 4-5дневно закъснение ми излезна мнооооого бледа втора линия.  fingerscrossed

Желая ви прекрасен слънчев ден!

# 643
Ема, Малеби, Плана, Нинанб, силно ГУШ   Hug Hug

Няма да се отчайвам естествено  Wink Първо искам да знам, че всичко е наред и няма място за притеснение относно здравето и тогава ще съм по- спокойна.  Praynig
Гинеколога освен на видеозон, с друго "не може да помогне" (само как обясних Laughing ) ??? Изследванията се правят в поликлиника???

# 644
  • Варна
Малеби, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастливи и много обичана и дано скоро да гушнеш своята мечта!

Плодче, следващия месец ще е твоя  Praynig Hug

Кате, благодаря за кафето и закуската и дано Слънчицето ти бързо да се оправи.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт