Отговори
# 645
Здравейте!
(wind) благодаря за закуската и кафенцето! И скорошно оздравяване на детенце.
mari_rouge аз да си призная искам сватба и пътешествие  Embarassed Второто май няма да ме огрее скоро, но пък знае ли се  Laughing по-скоро ще се задоволим с една екскурзия до някъде
Плодче успех на прегледа
Malebi  welcome и честит рожден ден! Много здраве, късмет и скорошно осъществяване на мечтата ти  Hug
jozyy има толкова много кандидати за конкурса  Laughing , а най-хубаво ще бъде да има много победители! Пожелавам го на всички  fingerscrossed
polito_84 дано скоро ни зарадваш
ninanb, Лейди Фрост, plana   fingerscrossed
kastaliq като стана на въпрос за роклята, след като прочетох поста ти се върнах към ЛС, на които беше посочила твоята рокля... еми оказа се, че тя е и моята  Embarassed Обаче държа да отбележа, че я познах единствено по бялата лентичка, която е под бюста, на снимката няма нищо общо с това как изглежда на живо. На живо е много по-красива  Heart Eyes
Snarky Chimpfanny моите обукви си ги купих точно за 15 мин. в първия магазин, в който ме изпратиха. След като си харесах роклята трябваше да се отреже шлейфа и да се види дали е нужно да се пипа от дължината й. Изпратиха ме в един магазин, който всъщност е магазин-работилница, там си правеха обувките, заедно с плат от роклята. Така с парченцето плат избрахме най-подходящите като десен, а като модел избрах затверени на ток. Накак по-добре се чувствам с тях, защото обхващат целия крак и ще са по-удобни за танците. Иначе са високи 7см, но са удобни. Така че обувките трябва да са ти най-малката грижа. Щом роклята е на лице и е прекрасна обувките ще отидат по-встрани  Grinning Аз сега не мога да си намеря букет. Имам за хвърляне, но не можах да избера този, който ще си остане за нас. Ходихме в магазина в Младост, но съм много разочарована. Никакъв избор! И сега се чудя към къде да се насоча.
По въпроса за диетите не мога да дам мнение. Аз съм с проблема на PA4EVA 80 @  Wink Hug
Анизи , благодаря, дано е останал малко прашец до тук
Визи как изкарахте на празника? Не се и съмнявам, че е било хубаво  Hug

# 646
  • Бургас
Малеби, честит рожден ден и от мен - дано скоро станеш най-щастливата мама на света.  bouquet

# 647
Ка те, затрудни ме с новия си ник. А може би въздъхнах по-силно по закуската и се отнесох Laughing. Страхотна е!
Малеби, честит празник Flowers Bouquet! Желая ти здраве, щастие и много любов!
Плодче, не се отчайвай Hug! За гинеколог мисля, че момичетата са прави - по-добре след като си отиде гадината да си вземеш час.
Аз сглупих, мислех да засека овулация и тогава. Питай ме сега с тези тестове, иде ми да не ги бях купувала ooooh!! Очаквах поне контролната черта да излиза нормално, а то... Астроном трябва да си, за да ги разгадаеш какво ти показват!
Криси, мина добре Hug! В семейна обстановка, спокойно, с хубаво хапване и пийване Blush. Празнуването с приятели се отлага за неопределено време, защото всички зачезнаха точно сега. Скъпят ни кум се изстреля в Москва, за да се дипломира най-накрая; други любими отидоха в Русе за професионални ангажименти; трети взимат изпити и са се покрили като мишлета... Луда работа Crazy.

# 648
Здравейте сладурки!  HugАз нещо се замотах и неможах да се включа по-рано  newsm78
Ама каква софра сте наредилиии  Mr. GreenКатеее  Hug
Плодче дано да и е за последно този месец на лелката,никакво идване повечеее Hug Praynig
Малеби честит рожден ден мила! Да и мн жива и здрава и съвсем скоро да получиш най-хубавия подарък  bouquet
Кюестер сигурна съм, че ще си страхотна булкаа,а щом роклята е като на Каси значи 100%  Hug и изцяло съм съгласна за обувките  newsm10
Каси липсваш нии,губиш сеее  Hug
Аз пак изпадам в някви филмии  SadГърдите ми са… #Crazy като ходя ме болят,ужас.Яко ме режеше тея дни корема,но сега поотихна и е по-малко.Не се понасям направооо,какво ми става незнам,абе иска ми се по- скоро да знам ама…  Sick Ох ,няма да се оплаквам и самонавивам,каквото станее,чакам си края на седмицата и така.Толкова ми писна от това чаканееее..и всеки месец „Ще ми дойде ли ,няма ли?” newsm78
На всички мн гушки и целувкии, мн лек ден! Hug Hug Heart Eyes И стискам палчета който има нуждаааа  Heart Eyes

# 649
Тони, Кюестер, Визибъл, Поли, гушки и за вас  Hug Hug Hug

Поли, дано, мила, дано да ни зарадваш с положително тестче.  Praynig Чакането е най- изнервящо #2gunfire "ще ми дойде ли, няма ли да ми дойде"  Sick В такъв период съм непоносима  Crazy

# 650
polito_84, силно се надявам да е станало при теб!!! Кога трябва да ти дойде?

# 651
polito_84, силно се надявам да е станало при теб!!! Кога трябва да ти дойде?

В неделя  Whistling  Hug

# 652
добър ден мацки аз сега се прибирам ходих до пазарджик ,че имах малко работа .Катя мерси отново и както винаги за закуската ,дано да се оправи по скоро детенцето. HugМалеби честит рожден ден желая ти скоро да получиш най желания подарък  bouquetполи дано при теб да е станало този месец и наистина е много гадно това очакване всеки ден и все да го мислиш HugПлодче аз бях така вчера колко плаках само аз си знам ,нооооооо това е така ни било писано дано в месеца на баба Марта да си подарим едни хубави магистралки Hug Hug Hug

# 653
polito_84 всъщност и на мене трябва да ми дойде в неделя ... въпреки отрицателния тест днес, все още тая надежда, че може нещо да е станало!!! Хей, дано имаме късмет!  newsm10

# 654
Малеби, много е рано за тест сега. Стискам палци за неделя fingerscrossed!
Полинка, дано, дано! Дано в края на седмицата ни зарадваш Hug!
Катенце, как само пропуснах случката Embarassed. Бързо възстановяване на детенце Heart Eyes!

# 655
Привет дами  Hug
Кате, а къде са мекичките  Whistling  Hug Дано детенце се оправи бързо  Praynig
Malebi - честит рожден ден   bouquet Жива, здрава и много щастлива!
Плодчe - дано това да е последно посещение от страна на роднината и да не се вясва повече в идните 9 месеца   Hug
kuester - много се радвам, че си харесала същата рокля  Party И наистина няма нищо общо с тази на снимката - на живо е невероятна  Mr. Green
Visible   Hug Как е Карамелчо  Crazy
polito_84 - честно да си призная тези дни не съм се застоявала много у дома. В неделя ходихме до Ст.Загора и се отбихме в Mall-a  Crazy и да знаеш само колко неща си харесах  Whistling и се "пообзаведох" за пролетта де  Mr. Green Можех и още да продължа с обновяването на гардероба, ама мъжо вика "Остави нещо и за другите хора!"   Crossing Arms Вчера пък обикалях по нашите магазини, времето беше хубаво и реших да се поразходя  Flutter
         Момичета, сега срам не срам  Blush , искам да споделя нещо и да ви помоля за мнение! Та: на 10.02 ми дойде МЦ, на 18.02 - секс; на 20.02 вечерта се появиха няколко кафеникави капки по бельото ми и така до вчера  Rolling Eyes, т.е. на 17,18,19 и 20 цял ден нямаше абсолютно нищо, а на 20 вечерта, 21,22. 02 по няколко капки,ама кафяво Thinking Никога досега не ми се е случвало такова нещо и затова съм толкова озадачена  Crossing Arms Цикъла ми, след аборта е на 26 дена. От този месец вече не се пазим  Naughty Дали може да е нещо притеснително, да отивам ли на лекар или...  Rolling Eyes Ще съм благодарна за мнението ви  Hug

# 656
Между другото някой миналия ден беше писал за акваспининга ,аз гледах миналата сутрин по на кафе с гала този спорт и много ме заинтригува,ако някой от пловдив знае къде има такъв спорт тук да пише моля.Благодаря предварително на всички Hug Hug

# 657
Малеби, честит рожден ден и от мен! Дано скоро получиш най-хубавия подарък  Hug
Плодче, другия месец е нашия  Peace

И този месец лелката не ме пощади  #2gunfire а така се надяваааааах, понеже нали хванахме овуто с тестове, но ............ уви  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 658
Знаеш ли, nas, ако овуто ти е било на 7-ми и 8-ми, всъщност, тогава са ти били положителни тестовете за овулация, то значи самия момент ще е бил на 9, 10, 11 ... защото доколкото знам, когато теста е положителен, значи се е отделил хормона, който ще спука фоликула! Дано да не се бъркам, но мисля, че е така. Вие кога правихте опитите?

# 659
Знаеш ли, nas, ако овуто ти е било на 7-ми и 8-ми, всъщност, тогава са ти били положителни тестовете за овулация, то значи самия момент ще е бил на 9, 10, 11 ... защото доколкото знам, когато теста е положителен, значи се е отделил хормона, който ще спука фоликула! Дано да не се бъркам, но мисля, че е така. Вие кога правихте опитите?

На 7,8,9 и 12  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт