Отговори
# 660
Може би сте изпуснали момента! Незнам, нека и другите момичета се включат! На мен например теста ми беше положителен с ясно изразена втора черта на 12.02., на 13.02. двете черти бяха еднакви, значи евентуалните дати най-благоприятни за зачеване ще са 12, 13, 14, 15 и евентуално 16. Аз поне така знам, прави се опит в деня на положителния тест и три дни след това. Нооо, на 16.02. имах служебен ангажимент и не бях вкъщи и пропуснахме. Надявам се в другите дни да е станало нещо ...

# 661
        Момичета, сега срам не срам  Blush , искам да споделя нещо и да ви помоля за мнение! Та: на 10.02 ми дойде МЦ, на 18.02 - секс; на 20.02 вечерта се появиха няколко кафеникави капки по бельото ми и така до вчера  Rolling Eyes, т.е. на 17,18,19 и 20 цял ден нямаше абсолютно нищо, а на 20 вечерта, 21,22. 02 по няколко капки,ама кафяво Thinking Никога досега не ми се е случвало такова нещо и затова съм толкова озадачена  Crossing Arms Цикъла ми, след аборта е на 26 дена. От този месец вече не се пазим  Naughty Дали може да е нещо притеснително, да отивам ли на лекар или...  Rolling Eyes Ще съм благодарна за мнението ви  Hug
Май е мн рано за имплантация  newsm78, но да не е розова овулация(май точно се пада) newsm78.Май по добре да изчакаш(или не) да дойде лелята и след това евентуално на преглед.Не се шашкай само и не си втълпявай глупости  Naughty Я си кексете пък каквото стане! Стискам палци да е нещо друго... Hug Hug

# 662
Поли, в никакъв случай не ми минава през ума да е имплантация  Naughty
Ами тази розова О не трябва ли да е червеникава по скоро, а не кафяво, както е при мен  Thinking
Простете невежеството ми, но наистина не съм запозната  Embarassed

# 663
Каси мн се радвам че си се поразсеяла малко и си заформила пазар а (тук благородно ти завиждам) Hug

А ето какво открих за розовата овулация-"В хода на менструалния цикъл яйчникът отделя яйцеклетка – настъпва явлението овулация. Понякога нормалната овулация се маркира с оскъдно прокървяване (зацапване), което трае 1-3 дни и може да се придружава от болка в долната част на корема. Това кръвотечение не подлежи на лечение – от него дори има известна полза, защото жената получава информация “от най-сигурно място”, че се намира в период на висока вероятност за забременяване."
Дано да съм от полза  Blush  Hug

# 664
Поли, благодаря за инфото  Hug
Мен, честно казано, ме е страх да ровя в нета и да търся, защото досега колкото пъти съм търсила инфо за нещо, толкова пъти изскача някоя страница, която аз съответно отварям и си изкарвам акъла  Shocked
Та затова питам тук, любимата дружина  Hug ,макар че нещо се губят и не ми пишат нищо, но това е сигурно защото е края на работния ден  newsm78 Ама аз ще чакам  Mr. Green

# 665
За розовата овулация, аз съм имала-червеникава, но допускам , че може да е и розова и кафяво-червеникава. newsm78

# 666
Каси, ще ти се карам! Няма да 4етеш глупости, аз за имплантация е малко рани4ко  Tired Я си из4акай датата на МЦ и ще стане ясно, ако не си бременна иди на лекар за твое успокоение, да не те е старх, а ако си бременна ще е супер! Пожлавам ти го!!!  Hug Heart Eyes Hug
Катенце, аз нещо пропускам за детенцето ти  Embarassed Не знма какво е станало, ще се върна да 4ета, но каквото и дае, дано вси4ко е наред сега!  Praynig Hug
П.П. Кате, про4етох  Confused Cry Много неприятно, но пък няма на4ин, всяко дете така израства, лакти, колене, глави  Mr. Green Моят мъж е целия в белези, по колене, крака, бедра, лакти, гърди си е разпарял....ужас!  #Crazy Като от война е  Laughing Само заведи детенцето на ЕЕГ да няма някое по-леко сътресение, не 4е те плаша, просто за по-сигурно!  Hug

# 667
Сладурки привет!
И аз до сега на работа.....
Ще го сменям Джипи-то няма какво-не е болка за умиралка-явно не мога да ги надживея тези неща-много се паля-ама здраве да е!
Malebi- newsm59 newsm59-здраве,щастие късмет и топла питка с мед! Joy Joy Joy Joy Joy[/b]
Poli
-ще стискам мнго палци да се е получило! fingerscrossed fingerscrossed
Силни палчета за Nas   и Плодче-другият месец ще е .... newsm10 newsm10 newsm51

# 668
  • Пловдив
polito_84 всъщност и на мене трябва да ми дойде в неделя ... въпреки отрицателния тест днес, все още тая надежда, че може нещо да е станало!!! Хей, дано имаме късмет!  newsm10

кога направи тест? и аз се нареждам с чакащите в неделя, но поради стечения на обстоятелствата (изтекъл срок на годност на теста) няма да го правя по-рано. поне днес съм с тази идея, утре не се знае!  Joy

# 669
  • Пловдив
Знаеш ли, nas, ако овуто ти е било на 7-ми и 8-ми, всъщност, тогава са ти били положителни тестовете за овулация, то значи самия момент ще е бил на 9, 10, 11 ... защото доколкото знам, когато теста е положителен, значи се е отделил хормона, който ще спука фоликула! Дано да не се бъркам, но мисля, че е така. Вие кога правихте опитите?

На 7,8,9 и 12  Thinking

ето едно филмче
http://vbox7.com/play:db1d82c2&al=1&vid=2153627
тук обясняват за "seminal pool" който се формира след свършване и дори да не е настъпила овулацията, сперматозоидите "живеят" няколко дни вътре в теб и ако ще настъпи например след 2 дни, може да има оплождане.  Praynig
моите дати са 10, 14 и 17 при цикъл 28 дни и последен цикъл на 1 февруари, не съм засичала овулации, но усетих, че настъпва  Whistling

# 670
Малеби, ЧРД!   bouquet здраве,любов и скоро да се похвалиш с бебче! весел празник
Плодче,нас, силно стиснати палчета за другия месец!горе главата  Hug
Кате,малкият бързо да оздравявя-бързо! Hug
Каси, възможно е да е розова овулация.не се тревожи, но все пак лекарското мнение никога не е излишно. Hug

Успех и пак успех и много хубави новини! Heart Eyes
хубава вечер

# 671
Малеби, ЧРД и от мен!   bouquet

Момичета, и аз питах доки за тези зацапвания - каза да не се притеснявам ако е само зацапване. Нормално е - хормони и т.н. При мен се получи откакто бебеправим. Мисля да си дам 1 месец почивка, да видим дали ще ги има тези неща.

# 672
Малеби, ЧРД и от мен!   bouquet

Момичета, и аз питах доки за тези зацапвания - каза да не се притеснявам ако е само зацапване. Нормално е - хормони и т.н. При мен се получи откакто бебеправим.
Точно  Naughty И при мен никога досега не се е получавало такова нещо. И си мисля, че наистина има нещо общо с бебеправенето, в смисъл: предишния път имах едни такива неразположения около О и на 2 месец бебето стана. Докато се пазехме трите месеца след аборта - абсолютно нищо и никакви оплаквания. Сега пак започнахме опитите и хоп - това зацапване на 10,11 и 12 ден  newsm78 Днес съм чиста  Embarassed Просто за първи път ми се случва такова зацапване и затова останах  Shocked

# 673
Благодаря ви за подкрепата и палчетата!  Heart Eyes Страхотни сте!  Hug

Лека вечер!  Hug

# 674
Хихи, Каси, добре е Карамелчо, голям е щурчо. Благодаря ти, че се сети Hug!
За зацапването и на мен ми хрумна розова овулация.
Сюremybussi!
Аз си спретнах вкусен филмов маратон (половинката пак е нощна смяна). Гледах и филм, който ми беше нов (макар и излязъл преди три години). Бих казала, че щеше да е добре да ми остане нов за постоянно, ако не беше тази песничка. Разчувства ме и развълнува от... първо ухо (губят ми се думите днес Laughing), което не ми се случва често. Поздравявам ви с пожелание скоро да печем пайове до откат Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт