Отговори
# 675
Добро утро, хора! Пожелавам ви приятен ден и само хубави новини! Днес съм на работа, до довечера! Kissing Heart

# 676
Добро утро!
Мнооооооого спинката.
Хайде на кафнцето.

и палачинките.

# 677
добро утро и от мен ,Плодче закуската е мммммммммм супер благодаря много .Аз днес се чудя на къде да я захващам ,имам една приятелка която наскоро роди и не съм ходила да видя бебето и сега ще и звънна,ако е удобно да ида днес.Лек ден на всички и  Hug Hug Hug

# 678
Добро утро!
Взимам от закуската и кафенцето-страхотни са......
И пожелавам хубав и усмихнат ден! newsm10 hug hug hug hug hug

# 679
Здравейте милички  Hug

Днес почерпката е от мен - добавям още една свещичка на тортата Simple Smile Почерпете се с най-добри пожелания за страхотно настроение от мен Simple Smile

# 680
Здравейте,
аз съм в истерия, момичета. Sad
Цикълът ми напоследък е на 23-24-25 дни и се очертава точно за сватбата да съм се олелила.
И незнам какво да правя, реве ми се.
Имам един въпрос, преди пиех Логест, ако сега пак го започна дали има шанс до юни да си го корегирам? И днес ми е 3-ти ден, ако го почна сега, фатално ли е? Или да чакам следващия мц, за да си го почна от първия ден? newsm78
Много съм смотана. ooooh!
Бъги, честит рожден ден, много здраве ти желая, късмет във всичко и сбъдване на всички желания. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 681
Бъгиbdbaloni Бъди жива и здрава, влюбена и винаги усмихната. Пожелавам ти и упоритост, търпение и късмет, за да постигнеш мечтите си! Hug

# 682
Добро утро  Hug

buggy--> честит рожден ден и тук  Hug

Snarky мило, я да се успокойш, че ще ядеш бой  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 683
  • Габрово
Бъги, честит рожден ден! Да си здрава, обичана, усмихната, да изкараш леко втората половина от бременността и още по-леко да родиш прекрасен бебок!

Снарки, за Логест не съм компетентна, но с ударни дози витамин Ц мисля, че се отлага цикъла с няколко дни. Говори с док.

# 684
  • София
Здравейте момичета  Party

Специално се включвам да честитя рождения ден на Бъги  Hug Една много сладка бремелинка  Heart Eyes Да си жива и здрава, много щастлива, лек остатък от бременноста и леко раждане  newsm51

Наземната какво стана с лекаря какво реши  Rolling Eyes Съжалявам ако си писала ама нещо не смогвам на толкова писане  Rolling Eyes

# 685
Кате   Heart Eyes не съм писала нищо, не съм ходила още никъде, чакам да ми дойде лелката и тогава, но пуснахме една спермограма и не е много хубава и първо ще ходим на консултация при уролог  и после ще го видим какво и къде  Grinning

# 686
Добро утрооо!  Hug

Бъгиии, ЧРД!!! Много здраве, щастие, любов и безкрайна радост около бебчо! Да е здрав и послушен и много, ама много да ви радва!
Ама ние доста рибоци сме в темичката  Mr. Green Визи, Ти, Аз, мисля, че имаше и още  newsm78
 Hug

Олианка, може да започнеш някакви противозачатъчни, хем да помогнат като ги спреш да забременееш, хем сега да регулират цикъла за сватбата  Hug
Бенджиииии, върна ли се от Софето?!?  Mr. Green Hug
Плодче, балгодаря за закусчицата и кафенцето!  Hug
Хубав ден, милички bouquet
П.П. Време е за нова и бебносна тема  Whistling Някой има ли предложение за оформление, заглавие?!? Давайте да я мислим  Flutter Hug

# 687
Добро утро сладуранииии! Hug
Първо искам да во благодаря за палчетатаа,дано не ви разочаровам  Mr. Green Hug
Бъги ЧРД! Пожелавам от всичко хубаво по многооо и живо и здраво бебчее!  Hug   bouquet
Плодче закуската е .....потекаха ми лигите  Mr. Green  Hug
Каси дано да си се поуспокоила вече  Hug
Визи на теб да ти се губят думите... #Crazy Да бе да  Mr. Green нещо не е както трябва  newsm78  Hug
Мацки, темичката ни свършвааа,захващайте се  Mr. Green
На всички мн стиснати палчета,хубав и успешен ден! Hug

# 688
Честит рожден ден на Бъги желая ти многоооооооооооо щастие ,любов и най вече здраве и накрая да се сдобиеш с едно пухкаво бебче на финала. newsm51

# 689
Здравейте момичета  Hug

Бъгииии - честит рожден ден, мила   bouquet Бъди жива и здрава, много щастлива, леко доизкарване на бременността и след това най-гордата мама  Hug
Поли - аз не съм се притеснила кой знае колко  newsm78 Но тъй като беше нещо ново за мен и викам чакай да питам дружината, те може да знаят  Mr. Green Вече няма никакво зацапване  (вчера и днес) и все повече си мисля, че нищо чудно наистина да е била розова (при мен кафява  Laughing ) О, още повече, че доки ми беше казал, че съм с по-ранна О  newsm78 А бе, каквото такова - сега ще си трая, но ако пак се появи, изчезвам на лекар  Crossing Arms
Emmanuelle - някакви предложения за новата темичка  newsm78 Аз предлагам ти да я пуснеш - забелязала съм, че много положителни тестчета носи твоята клавиатура   Mr. Green  Hug
Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт