Отговори
# 690
Emmanuelle - някакви предложения за новата темичка  newsm78 Аз предлагам ти да я пуснеш - забелязала съм, че много положителни тестчета носи твоята клавиатура   Mr. Green  Hug
newsm10 Дам и аз съм на същото мнение! А и Емка слага списъчето ни  Mr. Green

# 691
Добро утро, мили дами.

Бъги, честит рожден ден. Много здраве и щастие ти желая и едно супер леко и красиво раждане. newsm59

Олианка, най-добре се консултирай с лекар за това с цикъла.

kastaliq аз бях така преди 20 дена, едно кафяво зацапване в продължение на 4 дена. Ама нито на цикъл, по оскъдно, ама пък и по-силничко от зацапване. Дет се казва ни рак , ни риба. Явно при мен се оказа, че О е била на 4-тия ден от това зацапване, защото си поддържах след това висока БТ, а днес ми дойде #Cussing out при това с адски болки Cry. Е не съм го разгадала дали беше розова О при много дълъг цикъл или беше оскъден цикъл с ранна О на 4-ти ден.
Явно ще си остане загадка за мен. newsm78

Емм, върнах се от Софето и сега хем леля имам на гости, хем адско главоболие, добре, че си взех днес за почивен ден, че не знам как щях да изкарам на работа. Confused

# 692
Здравейте милички.  Hug
Благодаря за пожеланията за моето слънце, тя раната заздравява и то много добре, защото се усетих на време за залепя лепенката  перпендикулярно на цепнатината и да се слепи там дупката  ooooh! . Охх мъже беее - толкова е палаво, че на 8 да са ми очите пак сварва нещо да направи. Стигам за пореден път до извода, че с деца трябва моментална и адекватна реакция, без паника, защото и детето се стряска. Охх на какво ли ще ме подложи още детето  Crazy , но няма как  Hug . Сега пък е болен, не го спасих от АБ този път. Пак нощни спазми и не съм спала втора вечер и днес вече съм като пияна - но и това се превъзмогва. Споделих на една позната, че искам още едно и тя ми вика "Ти луда ли си" #Crazy, мойто било за 3 - е викам какво, ще се оправим. Нейното кроткоооооо и не искала, какво щяла да прави. Да ги убиеш такива  #2gunfire . Както и да е междусъсетски неволи.
Emmanuelle - ЕЕГ не съм го носила, мъжото вика "нямало нужда". Crossing Arms
kastaliq - аз си мисля, че може да е розова О  newsm78

Бъгиии
Пожелавам ти блестящи спомени
за всеки един твой вчерашен ден и
щастие с всеки нов изгрев на слънцето!
 Честит рожден ден!

Бенджолина - и теб ли не те пощади лелката  Thinking
Snarky Chimpfanny   не мога да ти помогна, ама дано не ти дойде точно на този ден, а преди това и вече след 9 месеца Wink
Плодчe - как ми се ядяха палачинки - мерси.
Ние май ще си дадем почивка 1-2 месеца с бебеправенето, незнам нещо сякаш напрежението си казва думата.
На всички, на които им трябват палчета  fingerscrossed
Успешен ден на всички!   bouquet

# 693
  • Габрово
wind, моят син е щурав за 10-има, но нито за момент не се отказвам от идеята за второ дете дори да знам със сигурност, че пак ще е такова  Mr. Green.

# 694
Кате, по- скорошно оздравяване на златото ти...  Hug

# 695
Няма проблем да пусна нова тема, но ще е довечера, че днес имам много работа  Tired
А сега нещо, което не ме свърта от радост  Mr. Green:
Моята колежка, за която ви разказвам периодично, че е ангел и много се заобичахме от 1-я ден ми сподели днес, че не и идва от 3 седмици вече  Party , но не прави тест.... Crazy луда работа  Mr. Green , но гърдите й наедрели, яде за 3ма и коремчето и вече е като топчица  Heart Eyes Hug
Сега в обедната ще ходи на лекар.... Praynig Тя вика "Аз съм на 33год. едва ли е станало от 1-я път, може би ще почакам, пробваме само от Януари тази година" Ама май, май....е станало  Heart Eyes Party
За ето такива добри хора, мнооого се радвам като успяват от първия път  Heart Eyes завиждам й много благородно и се радвам, но за разни шафрантии, с извинение и без  Crossing Arms хич не се радвам  Embarassed ако ще да ми е грях  Crossing Arms Но тя заслужава!!!! Дано  Praynig
Еее, споделих си вълненията, сега бягам да работя, че днес ме заринаха  ooooh! Tired, а довечера ще пусна темичка  Heart Eyes Hug

# 696
  • При моето слънце
Бъги, честит рожден ден, мила. Пожелавам ти от здраве да не се отървеш, щастието да те следва навсякъде, приятели да не ти липсват никога, а след още 20 седмици да си най-гордата, щастлива и обичана мама. Честит празник newsm51
На всички пожелавам един топъл, усмихнат и изпълнен с любов ден.
И тъй като досега не съм се сещала  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 697
ВСИЧКИ НОВИ МОМИЧЕТА ДА СИ НАПИШАТ ИМЕНАТА ЗА ДА ГИ ВКЛЮЧА В СПИСЪКА (КОЙТО ИСКА ДЕ Mr. Green) И ВСИЧКИ БРЕМЕННИ ОТСКОРО, ДА СИ ПРИЗНАВАТ ДА ГИ МЕСТЯ В ДРУГИЯ РАЗДЕЛ НА СПИСЪКА  Mr. Green ИМАТЕ ВРЕМЕ ДО ДОВЕЧЕРА  Hug
НОВИ:
1. МАЛЕБИ
2. НИНАБ
АЙДЕ ПОМАГАЙТЕ, ЧЕ МНОГО ЗАБРАВЯМ  Mr. Green

Яаааа, без да искам съм цопнала първа под прашеца на Петьофинка  Hug Heart Eyes Може пък да е поличба! Mr. Green Praynig

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 14:08 от Emmanuelle

# 698
  • Варна
buggy--> честит рожден ден newsm51 newsm59  Gift Много положителни емоции и късмет ти пожелавам!!!

Snarky Chimpfanny  и аз се олелих навръх сватбения ден. На упътването на хапчето си пише, кога да го почнеш. Аз например пиех Три Регол и се почва от петия ден. Не се притеснявай - до юни има много време. Можеш да го коригираш на точно 28 дни или да спреш хапчетата така, че да не си в цикъл на сватбата.

Успех на ловуващите и на чакащите Praynig Hug

# 699
buggy--> Честит рожден ден! Много здраве, късмет, леко бременеене до край и още по-леко раждане  Hug

# 700
  • Бургас
buggy-->, честит рожден ден - да си много здрава, усмихната и щастлива с малкия бебок, който е на път и половинката ти. Лека бременност и приятно изкарване на празника.
Ема, ти със сигурност ще оформиш чудесно темата  Peace Дано колежката ти е успяла от първия път... закъснява й 3 седмици и не е правила тест... Rolling Eyes, аз мислех, че съм от търпеливите, ама тя ме бие по всички параграфи.  Praynig е бебе.

Snarky Chimpfanny, не се тревожи и за това сега, може да не се олелиш точно на сватбения ден...  Wink и дано!
petiofi83 , мерси за прашеца, много ме радвате като наминавате да ни поопрашите малко  Grinning
Гушки на всички палави момичета в тази страхотна темичка.

# 701
 newsm44 Бременна е!  smile3521 В 8г.с.  newsm53 Много се радвам за нея!  newsm44
Обаче никой не ми пише, дали пропускам нови имвна, нови бременни..... Crossing Arms

# 702
  • Бургас
Много хубаво  newsm44
Добави Стефани Стефи

Пуфпаф не е писала скоро, дано е добре.

# 703
  • Варна
Бъги, честит рожден ден! (и тук) Бъди здрава, много щастлива и след 20 седмици горда мама!

Ема, честито на колежката ти. Дано да изкара лека и безпроблемнна бременност!  Hug

Петьофи, много телеграфно, няма ли малко да разкажеш за бебчо, как сте?

# 704
Много хубаво  newsm44
Добави Стефани Стефи

Пуфпаф не е писала скоро, дано е добре.
благодаря ти мила,се сещате за мен Hugаз сам на лекции вече 5 ден и от сутрин до вечер съм в университета Whistlingа от снощи съм с 38 температура и едно гърло ме хвана направо се влачих до обяд днес Tiredсега си почивам и пия чайчета Hug Hugхубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт