Отговори
# 75
  • Габрово
Докато разбера какво става и 5 стр. сте изписали  ooooh!.

Поли, мерси за темата  Grinning.

Пачева, да ти е живо и здраво момченцето и скоро да гушка бебе  smile3525

Томи, браво на малкото отличниче, все така да се развива добре и да маха с ръчички  Grinning.

Мама Инка, честита розова новина.

Късмет на всички в новата тема  Hug.

# 76
  • София
Gаlena, ето тук има повече информация: http://www.preseed.bg/http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436527.msg13408400#msg13408400
Много хубава темичка, пожелавам успех на всички!

# 77
# 78
Galenka, не съм ползвала, но от темите разбрах, че е нещо като свещички, които се слагат вагинално до 15 мин преди секс. Спомага по-дългото оцеляване на човечетата и по-бързото им придвижване по церквиалния канал.  Peace
Един вид действа като изкуствена ЦС (церквиална слуз, сиреч).
Струва м-у 36-40 лв и са 5 дроя за еднократна употреба, апликаторчета.  Hug

# 79
Страхотни сте, много сте бързи,  Hug благодаря ви за отзивчивостта  Hug

# 80
Галиник,Ка теfingerscrossed fingerscrossed да ни зарадвате! Praynig
Пачева,честит празник!да ти е живо и здраво малкото ти слънчице-щастливо детство и скоро да гушка едно бебче!   bouquet

Слънчев ден! Hug

# 81
Ема мен си ме пропуснала за чакащите чудо и аз много, много се надявам този месец чудото да стане. Hug

# 82
dianastml , извинявай мила, но е много трудно да ви изброя всички  Embarassed
Надявам се не се сърдиш!   bouquet
Който не се открие да каже до края на деня, най-късно до утре сутрин, че след 2 4 часа нямам право на редакции и остава чакащ за следващата тема   bouquet

Много момичета се губят  Thinking Визи?!?!? Джозка?!?!? Миле?!?!? Джесика?!? Катуолк?!?!? нас?!?
Ехооооооо  newsm78

# 83
Барборанче ако си прочела малко по назад точно за този гел говорех и аз  Blush Взех си го(трудно г намерих) и даже го ползвахме  Mr. Green Надявам се да има ефект ,а и Биби каза че го е ползвала точно преди да забременее  newsm78
Значи 6 бр апликатори ,като по-големи пипетки (мн удобни-38лв  Thinking) ,нямя мирис,като лубрикант е.Нищо по особено ,само дето не изсъхваш така бързо  Mr. Green и наистина неизтичат плувците(съвсем малко) Абе общо взето чувството в никакъв случай не е неприятно,всичко си протича както обикновено.Предписа ми го доки(нямаме никакви доказани проблеми) ,а преди да го взема изчетох всичко за него ,което има. Каза ни да го ползваме около овуто(2 дни преди,по време и след)
На по късен етап мога да изкажа резултата  Mr. Green
Успех на всички,а ако това ще ни помогне защо пък не,ще направим всичко, каквото зависи от нас  Heart Eyes
Съжелявам ако съм прекалено изчерпателна,надявам се да съм била от полза  Blush  Hug Hug

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 13:52 от polito_84

# 84
  • София
Хахах здра
вейте момичета  Party
Гледам тука в някакво списъче хубаво сте изтипосали моята особа  Mr. Green

Много нови момичета има тука и ще ми се чудят коя съм ама то това е хубаво  Mr. Green

Аз съм кате-пате между другото да не се чудете на нахлуващата с нов ник  Joy

Успех на всички скоро да ни зарадвате и да се преместите в отчетни а не като мен в проблемното ви пожелавам  Hug

# 85
kate-pate, познах те аз  Hug
Как си, мила? Нещо ново с теб? Виждам, че имаме еднакви лентички  Mr. Green Hug

# 86
  • София
 Embarassed ами аз нали ви шпионирам и ми харесаха тези лентички и понеже нямам каква да си сложа....  Mr. Green

Ново ново, няма нищо чакаме си фонда, оказа се че след аборт в резултат на кюретажа са ми запушени и тръбите та сега просто си чакам  Confused (да стане някакво голямо чудо)

# 87
  • Gone with the wind
Минавам набързо на отчет, да видите, че съм жива и още мърдам  Confused
Това беше една отвратителна седмица, радвам се, че свърши. Почна се в понеделник вечерта, когато най-после си купих  кантар и като реших да го изпробвам се чу "Моля вторият да слезе"  Shocked , та по този повод съм на диета вече 5ти ден. Най-хубавото е, че грам не ми тежи и се чувствам много добре.
За проблемите в офиса няма да пиша, само ще спомена за един отрицателен тест и 10 дневно закъснение, ама то при мен е нормално.
Довечера мисля да ви изчета  и да се "изходя" по темите

# 88
kate, няма да шпионираш, а ще пишеш, ей  Hug
А лентичките са много сладки  Heart Eyes Hug те многоооо и да се похвалиш като има развитие по въпроса с фонда  Praynig
ку4оо  Mr. Green ама си ми скица  Hug много те  Hug
Я да питам аз , срам , не срам  Embarassed някоя от вас да е имала извънматочна, че аз май....уф много ме е страх  Cry Confused

# 89
Аууууу Кате пате, аз си признавам, че не те познах. Ама и ти си сменила всичко от аватар, ник, та до подписа.

Видях те в темата за изсл. на х. И според мен са супер и няма място за притеснение. Hug

Кучо, какъв е този говорящ кантар newsm78 или ти се шегуваш нещо? Май май и аз ще трябва да се захващам за диета, че и при мен не е розово положението, добре , че Катя днес пусна здравословна и диетична закуска от плодове Mr. Green
Хм да не е заразно "лошата работна седмица"?ю
Иначе стискам здраво палци, теста скоро да стане положителен Praynig

Общи условия

Активация на акаунт