Споделете за PreSeed

• 43 256
  • 152
  •   1
Отговори
# 30
  • София
При мен от първия месец нямаше резултат, но от втория - имам вече две чертички и вече четиридневно закъснение. А пробвахме усилено от април, след неуспешна бременност в края на миналата година. Незнам дали е от лубриканта или просто си му е дошло времето. Дано само да е с успешен финал този път - другата седмица съм на лекар.

# 31
  • София
bibi76,страхотна новина!!!  newsm44 Честито! и да си гушнеш бебчето след девет месеца! дори и да е от "времето",по-добре да прием,че лубрикатът е в основата,за да не губим вярата и надеждата  Wink

# 32
 GrinningЗдравейте момичета и аз се снабдих с тези чудодейни флакони Pre-seed ползвам ги от два месеца но още не съм бременна.Може ли някой да ми даде информация за този продукт http://www.accessdiagnostics.co.uk/acatalog/Zestica_Sperm_Friend … ty_Lubricant.html
Пратиха ми този спреи познати от Англия и простете невежеството незнам как се ползва.
    Успех на всички които  ползават pre seed. Grinning

# 33
Не знам за PreSeed, но съм чела теми , в които момичета съветват вместо 40 лв за лубрикант, да дадем по 5 лв за сироп за кашлица... Peace
Хем, който е бил пушач си чисти дробовете, хем се изхвърля ненужната слуз в тялото, хем се отделя повече ЦС, така необходима на плувците да живеят дълго в нас и да дебнат в гръб яйцето  Mr. Green
Дано успеем!  Praynig   bouquet

# 34
  • The QC to be!!!
Не знам за PreSeed, но съм чела теми , в които момичета съветват вместо 40 лв за лубрикант, да дадем по 5 лв за сироп за кашлица... Peace
Хем, който е бил пушач си чисти дробовете, хем се изхвърля ненужната слуз в тялото, хем се отделя повече ЦС, така необходима на плувците да живеят дълго в нас и да дебнат в гръб яйцето  Mr. Green
Дано успеем!  Praynig   bouquet
Всъщтност сиропа за кашлица има съставка която не помага за повече ЦС а прави ЦС по втечненPeace както и слузта отделяща се от бронхите, поради което е по лесно да се отделя при кашляне. И да много мацки са го ползвали, но пак... това е полезно само при определени случай. Моя бивша колежка така е забреняла със сина си, след 2 год опити. Преди това е имала дъщеря.

# 35
Здравейте
Някой ползвал ли е FertilAid ?
Ще си радвам ако някой сподели мнение за това лекарство и дали наистина има ефект.

# 36
  • София
i.elena виж в тази темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438785.0

Мъжът ми пие FertilAid от 2 месеца, но другия месец ще мога да кажа има ли някакви подобрения или не след като направиме новата спермограма.

# 37
Записвам се да следя темата Mr. Green Днес си взех и аз гелчето ,най-послее  doh едвам го намерих.Доки ни е изписала и Фертил за мен и за него,но нещо ми се досвидяха 110лв.За сега ще пробваме само с гела пък др месец ако трябва и с витаминките  newsm78
Успех на всички и ще докладва ако има  положителен резултат  newsm10  Hug Hug

П.П Четох и по др теми за него и има доста полижителни резултати  Heart Eyes

# 38
Записвам се и аз  Peace Този месец и ние  мислим  да  го ползваме и ха дано да е положителен резултата Praynig

# 39
Хайде, и аз да се запиша, вчера си го купих и от другия месец ще го ползвам, пък дано има ефект Wink

# 40
  • Видин
Аз също си го купих и го пробвах за първи път.Четох и положителни и отрицателни мнения ,но реших все пак да опитаме.Надявам се да помогне в опитите ни за бебче.Като количество и усещане ми хареса,и не само на мен.Имам въпрос обаче към ползващите го.На листовката пише -5те дена най-благоприятни за зачеването,дотук добре.Това значи ли че ,ако имаш например 2 пъти полов контакт на ден е достатъчно веднъж да го ползваш?Ще дейстава ли и по-късно или за самия контакт.....

# 41
  • София
според мен няма да действа,ако става въпрос за дълъг интервал между двата-все пак е гелче,което изсъхва по някое време и му се губи смисъла, като не е течен  newsm78

# 42
Аз също си го купих и го пробвах за първи път.Четох и положителни и отрицателни мнения ,но реших все пак да опитаме.Надявам се да помогне в опитите ни за бебче.Като количество и усещане ми хареса,и не само на мен.Имам въпрос обаче към ползващите го.На листовката пише -5те дена най-благоприятни за зачеването,дотук добре.Това значи ли че ,ако имаш например 2 пъти полов контакт на ден е достатъчно веднъж да го ползваш?Ще дейстава ли и по-късно или за самия контакт.....
Milma, за да се насъберет достатъчно сперматозоиди е необходимо поне 24 часа между 2 яекулации.

Ние ползваме Pre-seed за първи път този месец. Надявам се да ни помогне - с мъжки фактор сме. Лекарите ни препоръчват инсеминация, но ние сме решили да си починем за 2-3 месеца от прегледи и да пробваме по естествен начин, ако не стане - на лято - ще пробваме с инсеминация.
Иначе Pre-seed, ако не друго е страхотен лубрикант, не дразни или щипе. Нямали сме проблеми с поставянето му.
Успех!
И който види  EFP веднага да се похвали! Трябва ни положително мислене.

# 43
ползвахме го един месец - не  се получи, мисля да го взема отново и да продължаваме с него  Grinning

# 44
Ползвахме го 2 пъти и получих някакво възпаление  #Cussing out след което се наложи антибиотик Sick

Общи условия

Активация на акаунт