Отговори
# 60
Благодаря ти миличка, че си ме включила!  Hug

# 61
Добро утро и от мен сладуркии! Hug Hug
Хоп под прашецаааааааа Дор  Hug Hug
Емкааа страшна сииии,браво на тебб  Peace Hug И тук си е добрее,дано да донесе късмет на всичкиии  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
Пачева да ти е мн живо и здраво детенцетооо,мн да ви радва и скорп да станат повече   bouquet Hug
Барборанче ше взема едно чайче нали уж помага.. Mr. Green  Hug
Тодорче успех с работата мила Praynig Hug А добавките от аптеката ми ги намериха на тази цена  #Crazy ,а не от сайта Thinking Незнам,за сега така ще пробваме ,а ако се наложо др месец и тях ще взимаме  Crossing Arms Дано нееееее  Hug Hug Hug
Галиник стискам палчетааа,само не се самонавивай  Naughty  Hug
Ние вчера пробвахме гелчетоо   luvbed (Биби дано те последвам пу пу  Hug Hug) и беше мн добрее  Mr. Green  Heart Eyes Ох ,утре пътуваме  и аз незнам къде  newsm78 ама ще разбераа  Crossing Arms умирам от любопитство Blush Милото каза че не нищо кой знае какво просто 2 дни в хотелче извън шумния град само двамата Heart Eyes Heart Eyes Да се надявам да свършим работата  fertilization сега са дните  fingerscrossed
Мн лек ден на всичкииии,да си починете и   luvbed яко Mr. Green Няма да ви изброявам за всички мн  Hug Hug Hug Hug Hug

# 62
Добро утро!
Галиналик, стискам палчета.  Praynig
Бараборана, мерси за ободряващите напитки, идват ми точно навреме  Simple Smile Hug
Пачева, да е жив и здрав малkият  ви принц  Hug Hug
Аника, поздравления за старанието  Heart Eyes и най- вече за последната част от списъка с "Очакващи чудото"  Hug Много трудно е да се съберат всички "кандидат мами", защото никак не сме малко  Hug Hug

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 11:28 от Gаlena

# 63
Emmanuelle ,  много благодаря за списъчето Hug Hug Hug
Пачева, честита ти рожденничка, много здраве и щастливо детство Hug

# 64
EMA  newsm10 newsm10 newsm10 благодаря че си ме включила в това прекрасно списъче
момичета дано вашето леко объркване да ми е на голям късмет/моето слънчице е един малък мъж/ та дано се радвам скоро на една малка принцеса Mr. Green

# 65
Аз обаче тотално се обърках за въпросните две теми,аз май една виждам  #Crazy В коя да чета  ooooh!

# 66
pashic, няма 2 теми Simple Smile
Аз на 4 стр. публикувах списъче с имената на бременните, родилите и нас, които чакаме
старата тема я изписахме и сега пишем тук  Hug

# 67
pashic, няма 2 теми Simple Smile
Аз на 4 стр. публикувах списъче с имената на бременните, родилите и нас, които чакаме
старата тема я изписахме и сега пишем тук  Hug
Ок ,благодаря че мен ме има в списъка!Аз се чудих защо всички на 1-2 стр пишат че се записват и в двете теми,и едната да я триели,не знам  Hug

# 68
И аз да кажа голяма мерси, че ме има в листата Simple Smile smile3525
Нека в седмицата на нпрошките се "пречистим"от всичко старо и негативно, простим на вскички и започнем едно ново начало...с бебче във коремче Hug

# 69
EMA  newsm10 newsm10 newsm10 благодаря че си ме включила в това прекрасно списъче
момичета дано вашето леко объркване да ми е на голям късмет/моето слънчице е един малък мъж/ та дано се радвам скоро на една малка принцеса Mr. Green
Едитнах си поста  Laughing Съжелявам за объркването.  Joy Дано на година да ти честитим и за принцеса  Grinning  Hug

# 70
Здравейте, прекрасни настоящи и бъдещи мами!  Hug
Благодарности за кафето и закусчицата на Barborana^ и ka tq   bouquet
PA4EVA 80 @ - честит ви рожденик! Да ви е жив издрав, да има прекрасно детство и в най-скоро време да е батко  Wink
galinanik , ka tq - стискам палци  fingerscrossed за вас! Дано чудото да се еполучило и скоро да зарадвате и нас с положителни тестчета  Praynig
Тодорка - и на теб стискам палци да ти се обадят от работата  fingerscrossed

Лек ден на всички и не забравяйте, че днес е  smile3558

Мнооооогооооо  Hug на всички  Hug Hug Hug

# 71
Пачева, и аз си мислех, че е рожденник ама викам заблудила съм се  Grinning прочитайки рожденничка малко по-горе Grinning Дано да сме ти добри пророци и не след дълго да се появи една прекрасна принцеса Hug

# 72
Момичета досега четох за този гел Pre-Seed и мисля и аз да си взема. newsm78  При нас с милото много често се случва да изтича почти всичко след секс - понякога ми идва челна стойка да направя само и само да си остане всичко вътре. Та доколкото разбрах от един друг форум това гелче помагало да не изтича и улеснява придвижването на "братята".  Mr. Green

# 73
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте и от мен  bouquet

Ема много хубаво списъче HugБлагодаря,че не си ме пропуснала Heart Eyes

Пачева,да ти е живо и здраво детенцето и скоро батко да го направиш  bouquet

Хубав ден на всички Hug

# 74
Момичета досега четох за този гел Pre-Seed и мисля и аз да си взема. newsm78  При нас с милото много често се случва да изтича почти всичко след секс - понякога ми идва челна стойка да направя само и само да си остане всичко вътре. Та доколкото разбрах от един друг форум това гелче помагало да не изтича и улеснява придвижването на "братята".  Mr. Green
Извинете ме за невежеството  Whistling Laughing Този гел като лубрикант ли е?

Общи условия

Активация на акаунт